Ben hayatımda bir kere kardeşim evlenirken çıkmıştım. O da onun ısrarlarına dayanamayarak. O gün anladım ki gerçekten de kadınlarla alışverişe çıkmak çok zor.

Ben hayatımda bir kere kardeşim evlenirken çıkmıştım. O da onun ısrarlarına dayanamayarak. O gün anladım ki gerçekten de kadınlarla alışverişe çıkmak çok zor.

Çeyiz alışverişine daha önce çıkmadım ama bana göre gerçekten keyifli bir deneyim olabilir. O an, yeni bir başlangıç ve geleceğe dair umutlarla dolu bir adım gibi gelir bana. Sevdiğin kişiyle ya da ailenle birlikte, yeni hayatına dair eşyaları seçmek, her birini özenle düşünerek almak çok özel olmalı. O eşyalar her ne kadar maddi olsa da, aslında hayatının yeni bir sayfasının sembolleri gibi. Bu yüzden alışveriş kısmı kadar, o anın hissettirdikleri de önemli bana göre. 😊
Net
Evet
Çeyiz insanı değilim. Bir ara sadece çok beğendiğim için havlu almıştım. O kadar. Ben biraz pratik bir insanı. Birlikte olacağım insanın evinde kullandığı eşyaları kullanabilirim. Misal evinde temiz teknolojik ürünler varsa kullanırım. Yeni bir ürüne gerek yok. Evde değişiklik yapacaksa bu yavaş yavaşta olabilir. Her şey anında alınmalı ya da yapılmalı diyen hemcinslerimi anlamam. Adam zengin değilse şayet zamana yayarak yapılmalı. Gelinlik pahalı da olsa alacak ama.
😻😻.
İlk evlendiğim yıllarda çıkmıştık ozaman 20 yaşındaydim birde bir görsen sülale boyu gitmiştik anneler ablalar yengeler görümceler vs işin garip tarafı çeyizlik alışverişi güya bana yapılıyor ama benim zevkim hiç sorulmuyor büyükler karar veriyor ne lazımsa onlar zevkine göre alıyorlar bende peşlerinde geziyorum 😄 bu iyi bunu alalım diyorlar bende tamam diyordum
😏😏
Hiç çeyiz alışverişine çıkmadım bana mağaza mağaza dolaşıp bir şeyler beğenip almaya çalışmak zaman kaybı olarak geliyor. Birde kim olursa olsun evlilik aşamasında kimsenin bir şeyin karışmam dahil olmam muhakkak bir kaos çıkıyor görmek istemem
Aynen
Cevap
21Cevap
hiç. çıkmadım
Ay çıkmam mı çıktım tabiki.. 😅 Her kafadan bir ses çıkıyor.. En iyisi çiftler yalnız çıkmalı alışverişe.. Hem zaten büyüklerin ne işi olur anlamıyorum.. Onların yanında alınamayacak şeyler de var.. 😂
Evet, çok çeyiz alış verişinine çıktım. Kardeşlerim arkadaşlarım ve yine arkadaşlarımın çocuklarının çeyiz alış verişlerini yaptım.
Hiç sorma asıl o zaman zor...
hayır çeyiz hazırlamadım hiç bana çeyiz için verilen şeyleride ablamın çeyizine koyuyodum ya da hediye olarak annem başkalarına veriyo eskiyor modası geçiyor gerek yok bence evlenince alırım
çıkmıyorum alışverişe😅
bence
de😄
Kuzenim için çıkarlarken beni de götürdüler. Ben de güler, eğlenirim diye gittim, gitmez olaydım. Anam o neydi öyle ahdjsb aşırı kararsızlar be😂
Çıktık. İşin kötü tarafı ben alışveriş sevmem, kıyafet vs hiç sevmem. Evlilik sürecinin en zorlandığım yanıydı
Çıktım abim evlendiğinde eşi özellikle benim de gelmemi istiyordu onunla. İnanılmaz zordu ve o kadar saçma şeyler alıyorduk ki tamamen anlamsız.
Çeyiz değilde evi eşimle beraber kurduk kimse olmayıp sadece ikimiz seçmeye gitmemize rağmen çok yorulmuştum 😂
Evet kuzenimin çeyiz alışverişine çıkmıştım. Ama gittiğime pişman oldum. Çünkü kayınvalidesi vardı ve her kafadan bir ses çıkıyordu 😅
O kadar sıradan, sıkıcı ve yaşlı işi bir şey ki ben her seferinde geçerli bir bahane üretip gitmiyorum sdfsdfdf 😃
Reis dur daha kendi karınla çıkacaksın, YKS o zaman başlıyor 😂
Yks güzel bir benzetme olmuş.. 🤣😂😂
Çıkmadım, normal alışverişi bile sevmediğim için netten alıyorum
Yok çıkmadım 🥺ablamı evlendirseydim keşke bende görürdüm bu çeyiz çılgınlığını xd
Evet 😄 benim için eğlenceliydi herkes etrafımda pervaneydi çünkü
Ahaha evet geçen sene bu zamanlar tam da çeyiz telaşındaydım
Hayır çıkmadım ama fikrimi soran çok oldu zevkli biriyimdir ve uyumu seviyorum
Ahahahah çeyiz alışveriş sevmem ama 😅sevseydim evlenirdim
Fotoğraf olarak fikrim alınabilir ama asla çeyiz için mağaza mağaza gezmem bunallırım
Ben bu dümyaya erkek olarak gelmem gerekiyormuşta sanki son anda kız olmış gibi hayatım 😅alışveriş sevmem kıskanç değilim fazla mıc mıc sevmem
Çıktım sizede Allah kolaylık versin işiniz zor al al bitmiyor
Mecbur cekiyorsun baksana neyse sevgi emektir ablan sonucta🫠
Yakın arkadaşlarımın çeyiz buddysi oldum resmen. Mutlaka beni de sürüklerler olayın içine.
Hayir ama yakinda ablaminkins cikicam kız olmak çok zor
Ne var yahu ben olsam giridiğim ilk yerden bütün evi dizerim
Aslında çok güzel ama senlik bisey yok hersey kadınlar için
Venim annem halletmisti
Çıktım evet kavga çıkmıştı
Hic cikmadim. Yakin zamanda da gorunmuyor.
Oha evli misin :D
Yok çıkmadım
Hayır kaptaannn :D
Hayır çıkmadım hiç sevmem ben çeyiz falan
Kadınlar da aynı şeyi erkekler için söylüyor 🤣
Erkeklerle alışveriş yapmak zor bize göre çünkü. Alışveriş sabır ister ve erkekler bu konuda yetersiz ✍🏻
Siz sadece kasada durun yeter 😌🌸 gerisi bizde 🤣
Dünyanın en gereksiz alisverisi
Maalesef henüz olmadı
Hayır henüz çıkmadım
Evet, çıktım. Ben çok seviyorum.
evet çiğ köfte alır çıkarım genelde
🥲🥲 çok sıkıcı bi işti kendim için bile olsaydı
Bohçamı hazırlarken çıktım
Çelikten duvarlarla
Pek sanmıyorum
Çıktım çok keyifli bir şey 😄
Çıkmadım kendi çeyizime sakladım hepsini
Evet 3 ablamın çeyizi için alışverişe çıkmıştık.
Düdüklü tencere aldım sayılır mı🙄
Yok çıkamadık 😒
Arkadaşım için evet😬
Demode bir gelenek gibi geliyor
Narco bide evlenirkeni gör sen
Hayır çıkmadım maalesef
Kuzenle gitmiştim.
cigks çıkmadım
Çıkmadım galiba 😂
Çıkmadım bea..
😂😂
Dururum bea..
evet çıktım
yok anam cikmadim
Çıkmadık ya
Çıkmadım hiç.
Bence de. Lüzumsuz alışveriş sevmem zaten ve sevmediğim şeyleri yaparken çabuk yorulurum.
Hayır çıkmadım
Hayır
Çıktım evet
Hayır çıkmadım
Hayır hiç çıkmadım
Ay hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?