Alışveriş & Hediyeler Kocam doğum günü hediyesi olarak kova almış, bu adam benimle dalga mı geçiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ev hanımıyım diye eve eşya alindikca sevincek değilim bu benim doğum günüm kişisel bir hediye hak etmiyor muyum? Kocam doğum günü hediyesi olarak kova almış, bu adam benimle dalga mı geçiyor? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abla bari yeni Vileda kovasının fotoğrafını çekseydğn senaryoya uygun. Bu eski bi kova 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 699 cevap paylaştı. + kadın, demek ki pis ve pasaklısïn. Zira biz erkekler her işimizi hikmetle yaparız. 0 8 Yorumla dogatpll +1 yıl siz erkekler kim oluyorsunuz tam olarak 😀 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl O kadınlar ki, gözleri var görmezler. Yorumla dogatpll +1 yıl okey Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl İbret alsınlar diye onları böyle aşağılarız. Yorumla dogatpll +1 yıl şakacısın bugün Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Bu KS hayatının oyun, oyalanmaca ve şakadan ibaret olduğunu unutmayanları müjdele. Yorumla dogatpll +1 yıl unuturmuyuz hiç, oyalanmaca tabikide🙃😉 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Onlara ki bol bol xperler, süper sorular vardır. Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Bu ne ayol hahshshhsh Allah'ın öküzü. Böyle hediye mi olur. 0 0 Yorumla
YalnızBaykuş35 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl sen hala bu adama akşam verecekmisin.. valla ben olsam yağmurlu havada su vermezdim bu canımsın 😂😂 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kaç yaşındasınız hala doğum günün de çocuk gibi hediye bekliyorsunuz 0 0 Yorumla
Tintantini Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl 😂😂😂 Ay Allah sabır versin. Al bu kovayı kocanın kafasına fırlat 0 3 Yorumla Tintantini +1 yıl @bisuspls Yorumla Mhtakc +1 yıl Ergen lise mi sandın kampüstemi sandın Yorumla Tintantini +1 yıl A0 Türkçe 😃 Yorumla
safaktr05 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kesin dalga kim bunu alirki iyi dalga gecmis senle 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence doğum gününden bile haberi yoktur tesadüf eseri almıştır asdg 1 0 Yorumla
ziyanoldukbeusta Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl cok ayip etmis cidden sizin yerinizde olsam calisirim kendi parami kazanirim maalesef kocaniz size ev hanimi gozuyle baktigi icin boyle asagiliyor 0 0 Yorumla
Doruk_Sonbahar Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Bu gerçek olmaz. Dalga geçiyor mu bilmiyorum ama sana saygısı 0. Olmamış. 0 0 Yorumla
sudansebepler_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Hayır size çok aşık olduğu için ne alacağı hakkında kafası durmuş. İlk gördüğü eşyayı almış. 0 0 Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Büyük bir hediye küçüğünü alamamış mı güle güle kullan 0 0 Yorumla
benzek1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Özür dilerim ama kahkaha attım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla benzek1 +1 yıl Abla baya troll eşiniz varmış tanışmak isterim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. onu da ikinci el almış gibi 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl 300 liradan aşağı değil o kaliteli ise 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Belki kova fantezisi yapacak adam sjsjsjs 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Üzüldüm açıkçası insan daha değerli bir şey alır 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burcuna göre almışsa çok kötü 😂 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 431 cevap paylaştı. Onu da almayanlar var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Abla bari yeni Vileda kovasının fotoğrafını çekseydğn senaryoya uygun. Bu eski bi kova
siz erkekler kim oluyorsunuz tam olarak 😀
O kadınlar ki, gözleri var görmezler.
okey
İbret alsınlar diye onları böyle aşağılarız.
şakacısın bugün
Bu KS hayatının oyun, oyalanmaca ve şakadan ibaret olduğunu unutmayanları müjdele.
unuturmuyuz hiç, oyalanmaca tabikide🙃😉
Onlara ki bol bol xperler, süper sorular vardır.
Bu ne ayol hahshshhsh Allah'ın öküzü. Böyle hediye mi olur.
sen hala bu adama akşam verecekmisin.. valla ben olsam yağmurlu havada su vermezdim bu canımsın 😂😂
Kaç yaşındasınız hala doğum günün de çocuk gibi hediye bekliyorsunuz
😂😂😂 Ay Allah sabır versin. Al bu kovayı kocanın kafasına fırlat
@bisuspls
Ergen lise mi sandın kampüstemi sandın
A0 Türkçe 😃
Kesin dalga kim bunu alirki iyi dalga gecmis senle 😃
Bence doğum gününden bile haberi yoktur tesadüf eseri almıştır asdg
cok ayip etmis cidden sizin yerinizde olsam calisirim kendi parami kazanirim maalesef kocaniz size ev hanimi gozuyle baktigi icin boyle asagiliyor
Bu gerçek olmaz. Dalga geçiyor mu bilmiyorum ama sana saygısı 0. Olmamış.
Hayır size çok aşık olduğu için ne alacağı hakkında kafası durmuş. İlk gördüğü eşyayı almış.
Büyük bir hediye küçüğünü alamamış mı güle güle kullan
Özür dilerim ama kahkaha attım
Neden
Abla baya troll eşiniz varmış tanışmak isterim
onu da ikinci el almış gibi
300 liradan aşağı değil o kaliteli ise
Belki kova fantezisi yapacak adam sjsjsjs
Kişisel bişey ne olabilir mesela
Umumi tuvalet mi burası
Üzüldüm açıkçası insan daha değerli bir şey alır
Sanırım Eskiciden almış
En azından bir şey almış 🤣