Kocam bana şaka yapmış?

ödüm koptu ya.
Dün evlilik yıl dönümüzdü. Eve geldi elinde bir koli bende bu ne dedim bana sana hediye aldım dedi bende ne bu dedim bana sen kakolu sütü çok seviyorsun diye sana bir koli aldım evlilik hediyesi dedi bende şaka demi bu bana layık göre göre bunu mu gördün evlilik yıl dönümünde dedim. Evet dedi sonra surat astım. Sonra yemekten sonra bana pırlanta kolye almış şaka yaptım dedi bende hediye işte böyle olur ödüm koptu dedim. Sizce ben ondan bu şakayı nasıl intikamını alır ım
Güncellemeler
+1 yıl
Eğitimsiz olmanızın verdiği bazı etkenlerden birisi budur. Mübalağa şekilde haddinizi aşmanız ben soruda ne soruyorum siz haddinizi almayıp benim karakterime kadar eleştiri yapmaya karışmaya kalkıyorusunuz. Koca karı modunuz açık kalmış kimene ben ister eşime bunu beğenmedim derim ister bunu mu layık gördün derim o benim kocam eşime nasıl davranıcağımı sizden mi öğreniicem daha sorulana cevap vermeniz gerektiğini bilmeyip haddinizi aşan eğtimsiz bireylersiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Türk halkında ve genelde eğitimsiz bireylerde bu hep oluyor kendine bakmadan başkasını eleştiemek ve üzerine vazife olmayan şeylere karışmak soruda ben ne soruyorum siz neye karışıyorsunuz. İşte bu da ezikliğin ve eğtimsizliğin yetişme iş cahilliğin ispatı. Acıdım acıyarak okudum yorumları eşime gösterdim insanların bir karı kocanın arasında ki diyolıg Tan onlara ne yobqz insanlar dedi biraz kitap okuyun. Acıdım
Kocam bana şaka yapmış?