Eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinizin alışveriş bağımlısı olması, ilişkiniz için bir sorun haline gelebilir. Alışveriş bağımlılığı, kişinin kontrol edemediği bir şekilde sürekli alışveriş yapması veya alışveriş yapmadığı zamanlarda endişe duyması gibi belirtilerle kendini gösterir. Bu durum, hem finansal hem de psikolojik açıdan olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Finansal açıdan, alışveriş bağımlılığı olan bir kişi, gereksiz yere para harcayarak bütçesini aşabilir ve borçlanabilir. Bu durum, ilişki içinde de ciddi sorunlara yol açabilir.
Psikolojik açıdan, alışveriş bağımlılığı olan bir kişi, sürekli tatmin arayışı içinde olabilir ve mutsuzluk veya stres yaşadığında alışveriş yaparak kendini rahatlatmaya çalışabilir. Bu durum, ilişkide sevgilinizin duygusal olarak yorgun ve mutsuz olmasına neden olabilir.
Valla kendi çalışıp iyi kazanıyorsa tamam da benim zaten kazanacağım para taş çatlasın asgari ücret he gelirim iyi olursa istediği kadar harcasın erkekler de sonuçta karı milleti için çalışıyor bir yerde
Sevgilimse belki bir tık etmez ama eşimde edebilir. Çünkü onunla ev geçindireceğiz.
Yani hiç alışveriş yapmasın demiyorum. İnsanız ihtiyaç bir yerden sonra alışveriş ama bağımlı da olunmamalı.
Yani evet alışveriş yapabilir tabi ama ihtiyacı var ise. Aşırı alışveriş bağımlısı biri bence hiç çekilmez ya. Sonuçta devir ekonemi devri oldu artık. Öyle har vurup harman savurmamak lazım yazık günah.
Kesinlikle
Cevap
17Cevap
tutumlu olmasını isterim ama cimri olmasını da istemem modayı takip etsin güzel giyinsin isterim nitekim ben hep öyleydim ve alışverişe bayılırım
Yani evet cimri bir sevgiliyi kimse istemez. Yani cimri olmasın tabi ama ayağını bence yorganına göre uzatsın. Parasının kıymetini bilsin tutumlu biri olsun isterim ben. Sonuçta devir ekonomi devri.
mesela bu yüzden yatırım yapan erkekler az ya da çok , vay be dedirtiyor
Hastalık boyutuna ulaşırsa eder. Yani her indirimli ürünü almaya kalkışırsa her ay sonu borçsuz geçmez.
Aynen hastalık boyutunda ise bu benide aşırı rahatsız eder bu durum. Sonuçta parasını har vurup harman savurmaması lazım. Tutumlu biri olman her zaman çok daha iyidir. Sevmem ben öyle parasını boşa harcayanı.
Eder evet. Parasını har vurup harman savuran biridir gözümde sürekli alışveriş yapan birisi.
Aynen öyle bende sevmem öyle parasını ihtiyacı olmayan şeylere harcamasını falan. Yani ihtiyacı olan bir ürünü alsın tabi ona bir lafım bir sözüm yok ama ihtiyacı olmayan birşeyi almasın bence yazık günah.
Etmez. Hatta beraber alışveriş yaparz hep 😅
Ne kadar güzel. Normalde erkekler alışveriş yapan kadınlardan çok çabuk sıkılır. Sizinle beraber alışveriş yapmayı sevmesi ne kadar da güzel. Öyle her erkek gezmeyi alışverişe çıkmayı sevmez.
Yoo niye etsin fıldır fıldır gezeriz beraber kdkdmd
Sürekli alışveriş eden biri tüketmeye çok meyillidir ilişkimizde tükenir elbet 😅😅
Hayır etmez zira kadını şımarttığın sürece kadınlığını yaşar ve yaşatır
hayır etmez ne güzel birlikte alışveriş yaparız. :)
Etmez. çünkü ben de öyleyim özellikle kıyafet giyim konusunda
Evet çünkü ev bir süre sonra kullanılmayan eşya yığınlarına dönecek
Bağımlılık derecesinde olan her şey rahatsız eder.
Etmiyor , bende de var beraber yapıyoruz zaten.
Birbirimize link falan atıyoruz 😂
En nefret ettiğim tiplerden ama parayı Kendi kazanıyorsa sorun yok
Yani tabi onun orası öyle. Parayı kendi kazanıyorsa bize pek laf düşmez ama bence biz yinede onu bu konuda bekçi uyarmalıyız diye düşünüyorum. Yani ihtiyacı olanı alsın ama ihtiyacı olmayan birşeye para harcamasın boş yere.
Hayır etmez. Bende severim beraber yaparız alışveriş.
Gereksiz harcamalara karşıyım her zaman.
Evet bende karşıyım. Yani ihtiyacın var ise al ona bir sözüm yok ama sürekli ihtiyacı olmadığı halde alışveriş yapıyorsa bir süre sonra bu hem kendine zarar verir hemde bu şekilde tutumlu biri olamaz
Evet aynen öyle.
Herkese de nasıl cevap vermeye yetişiyorsun.
Ne o oyle, fuzuli masraf olan hersey rahatsizlik verir bi noktadan sonra
Kendi alışverişini kendi finanse ediyorsa hiç sorun olmaz
Eder tabi ki parası ayrı dert bu bir hastalık bence artık çağımızda
Evet hem de çok rahatsız eder
Aynen aynı şekilde benide rahatsız eder. Sonuçta onun iyiliğini düşünüyorum bende. Yani ayağı yorganına göre uzatsın tutumlu olsun parasını boş yere harcamasın. Parasının kıymetini bilsin isterim.
evet bende tutumlu olmasını isterim parasını gerektiğinde harcamasını isterim
Tutumlu olsa benim için daha iyi olur
Aynen öyle tutumlu birisi olarak bende karşımdaki insanın tutumlu olmasını isterim şahsen. Yani bu devirde bende paranı boş yere harcamaman lazım. Sonuçta o paralar kolaylık ile kazanılmıyor.
Alışveriş iyidir 👍🏻
İmkan varsa rahatsız etmez.
Her şeyin bir çizgisi sınırı olmalı bence
Yooo beraber ederiz ben ona aldırırım hata
Neden etsin. Sadece ben sürekli gitmem onun ile.
Para kalmayınca çekirdek alır izlerim. Eğlenceli olabilir.
Eder aşırıysa
Evet aşırı bir şekilde alışveriş bağımlısı birisi ise bir noktadan sonra benide rahatsız etmeye başlar bu. Gereksiz harcama yapmasını ben pek doğru bulmam şahsen. Tutumlu biri olsun parasının kıymetini bilsin..
Kesinlikle öyle
Hayır
Etmez çünkü benimde işime gelir
Etmez ben de öyleyim
Eder.
Evet eder
Eder tabiki hesabını kitabını bilsin.
Eder
Berbat bir şey. Kaçmak gerekir
Evet eder.
Eder tabi
Etmez
Ama ben bir tık olsun tutumlu olsun isterim. Tamam sonuçta para onun hiçbir şekilde karışıp edemem buna hakkım yok biliyorum ama. Aşırı derecede ise eğer bu o zaman bir tık karışırım sanırım..
Etmez
Eder
Etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?