Yani eğer çok beğendiysem ve o an üzerimde yüklü miktarda bir para var ise bende alırım. Ama tabi bütçeme uygun olup olmadığı çok önemli. Eğer bütçeyi aşacak kadar pahalı bir şey ise almam.
Yani buda güzel tabi. Tanıdık bir yer falan olunca genelde zaten indirime girmesini bile beklemeye bence gerek yok diye düşünüyorum. Tanıdık bir yer olunca zaten oranın sürekli müşterisi olunca indirim yapıyorlar.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Genelde alacağım şeyleri çok acil değilse araştırıp Hatta bazen bekleyip öyle alıyorum Mesela en son gömlek aldım sezonda 300 liraydı Ben çiftini 170 liraya aldım bekle yemeğe de yer yani
Yani bende alacağım ürünün indirime girmesini beklerim genelde. Normalde çok sabırsız biriyim ama konu sevdiğim bir ayakkabı falan olunca genelde indirimde girmesini beklerim o konuda sabırlıyım
Aynen öyle bende beklerim. Yani eğer hemen ihtiyacım yok ise genelde beklemediğin tercih ederim ben. Ama ihtiyacım yok ise eğer genelde indirime girmesini falan beklerim. Niye boşu boşuna çok para ödeyim ki
Aynen öyle ya. Ben almadan önce pahalı olur aldığım zaman hemen indirime girer şans işte. Bende birçok defa yaşadım bu durumu. Alıyorum ardından hemen aldığım ürün indirime giriyor sonra üzülüyorum.
Yani eğer çok ihtiyacınız olan birşeyse tabi alınabilir. Ama aceleniz yok ise yani ihtiyacınız yok ise bence indirime girmesini falan beklemek çok daha iyi olur diye düşünüyorum ben.
Aynen bende beklerim. O konuda biraz sabırlı biriyim. Yani özellikle alacağım bir ürün ise sabırsızlıkla bekleyebilirim. Normalde çok sabırsız biriyim ama konu sevdiğim bir ürüne falan gelirse sabırlı olabilirim.
Evet bende genelde beklerim. Yani eğer çok acele ihtiyacım yok ise o alacağım şeye indirime girmesini bekler o şekilde alırım. Niye pahalı pahalı alayım ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır beklemem. Hemen almam lazım öyle indirim bekleyemem.
Yani eğer çok beğendiysem ve o an üzerimde yüklü miktarda bir para var ise bende alırım. Ama tabi bütçeme uygun olup olmadığı çok önemli. Eğer bütçeyi aşacak kadar pahalı bir şey ise almam.
Katılıyorum aynen öyle.
Beklemem genelde belirli tanıdık yerlerden alışveriş yapıyorum
Yani buda güzel tabi. Tanıdık bir yer falan olunca genelde zaten indirime girmesini bile beklemeye bence gerek yok diye düşünüyorum. Tanıdık bir yer olunca zaten oranın sürekli müşterisi olunca indirim yapıyorlar.
Hem ihtiyaçlarimi karşılıyorum hemde tandigim ve sevdiğim kişilere kazandiriyorum
Genelde alacağım şeyleri çok acil değilse araştırıp Hatta bazen bekleyip öyle alıyorum Mesela en son gömlek aldım sezonda 300 liraydı Ben çiftini 170 liraya aldım bekle yemeğe de yer yani
Genelde sürukli kullandığım ürünleri indirim dönemlerinde alırım nasılsa alicam diye yedeklerim bitmeden ihtiyaç halinde beklemem
Dönem beklemem. Ama almaya gittiğimde indirimli bulursam sevinirim
Yani bende alacağım ürünün indirime girmesini beklerim genelde. Normalde çok sabırsız biriyim ama konu sevdiğim bir ayakkabı falan olunca genelde indirimde girmesini beklerim o konuda sabırlıyım
Yok. Şu bedava olsun diye hayallerim yok. Alım gücümün, anın içinde yaşamak bana daha keyif veriyor. O zamanda alıyorum zaten
Hayır, ihtiyacım varsa mecburen alıyorum o gün
maalesef beklemiyorum. İhtiyacım olunca almak zorundayım.
Aksine indirim olmayan sezonda alisveris yaparim cunku gercekten iyi urunler asla indirime kalmaz.
Beklerim tabiki para kolay kazanılmıyor.
Aynen öyle bende beklerim. Yani eğer hemen ihtiyacım yok ise genelde beklemediğin tercih ederim ben. Ama ihtiyacım yok ise eğer genelde indirime girmesini falan beklerim. Niye boşu boşuna çok para ödeyim ki
Genelde ben aldıktan sonra indirime girer🙄
Aynen öyle ya. Ben almadan önce pahalı olur aldığım zaman hemen indirime girer şans işte. Bende birçok defa yaşadım bu durumu. Alıyorum ardından hemen aldığım ürün indirime giriyor sonra üzülüyorum.
Ben pek üzülmemeye çalışıyorum😄
Annem denk gelirse "ben sana demiştim" diyor😁
Beklemem ihtiyacım varsa alırım.
Yani eğer çok ihtiyacınız olan birşeyse tabi alınabilir. Ama aceleniz yok ise yani ihtiyacınız yok ise bence indirime girmesini falan beklemek çok daha iyi olur diye düşünüyorum ben.
İndirim önemli oluyor kaliteli olduğu sürece!!
Beklemem valla alirm
Ya daha çok artarsa bekleyemem direk alirim
Beklemem ihtiyacım varsa alırım
Beklemem ihtiyacım varsa zaten almaya mecburum
Hayır beklemem
Uygulamalardakileri takip ediyorum genelde
İndirim dönemine kadar almak istediğim şeyler bitebilir.
sadece fakirler indirim bekler aşkom
Beklerim
Aynen bende beklerim. O konuda biraz sabırlı biriyim. Yani özellikle alacağım bir ürün ise sabırsızlıkla bekleyebilirim. Normalde çok sabırsız biriyim ama konu sevdiğim bir ürüne falan gelirse sabırlı olabilirim.
Bekler degerlendiririm
Beklemem
Hiç sabrım yok
Beklemem
Beklerim
Bekliyorum
Makul indirimler oluyor bazen
Bazen
Beklemem 😃
Hayır beklemem
Beklemem, hoşuma gitmişse direkt alırım.
Beklemem affetmem harcarım
Fark etmez
Beklemem
beklemem
beklerim tabiiki
Beklerim
Evet bende genelde beklerim. Yani eğer çok acele ihtiyacım yok ise o alacağım şeye indirime girmesini bekler o şekilde alırım. Niye pahalı pahalı alayım ki.
Bekliyorum
Beklerim çok palı ve çok ihtiyacım yoksa
Beklerim
Beklediğim olmuştur
Tercih meselesi
Beklerim