Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

her bireyin alışveriş alışkanlıkları ve tercihleri farklıdır. Ancak genel olarak konuşursak, kadınların marka takıntısı konusunda erkeklere göre daha fazla olduğu düşünülmektedir.
Kadınlar, moda ve trendler konusunda daha fazla ilgili olduklarından, ünlü markaların ürünlerini tercih edebilirler. Bununla birlikte, erkekler de kendi marka tercihleri olabilir ve özellikle de belirli spor giyim markaları veya lüks saat markaları gibi belirli kategorilerde marka takıntısı geliştirebilirler.
Ancak unutulmamalıdır ki, herkesin marka takıntısı olmayabilir ve bazıları sadece kaliteli, dayanıklı ve uygun fiyatlı ürünlere odaklanabilirler. Bu nedenle, herhangi bir cinsiyetin genelleme yaparak marka takıntısı konusunda diğerinden daha fazla olduğunu söylemek doğru olmayabilir.
Cevap
6Cevap
Kadınların kesinlikle. Marka takıntısı olan erkek sayısı 5'se kadınların 10'dur
Aynen öyle bence kadınlar sanki bir tık daha markaya bağlı gibi. Erkekler öyle değil erkekler genelde beğensinler onlar için yeter onlar için marka pek önemli değil. Sanırım markaya daha bağlı olan taraf kadınlar.
He yaa
Tanıdığım çoğu kadın marka takintisi. Ama bence insandan insana göre değişir.
Bende aynı fikirdeyim. Genelde markaya daha bağlı olan taraf kadınlar diye düşünüyorum ben. Erkeklerin öyle markaya takıntısı falan olmuyor genelde ya. Erkekler beğenince alırlar kadınlar takılır öyle şeylere.
iki tarafta farklı kadın makyaj malzemesi çoğunluk olarak, biz yani erkekler çoğunluk olarak teknoloji
kadınlar daha çok bağımlı gibi
Aynen kadınlar daha çok marka takıntısı olan taraf bence. Erkekler öyle markaya falan takılan taraf değil genelde. Erkekler ne beğenirse alır genelde öyle markaya falan takılmaz. Kadınla takılır ama.
Kadınlar çoğu erkeğin alışverişle alakası bile yok
Aynen öyle. Zaten alışveriş yapmaya bayılan taraf genelde kadınlardır. O yüzden marka takıntısı olan tarafta bence kadınlardır. Erkekler öyle markaya takılan taraf değildir genelde. O yüzden takılmazlar.
Hepimizin var valla bunu cinsiyete indirgemeyelim
Vallaha beni bir görsen derim ki sana ne alırsan al 😂
Kadınların net
Evet bende aynı fikirdeyim. Genelde kadinlar bence çok daha detaycı olduğu için genelde en çok markaya dikkat eden taraf kadınlardır. Erkekler öyle pek marka takıntısı olan taraf değ diye düşünüyorum.
Kadınlar daha çok
Aynen bende kadınların olduğunu düşünüyorum. Kadınlar bu tarz şeylere daha çok önem verirler yani ince ayrıntısına bile takıyorlar bence kadınlar. Erkekler öyle markaya falan takan taraf değil.
Kadınlar
Erkekler sanırım
kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?