Bit pazarı, malları satmak veya takas etmek isteyen kişilere kiralar yapan veya alan sağlayan bir çeşit çarşı türüdür. Genellikle kullanılmış mallar, ucuz eşyalar, koleksiyonlar ve antikalar satılmaktadır. Sizin aldığınız en ilgin şey nedir?

Bit pazarı, malları satmak veya takas etmek isteyen kişilere kiralar yapan veya alan sağlayan bir çeşit çarşı türüdür. Genellikle kullanılmış mallar, ucuz eşyalar, koleksiyonlar ve antikalar satılmaktadır. Sizin aldığınız en ilgin şey nedir?

Gtimezmiyim bir gece önce kapımın önünden çalınan spor ayakkabılarımı yeniden satın aldım :D
sen de onlardan çalsaydın :D
:D Bu yaşıma geldim bana ait olmayan her hangi bir şeye elimi bile uzatmadım ama söyledim dedim ki, Bak bu ayakkabılar dün gece kapımın önünden çalındı (roman vatandaşlar bunlar) ama sorun değil kaç para istiyorsun?20 tl! dedim olmaz 10 Tl verdim kabul etti aldım :D :D :D :D
teşekkürler
Gittim
neler aldınız :)
bakması bile zevkli :) güzel şeyler var
antika ile ilgiliyseniz zevkinize hitap eden eşya da var
Ankara'da var baya. ben de ucuz enstrüman bakıyordum :D
aldınız mı bari bişeyler :)
sen hiçbişi almadın mı. elin boş mu çıktın :D
öğrenci mi. asıl öğrenciye hitap ediyor orası :D nerde öğrencisin
aa buradasınız yani. benden sana tavsiye şimdiden birikim hesabı açtır kendine. az az da olsa biriktir.
yurtta mı kalıyon. ek iş falan da yap dicem de belki bölümün zordur elvermiyoordur
aferin sna. en güzelini yapıyorsun. işe girdiğin zaman minnet eylemezsin. bölümün nedir peki
abbaoo. Allah yardımcın olsun. memurluk düşünürsen iyi çalışmanı öneririm. ben de maliyedeyim.
bence doğru tercih. devletten daha çok kazandırıyor
Cevap
8Cevap
hiç gitmedim
Evet lisede arkadaşlarla bit pazarını arada bir yoklardık hatta Japon pazarına gitmişliğimiz bile var güzel günlerdi.
Aman, bitlenirim falan snsnsns
aooouu yazık kardeşime. sen git arap sabunu benden bıro :D
Çok çok çok eski zamanlarda gittim
Gitmek isterdim aslindda ya
kaldığınız şehirde vardır
Kocaelidde var mi cidden duymadim ben ya
araştırmalısın kesinlikle neredeyse olmayan şehir yok
Sen nerdensin bu arada
Ankara . burada da var 3 yer bildiğim
Para kazandiryor mu işler nasil peki
kazandırmaz mı. ben müzisyenim bazen güze enstrumanlar çıkıyor
Bana yardimci ol kankitom ya, ben de para kazanmak istiyprum ama sosyal medyam yok.
Kocaelide nerede bilmiyorim bana da soyler misin adresi kankitom.
Kocaelide neredeymis
Gitmedim
gitmeni öneririm
Gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum
teknolojik ürünler için bir cihaz vardı.
Hiç gitmedim.
gitmenizi öneririm
Nerde oluyor?
hayır gitmedim
Yok gitmedim.
Hayır gitmedim
Evettt
gitmedim
gitmelisin
Gittim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar