Yapılır
Yapılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinin maddi durumuna bağlı değişir. Normalde hesap ödetmeyi sevmem ama mesela arap bir arkadaşım ile bir yerlere gittiğimde bana asla hesap ödetmez. Sesimi çıkartmıyorum çünkü gerçekten çok fazla parası var ve onun inanışı bu yönde. Kendi ülkesinde kadınlara asla bir şey ödetmiyorlar. İtiraz etsem de bir şey fark etmeyecek. Yani eğer karşınızdaki kişinin maddi durumu sizden çok iyiyse bırakın kendini öyle iyi hissetmek istiyorsa ödesin. Ama aynı iseniz ya da daha düşük bir maddi güce sahipse ödemesi hoş olmaz. Ya siz ödeyin, ya da alman hesabı yapın. Bir mekanı o bir mekanı sizin ödemeniz de başka bir seçenek olabilir
Sevgili parasıyla alışveriş yapmak, çiftler arasında farklı şekillerde gerçekleşebilir. Bazı çiftler, birbirlerine hediye almak için para kullanabilirler. Bu durumda, bir partner diğerine bir şeyler alarak ona sevgi ve takdirini gösterir. Bu, birbirlerine olan sevgilerini ifade etmenin bir yolu olabilir. Ancak, bir ilişkide para kullanımı hassas bir konudur ve çiftler arasında çeşitli sorunlara neden olabilir. Örneğin, para sorunları çiftler arasında gerilim yaratabilir ve ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Ayrıca, bazı çiftler para konusunda farklı fikirlere sahip olabilirler ve bu da anlaşmazlıklara neden olabilir. Örneğin, bir partner diğerinden daha fazla para kazanıyor olabilir ve bu, alışveriş yaparken bir kişinin diğerine göre daha fazla kontrol sahibi olmasına neden olabilir. sevgili parasıyla alışveriş yapmak çiftler arasında farklı şekillerde gerçekleşebilir. Ancak, para kullanımı hassas bir konudur ve çiftler arasında sorunlara neden olabilir. Önemli olan, çiftlerin para kullanımı konusunda açık ve dürüst olmaları ve birbirlerine saygı göstermeleridir.
Ayıp olur bence. Ama beraber alışveriş yaparken o çıkarıp öderse teşekkür ederim yani.. özellikle alışveriş yapacağım, bana kredi kartını verir misin ya da para verir misin demem. Ya da bana şunu al bunu al demem yani..
Yani bencede ayıp olur. Bunu sürekli yapan kişilerde var yok değil. Şahsen ben utanırım onun parası ile alışveriş yapmaya falan ya ne bileyim. İnsan çekinir babamdan bile para almadan çekinen biriyim onun parası ile hiç alışveriş yapamam.
Kesinlikle hesap ödemesi falan tamam da alışveriş sadece benim faydalandığım bir şey yani. Hediye alsa tamam ama özellikle alışverişte ona ödetmek olmaz. Eşin olsa neyse..
Ne kadr uzun süren bir ilişki oldgna bağlı. Bir ay 3-4 aylık sevgiliyle tabiki yapılmaz ama ilişki 1 sene falan olmuş uzun olmuş yapılır. Kişiye göre değişir bu yapmak istemeyen yapmaz yapan da yapar kime ne.
Aynen öyle ya. Gerçekten parasını yemeyen kadınları el üstünde tutmazlar giden yiyenleri el üstünde tutarlar bu erkekleri anlamakta çok zor gerçekten. Fedakarlık yapan taraf genelde en değersiz taraf olur onların gözünde yiyeceksin ki değerli olasın. 😄
Not aldım bunu 😄😚
Cevap
19Cevap
Ben şahsen yapmak istemem gadası
Aynen bende yapmak istemem. Yani insanlar evli olduğu halde bile kocasından veya karısından para istemeye utanıyor çekiniyor yani. Sevgili olunca hayli hayli utanır. Ben şahsen isteyemem öyle para mara.
Kendi paramın yetmediği bir şeyi sevgilimden de isteyemem o yüzden kendi param varsa yaparım yoksa da yapmam. Karşımdaki kişi benim banka hesabım değil sonuçta
Aynen bende isteyemem. Yani çekinirim şahsen ben para istemeye falan. O an üzerimde var ise onunla yapmayı tercih ederim. Bir kuruşa bile ihtiyacım olsa asla dönüpte istemem ben çok çekinirim.
Allah korusun
Eşim olmadıktan sonra asla istemem ben
Sevgili yokken kimin parasıyla yaşıyorduk acaba?
Biraz onur ve gurur
Resmiyete dökülmemiş ilişkide saçma geliyor bana böyle şeyler
Aynen öyle bende asla yapmam. Babamdan bile para isterken çekinen biriyim onun parası ile asla yapamam. Yani sonradan hem onlar bence laf oluyor. Ailesi falan laf eder meder hiç hoş değil bence.
Yani ciddi olsam da yapacağım bir şey değil! Yapanlar varsa ciddi olduklarıyla yapsa bari😒
Aynen ben yinede yapmayı pek tercih etmiyorum açık söylemek gerekirse. Sonuçta yarın öbürgün ayrıldığın zaman tüm bunların hepsi laf olacak. O yüzden bence hiç gerek yok. Kendi paran ile yapmak çok daha iyi.
İşte ciddi olduklarıyla bir nebze bu konu kapanır gibi ama her önüne gelen flörtü atm gibi kullanan da ne biliyim?
Sevgilimden para almam ki. Anca eşimin parasıyla alışveriş yaparım.
Aynen bende almam şahsen insan biraz çekinir ya sevgili parası ile alışveriş yapmaya falan. O yüzden kendi param dışında kimsenin parası ile alışverişe falan asla çıkmam. Sonra bunların hepsi laf oluyor
Yapılmaz en küçük bir tartışmada kırgınlıkta hemen başa kakar mahcup eder en iyisi kendi paramızı kazanıp kendi paramızı kölemiz yapmak
Aynen öyle bende asla kabul etmezdim. Çünkü ilişki bittikten sonra bunların hepsi laf olur. O yüzden kendi param dışında kimsenin parası ile ne alışveriş yaparım ne de kendime bir çöp falan alırım.
Çok haklısın şu an bile sevgilim istemediğim halde aldığı hediyelerin lafını yapıyo tartışınca
Sanırım erkekler para harcayan kızı seviyor ama ben sevgilimin parasıyla su dahi alamam utanırım ve bu yüzden kaybediyoruz ya zaten
Aynen bende alamam. Bende aynı şekilde küçücük bir şey bile olsa ondan asla isteyemem. Bu konuda oldukça çekingen biriyim. Yani öyle güzel sevgili parası ile alışveriş yapan kızlar var ki hayret ediyorum onlara.
İşte biz çekindiğimiz için kaybediyoruz ya 🥺
Yapilmaz eş olsa neyse ama ancak para seven kisi yapar
Yapmam sinir bozucu bir durum yapılmasını da istemem 😅
siz sevgili olmayı tam olaraka ne sanıyorsunuz aa
Gayet tabii ki yapılır iki insanın bir olduğu iştir sevgili olmak
Caizdir. Sonuçta al ver ilişkisi karşılıklı bir şey.
Yapmadık acıdır acınacak hale düştük yapın gitsin yoksa zaten yedirecek kızı buluyorlar
Yani ben açık söylemek gerekirse asla yapamam. Ayrılınca falan bunların hepsi genelde laf söz oluyor. Ben hiç yaşamadım ama yakınımdan yaşayan insanlar çok oldu. Sonradan laf oluyor bunların hepsi
Yapanlar Şu an baş tacı bende yapmadım ama yapan kızların afedersin arkasından ayrılmaz oldu Allah'ım uzak tutsun ama cidden devir çok değişti delikanlı kızlar kötü kötü kızlar da baş tacı oldu ben anlayamaz oldum artık
surekli olmamak kaydiyla yapilabilir. Surekli yapilmazzz
Evet hani arada bir belki yaparsın ama hergün hergün hoş olmaz bence bu. Şahsen o bana verse git alışveriş yap bile dese ben kabul etmem. Yani insan çekinir ya sonuçta ne bileyim.
Nişan aşamasına gelip ayrıldık, kuruşuna dokunmadım. İyi de yapmışım.
Yani en iyisini yapmışsınız. Sonra bunların hepsi birer birer laf oluyor bence. Yani çocuk laf etmese bile ailesi bir şekilde laf eder. O yüzden bence onun parasına dokunmamak çok daha iyi olur.
İki tarafta laf etmedi, yani öyle üçe beşe bakan yapıları yoktu.. Bana yalvarıyordu iban at para atayım diye, bir daha iban istersen seninle konuşmam dedim kestirdim.
Tabi şu an içim rahat çünkü ona hiçbir şekilde borçlu hissetmiyorum kendimi, maddi ya da manevi...
Ama parasını yeseydim benden kıymetlisi de olmazdı yani 😂
şakamı yapıyorsun sırf alışveriş yapmak için sevgili yapan kaşarlarrrrr var 🤣🤣 soru bile masum kaldı valla
Sevgilimin parasıyla kendime küçük çikolata bile almam. kendi paramla yaparım ben alışverişimi.
Karşılıksız birsey yapacaklarını sanmam hep ardinda baska bir niyet taşırlar ki bence boyle seyler asla yapılmamalı
Ben sevgili parasıyla alışveriş yapamam
Aynen bende yapamam insan çekinir ya. Babamdan bile para istemeye utanan biriyim ben asla sevgilimden isteyip alışverişe falan çıkamam benlik değil böyle şeyler. Kendi parası gibi yok bence insanın.
Ben 10 yaşımdan beri babamdan para isteyemiyorum
Kendi kazancımı kendim kazanıyorum
Değil sevgilimden para almak istemeye bile utanırım
Ben yapmam. Ona da yazık.
Aynen bende yapmam. Hem onun kazandığı parayı harcamaya üzülürüm ben. Sonuçta akşama kadar işte yazık günah. Ben o teklif etse bile kabul etmem. Hem çekinirim hemde yazık günah
Veriyorsa neden yapılmasın ki?
Ee tabi orası öyle ama şahsen ben kendim için söylemem gerekirse o verse bile kabul etmem ben. Hem çekinirim hemde yazık günah insan kıyar harcamaya onun parasını ya. O yüzden kabul edemezdimm
Bu ilişkinizin ne derecede olduğuna göre değişir.
Kocan olacaksa yapılır.
Yani kocan olacaksa bile insan çekinir ya ne bileyim. Sevgili olurken bile yapanlar var hiç çekinmeden hayret ediyorum öyle kızlara. Ben utanırım şahsen bir kuruş bile isteyemem asla ne bileyim.
Ben yaparım ama o seviyeye gelmem lazım.
Hangi seviyedesin?
Birlikte yapılırsa daha güzel olur
Çok güzel yapılır valla 😌
yaparım var mı kabulüm :D
Ben sevmiyorum.
Yapmam öyle bir şey
Aynen bende yapamam. Kimsenin parasında gözüm yok çok şükür. İnsanın kendi parası gibisi yok. Sonra bunların hepsi bence laf falan oluyor. Ayrılınca ilişki bitince erkekler genelde kadının başına kakar
Bugüne kadar öyle bir durum yaşamadım yaşatmadım da kimseye
Alınan hediyeyi istemek terbiyesizliktir
Yapılmaz
Aynen bencede yapılmaz. Şahsen ben sevgili parası ile bir kuruş dahi almak alışveriş yapmayı geçtim. Yani insan babasından bile para isterken utanıyor sevgili parası ile alışveriş yapmaya bence hayli hayli utanır
Kesinlikle
Kızlar yapıyo
Yani kızların geneli yapıyor hiç çekinmeden ama ben kendim için söylüyorum asla tenezzül edip onun bir kuruşunu dahi harcamam. Yani ne gerek var sevgilinin parası ile alışveriş yapmaya falan kendi param ile yaparım sadece ben var ise.
Böyle düşünmen ne hoşş 👏👏
Ben yapamam
Aynen bende yapamam ya. Ayrılınca falan belki başına kakacak bu durumu. O yüzden bence insanın kendi parası ile kimseye muhtaç olmadan alışveriş yapması bence çok daha iyi diye düşünüyorum ben.
Ben yapmam
Evet bende yapmam sonuçta kocan değil birşeyin değil yani arada bir resmiyet falan yok. O yüzden bir ufak parasını bile kabul edemezdim ben. Sonra ayrılınca falan bunların hepsi laf falan oluyor
Evliyken kocanla bile oluyorsa emin olalım ki sevgiliyle de lafı olur.☺️
Yapılmaz.
Bende yapmam. Sevgili parası ile alışveriş çıkmak bence çok hoş değil. Yani neden babam dururken sevgilimin parası ile alışveriş yapayım ki çok saçma bir durum bence bu. İnsan çekinir birde ya.
yapılmamalı bence
Aynen bencede yapılmamalı. Sonra ilişki bittikten sonra falan tüm bunların hepsi bence laf falan oluyor o yüzden yapılmaması bence çok daha iyi diye düşünüyorum. Şahsen ben kabul etmezdim.
Ben yapmam.
Aynen bende yapmam. Hem insan çekinir ya ne bileyim erkeğin parası ile alışveriş yapmaya falan. Babamdan bile utanıp alamayan ben ondan hiç isteyip kabul edemezdim. Kendi param dışında kimsenin parası ile yapamazdım.
Yapılır ama para için sevilmz
Yani zaten para için kimse sevmez hayatındaki insanı. Ama parası için onunla olan çok kız olur. Yani onların ki aslında biraz çıkar ilişkisi gibi bir şey sadece para üzerine kurulmuş bir ilişki bence bu.
Yapılmaz
Aynen bende yapılmaz diyorum. Sonuçta insan çekinir ya sevgilin bile olsa. Sonradan onların hepsi hem laf oluyor. Erkek parası yiyor falan diye. O yüzden kendi param dışında kimsenin parası ile alışveriş yapmam ben.
Aynen öyle bende yapmam
Yapılır canım
Yani yapılır tabi ama şahsen ben pek yapmayı tercih etmem. İnsanın bence kendi parası ile alışveriş yapması çok daha iyi ya. Sonradan onların hepsi bence laf oluyor. Kıza para yediriyorsun gibisinden falan
Sevgili adam sa yaptırmaz laf söz. Ben eskiden bı çay bile odetmezdim sonra bu hareketimin aşırı eril olduğunu ve dengeleri bozduğunu farkettim. şu an biraz daha kadınla erkeğin belli başlı özellikleri ve görevleri olması kaanatindeyim. Erkek maddi manevi bakmakla görevli e kadının da başka görevleri var ama bu zorunluluk olmamalı tabi benxe erkeğini erkek gibi hisettirmek isteyen kadın sevdiği için yapar görevlerini erkek de öyle. Oyuzden aştım bu fasafisolari.
Yapilir. Ama ben yapmam.
Offf var bir hayalimiz. Manita parası ezmek 😂
Yapmam
Yapılmaz
Sonuna kadar
Sevgiliye bağlı
Yapılır niye yapılmasın 🤣
Ben yapmam
Erkekler yatırım yaptığı kadınları unutmazmiş
Yapılmaz tabii
Yapılır :D
Ben yapiyom💅