Geçer
Geçmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ilişkide alışveriş alışkanlıkları veya tercihleri farklılık gösterebilir ve bu durum çiftler arasında çeşitli zorluklara neden olabilir. Ancak, ilişkilerde alışveriş yapma konusundaki farklılıkların önemli bir sorun haline gelmesi veya ilişkiyi olumsuz etkilemesi tamamen çiftin iletişim becerileri, anlayışı ve uzlaşma yetenekleriyle ilgilidir.
Eğer bir kişi alışveriş yapmayı sevmiyorsa, bu durumda çiftlerin karşılıklı anlayış ve uyum içinde olması önemlidir. Alışveriş yapmayı sevmeyen kişi, diğer partnerin alışverişe olan ilgisini ve keyfini anlayabilir ve onu destekleyebilir.
Cevap
3Cevap
Benim alışveriş yapabilmem için yeterli imkanı sağlıyorsa sıkıntı yok. Ben genelde yalnız gezerim zaten alışveriş için😇
Yani evet buda güzel bir düşünce tabi. Eğer imkanınız var ise yalnız bile çıkabilirsiniz alışverişe. Yani genelde zaten erkekler alışveriş yapmayı pek sevmez kadınlar daha çok sever o yüzden erkekler zaten kadınlar ile gitmez genelde.
Gelmesinler de zaten ben kafama göre takılmayı seviyorum beni biri beklediğinde rahat edemem
Cimri insanla hayat geçmez. Ne diye kazanıyorum yahu? Yiyeceğim tabii ki... :D
Aynen öyle bencede geçmez. Cimri insanı Allah bile sevmez. Tamam tutumlu olsun parasının kıymetini bilsin ben bilmesin demiyorum ama cimri olmasın. Yani her şeyden kısan biri ile zor geçer ya.
Tutumlu olmakla harcamayı birbirinden ayırmayı bilmiyor bizim insanımız...😂 Boyun kemiği gorunuyor adamın, en son M. Ö. dinozor eti yemis ataları 😂
Alışveriş yapmayı sevmeyen insanla ömür geçmez.. Çünkü cimri insanla hayat geçmez... Biz parayı zaten yemek için kazanıyoruz...
Aynen bencede geçmez öyle biri ile hayat ya. Cimri insan ile hiçbir şekilde zaten ilişkide yürümez evlilikte yürümez bence. O yüzden ufak tefek anlaşmazlıklar falan olur diye düşünüyorum
ben geçiremem alışveriş çok seviyorum sadece avm değil bitpazarı gezmeyi de severim
Yani karşındaki insanda aynı şekilde alışveriş yapmayı seven biri ise onun içinde sizin içinde o alışveriş gayet keyifli geçebilir diye düşünüyorum. Ama seven biri değil ise sıkıcı geçebilir.
Evet ben bakınırken sürekli hadi diye darlayan biriyle ya da bu ihtiyaç mı sanki , almayacağımız şeye bakınmayalım filan söylenen biriyle olamam ya
Neden olmasın? Bende pek sevmem, gayet iyi anlaşırız. Vaktimizi avmlerde geçirmeyiz en azından. Yani işime gelir beni₥
Alışveriş yapmak zorunda mı bende sevmiyorum hiç Alışveriş yapmayi
Geçer tabii. Alışverişler de yalnız geçer.
Kartı versin ben yaparım gelmesine gerek yok. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?