Ücretsiz kargo
İndirim kuponu
Uygun fiyat
Hızlı teslimat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ürün fiyatı: İnternet üzerinden alışveriş yapan birçok kişi, ürün fiyatlarını karşılaştırmak için farklı mağazalarda arama yapar. Daha uygun fiyatlı olan ürünlere yönelme eğilimindedirler.
Ürün özellikleri: Ürünün özellikleri, müşterilerin satın alma kararını etkileyen bir başka önemli faktördür. Ürünün işlevselliği, kalitesi ve marka değeri, müşterilerin satın alma kararını etkileyebilir.
Müşteri yorumları: Müşteri yorumları, ürün hakkında gerçek kullanıcıların deneyimlerini yansıttığından, alıcıların satın alma kararlarını etkileyen önemli bir faktördür.
Kargo ve teslimat: Müşteriler, ürünün ne kadar sürede teslim edileceği konusunda endişe duyabilirler. Ürünün hızlı bir şekilde teslim edilmesi, müşteri memnuniyetini artırabilir.
Güvenlik: Online alışverişte güvenlik, müşterilerin satın alma kararlarını etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Müşteriler, kişisel ve finansal bilgilerinin güvende olduğunu bilmek isterler.
Uygun fiyat ve hızlı teslimat. arasında kaldım lakın ben satıcının guvenılırlıgınede cok takılıyorum ozellıkle hakkındakı yorumları okurum... alısverıs konusunun rehber admını kım bılmıyorum ama @KızlarSoruyor bu kıza artık hakettiği fenomenlıgı verin :) .. alısverıs bolumunu tek basına tasıyor.
Teşekkür ederim rehber ile iletişime geçtim zaten 🙂
Cevap
23Cevap
Ağırlıklı olarak ürün fiyatı etkiler. İhtiyacım olan bir ürünü alırken en uygun fiyatlıları seçer ve yorumlarını incelerim.
Aynen öyle bir ürün alırken fiyatıda önemli tabi. Sonuçta bütçeye uygun bir ürün olması lazım bu. Yani ben bütçeye eğer uygun değil ise almıyorum genelde o ürünü. Kaliteden sonra ilk dikkatimi ettiğim fiyatına.
Kesinlikle katılıyorum. Bir ürüne ihtiyacım varsa önce fiyat araştırması yaparım ve bütçeme uygun değilse muadil bir ürün bakarım. Bütçeme uygun bulduğum ürünlerin yorum karşılaştırması yaparım ve kalitesini öğrenirim. Bu şekilde bir süreç geçirdikten sonra almaya karar veririm ya da vermem.
Yorumlar 72283738 tane iyi yorum olsun 1 tane Allahın belası Lanet kötü yorum beni tüm gün düşündürür.
Daha çok istediğim şeyi online siparişi olarak alabilirim sadece. Başka türlü bulamam, alamam.
Ücretsiz kargo. Bazen çok uçuk bir alışveriş yapıp sonda kargo ücretini görünce vazgeçiyorum :D
Uygun fiyat ücretsiz kargo yinede zaman sorunu yaşanıyor!!
Kargoya para vermem ama 100 TL fazla öderim sjsjsjjs
Fiyat performans ürünü olması ve kaliteli olmalı kesinlikle.
Aynen öyle kaliteli bir ürün olmasıda benim önceliğim arasında olur her zaman. Çünkü genelde bazı İnternet sayfalarında yeteri kadar kaliteli şeyler gelmiyor. O yüzden buna dikkat ederim bende.
hem güzel ama aynı zamanda fiyatı da uygunsa kesin alırım
Aynen öyle bende aynı şekilde. Fiyati uygun ise alırım ben genelde. Yani sonuçta biraz bütçeye uygun olan bir ürün olmalı bu. Ben bütçenin dışına çıkmam o yüzden uygun fiyatlı olması önceliğim.
fiyat genelde uygun olur zaten.. kargo ücreti ve bonus indirim kuponu iyi oluyor.
Bot değil gerçek insanların yapmış olduğu yorumlar
Aynen öyle yorumlara göre hareket etmekte güzel bence. Bazen yorumlarda yazan görüşlere göre o ürünü alıyor veya almıyoruz yani ben en azından öyle yapıyorum. Tabi o yorumların bot olanıda var.
Hızlı teslimat ve ücretsiz kargo olmalı
Aynen öyle bende hızlı bir şekilde elime ulaşsın isterim her zaman. Çünkü bazı kargolar oluyor 1 hafta falan sonra geliyor o yüzden hızlı bir şekilde teslim edilmesi önceliğim arasında olur her zaman.
Uygun olan herşeyi gereksizde olsa alma isteği 😂🙈
Hızlı teslimat ( sabırsızım )
Yorumları
Yapılan olumsuz yorumlar
Uygun fiyat ve hızlı teslimat
Online denenedim
Kaliteli ürün ve uygun fiyat.
hiç birisi on line alışveriş kullanmıyorum
fiyat performans
Ürün bazında değişir ağırlıklı olarak uygun fiyat
Rengi fiyatı kumaşı önemli benim için
Genelde uygun fiyat 😊
Pek online alışveriş yapmıyorum
Kargo ücretsiz olmali
Yani evet genelde benimde en dikkat ettiğim şeydir bu. Yani bazen gerçekten kargo fiyatları ürün kadar pahalı oluyor o yüzden ilk dikkat ettiğim şey olur genelde online alışveriş yaparken falan.
Daha çok, kapıda ödeme olursa
Evet bende en çok buna dikkat ederim. Kapıda ödeme olan sitelerden alışveriş yapmayı severim ben genelde. Yani kredi kartı veya alışveriş kartı ile alışveriş yapmayı pek sevmiyorum o yüzden kapıda ödeme iyi.
Uygun fiyat
Aynen öyle bende buna dikkat ederim. Sonuçta hepimizin belirli bir bütçesi oluyor ve ona mecburen uymak zorundayız. Bende aynı şekilde nerede uygun bir ürün bulursam onu almaya çalışıyorum.
Evet öyle
Hızlı teslimat
İndirim kuponları ve ücretsiz kargo
Hizli teslimat
Uygun fiyat tabi ki
Hızlı teslimat
Hiç biri
Uygun fiyat
Hepsi
Tabi ki de
Uygun fiyat
Hızlı ama çok hızlı