Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

of anacığım rahmetliden biliyorum pazarda felaketti 5 tl olan ürünü kesinlikle 3-3.5 alırdı
babam rahmetli kurban alış verişinde kesinlikle en az 50100 150 tl indirirdi
eee genleri bana geçince canını alırım adamın :D :D :D
Cevap
22Cevap
Kadınlar bence
Pazarlık yapmayı hiç beceremem🙈
Bazıları çingenelik yapmakla karıştırıyor pazarlık yapmayı
Aynen bende hiç ama hiç beceremem pazarlık yapmayı falan. Hem beceremediğim için pazarlık falan yapmıyorum hemde çok utanıyorum ben öyle ya. Fiyatını soruyorum ilk önce sonra uyarsa alıyorum uymazsa almıyorum.
Aynı ben😄
Bunun cinsiyet ayrımı olmaz bence agzı iyi laf yapan bence
Aynen bencede öyle. Bu işlerde ağzının dilinin iyi laf yapması gerekiyor. Çünkü mağaza sahibini ikna etmek o kadar kolay olmuyor ne yazık ki. O yüzden iyi laf yapmasını bilmek lazım diye düşünüyorum.
Pazarlıktan nefret ederim, yapan insanları da hiç sevmem
Aynen bende hiç yapmam yapan insandan da açık söylemek gerekirse pek haz etmem. Ben sorarım ilk beğendiğim bir şey olursa falan beğenirsem alırım beğenmezsem almam kimseye iki saat dil dökemem.
Kesinlikle biizzz erkekler hiç beceremiyo pazarlığı
Aynen genelde kadınlar pazarlık yapmayı falan bence erkeklerden daha çok beceriyor. Özellikle annelerimiz falan bu konuda oldukça iyi diyebilirim. Ben öyle pek pazarlık yapmayı falan beceremem.
Evleneceğin zaman yaptıkları bir sürü talep dolu pazarlığa bakılırsa kadınlar daha çok pazarlık yapıyorlar
İki cinsiyette yapabilir korkulur o ikiliden hele birlik oldular mı 😂
Babamdan biliyorum erkekler fena pazarlık yapıyor. Bende yaparım.
Erkeklerin daha iyi pazarlık yaptığını düşünüyorum çevremden ve ailemden gördüğüm bu, şayet emkakcılarda çoğunluk olarak erkek ama bu ülkemizde kadının eve atanması durumu ile ilgilide olabilir.
Kadınlar bence
Aynen kadınlar daha iyi sanki bu konuda. Erkekler genelde fiyatı ne ise onu alır çıkar. Yani aslında erkekler pek beceremez bence pazarlık yapmayı falan. Pazarlık yapmayı beceren taraf bence kadınlar.
Kadınlar daha iyi pazarlıkçıdır.
Aynen bende aynı fikirdeyim sizinle. Erkekler öyle pazarlık falan yapmayı pek sevmez fiyatı ne ise onu alır çıkar. Ama kadınlar bir kıyafet için kırk saat dil dökerler. O yüzden bu konuda bence kadınlar daha iyi.
Kadınlar daha fena pazarlık yapıyor
Aynen bende katılıyorum görüşünüze. Kadınlar bu konuda bence erkeklerden çok daha başarılı. Erkekler genelde pazarlık yapmak ile uğraşmaz öyle onlar direk fiyatını alır çıkar kadınlar baya uğraşır.
Aynen erkekler bir iki kez soruyo baktı olmuyo aliyo çıkıyo kadın öyle değil sonuna kadar uğraşıyor
Türkiyede kadınlar yapar yurt dışında erkekler
Hangi konuda daha iyi pazarlık yaparlar anlamadım
Alışveriş konusunda
kadınlar daha iyi pazarlık yaparlar
Bence bu cinsiyete bağlı bir durum değil
Uzmanlık alanıysa, cinsiyete bakmaz.
Erkekler daha iyi bence bu konuda
ben hiç yapamam direk ne derlerse tamam diom :P
Kadınlar beceremiyor gördüğüm kadarıyla.
Bizz 😄
Aynen bende katılıyorum bu konuda sana. Kadınlar bence erkekler göre çok daha başarılı pazarlık yapma konusunda. Erkekler öyle pazarlık yapmak ile pek uğraşmaz. Fiyatını sorar ve direk alırlar.
Kadınlar daha iyi pazarlık yapar tabikide
Aynen bende katılıyorum bu konuda size. Bence bu konuda kadınlar erkeklere göre çok daha başarılı. Erkekler öyle kadınlar gibi saatlerce dil dönmezler fiyatını sorar ve çıkarlar genelde biz daha çok inceleriz.
Kadınlar yapınca erkekler hemen kabul ediyor
Kadınlar
Aynen katılıyorum. Kadınlar bence bu konuda oldukça iyi ve başarılı. Yani ikna etme konusunda bence biz kadınlar çok daha iyiyiz erkeklere göre. Erkekler genelde parasını öder ve çıkarlar bizim gibi yapmazlar.
Kadınlar yapar
Kadınlar
Kadınlar
hiç beceremem
Kadınlar daha iyi yapar.
Cinsiyet ne alaka
Kadınlar
Kadın tabi
erkekler tabiki
Anneler
kadın
Kayserililer