Pazar
Market
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pazara gidip haftalık alışveriş adı altında aldığım bir çok şeyi tüketmeden bozulmuş oluyor ve pazarlarda ürünü seçmeye izin vermiyorlar kafasına göre tezgah arkasınsan dolduruyor. Markette ihtiyacım kadarını seçip almak daha mantıklı oluyor ve de hesaplı
Cevap
8Cevap
Bence market daha iyidir her zaman için
Bu ürüne göre değişiyor. Ama bana kalırsa market sanki bir tık daha hesaplı.
Market bana göre daha pahalı. Pazar bence markete göre daha hesaplı. Market aşırı pahalı zamlardan dolayı. Hem markette fazla cesit olmadığı için pazara göre bence çok daha pahalı her şey.
Pazar daha ekonomik olabilir ama market daha kolay geliyor çoğumuza o ayrı. Keyifli akşamlar.
kuru bakliyat market sebze meyve pazar
Aynen sebze meyve alışverişi için pazar çok daha iyi vr uygun. En azından pazarda çeşit çok. Markette genelde kuru ve bakliyat gibi yiyecekler alınır. Çünkü bu yiyecekleri pazarda bulmak çok zor.
Var ama sürkilasyon söz konusu kimse pazardan pirinç mercimek nohut kuru fasulye vs almıyor izliyorumbir market var sadece bunlar üzerine baharat un şeker vs sürkilasyon çok hızlı
Ürünlerin fiyatları her yerde değişiklik gösteriyor. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum.
Pazarlar daha pahalı
Bana göre pazar sanki çok daha uygun markete göre. Marketler aşırı pahalı. İndirim olsa bile öyle büyük bir indirim olmuyor asla. Pazar en azından indirim falan yapıyor arada birde pazarda çeşit çok
Aslında pazarların daha ucuz olmalari gerekiyir lajin hem pazar hem market alıs verıişini cok sik yaptıgim icin gozlemledim.
İnsanlar, pazarda daha ucuz mantıgi ile pazara gidip aliyirlar lakin karsilastirma yapinca market daha uygun. Benim gozlemim tabi ki yaniliyor olabilirim
Pazar diyenler saka mi antalya da pazar çok pahali
Yani oralarda aslında pazarın çok daha ucuz olması gerekiyor. Orada genelde en çok pazar ürünleri falan yetişiyor neden bu kadar pahalı ki. Bizim buralarda şu son zamanlarda sanki eskisine göre iyi her şey.
Zaman zaöan ikiside değişiyor
Market bence.
İkiside pahalı artık
Market
Pazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?