Market
Pazar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Marketler genellikle daha geniş bir ürün yelpazesi sunar ve markalı ürünlere erişim sağlar. Pazarlarda ise daha çok yerel üreticilerin ürünleri ve taze meyve-sebze gibi doğal ürünler bulunur. Bu nedenle, markalı ürünler marketlerde daha fazla yer aldığı için fiyatlar da pazarlara göre daha yüksek olabilir. Pazarlarda, doğrudan üreticiden veya küçük satıcıdan alışveriş yapma fırsatı olduğu için aracıların maliyetleri daha düşüktür. Bu da genellikle daha uygun fiyatlar sunmalarına olanak tanır. Marketler ise daha büyük ölçekte çalıştıkları ve daha fazla işletme gideri olduğu için fiyatlar biraz daha yüksek olabilir.
Pazar daha hesaplı kesinlikle. Marketlerde daha pahalı pek çok şey. Günümüzde uygun bir şeye rastlamak hayli zor orası ayrı. Haliyle de pazar benim cevabı₥
Cevap
9Cevap
ikisinin de hesaplı olduğu şeyler var, meyve sebze de pazar hesaplı ( pazarlık falan atabiliyorsun) paket ürünler de zaten çoğunluğu pazar da yok
Aynen öyle pazarda en azından pazarlık falan yapma şansın var. Markette öyle şansın yok ya genelde. Markette ürünler genelde sabit olur o yüzden indirim falan olmaz. Ama pazarda indirim yapabiliyorsun.
en azından markette seçiyorum istediğimi alıyorum arkadaş..
Aynen market o açıdan bence çok daha iyi. Pazarda genelde öyle bir şansımız yok. Yani öyle herkes izin vermiyor seçmeye falan. Ama markette kimse karışmaz öyle istediğin gibi seç al.
Yanlısıkla pazara bastım.. Zıncıe marketler daha ucuz gunumuzde
Marketler genelde çok pahalı oluyor ya. Tabu bazı marketler hariç. Pazar yine çok daha uygun ve hesaplı oluyor ya en azından markete göre. Marketlerde sabit fiyat olduğu için indirim falan olmuyor öyle.
Bahsettıgım zıncır marketlerdı bım, a101 gibi
Pazar daha hesaplıdır. Pazar yeri evinizin yanındaysa çok şanslısınız.
Aynen öyle pazar her açıdan daha hesaplı gerçekten. Her fiyata yiyecek bulma şansın var kendi elin ile seçip bakabilme şansın var. Bence en iyisi ve en hesaplısı yine pazar. Markette öyle hesaplı şeyler yok.
markette güzel malzeme olsa da çeşitlilik ve köy ürünleri açısından pazar bazen daha iyi oluyor. Bu biraz da yaşadığınız ile alakalı.
Pazarın olduğu gün oazara yakın marketler uygun olur hem de seçerek alırsınız
Market alışverişi ayrı Pazar alışverişi ayrıdır
bence market ve pazarın arasında pek bir fark kalmadı. online market miss
Günümüzde pek bir farkı kalmadı fiyat bazında
Pazar
Pazarrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?