Yapılır 🙊
Yapılmaz 😵
Bazen yapılabilir 🤔
Fikrim yok 🤷♀️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yani ben sevgilimle asla alışveriş yapmam hele onun parasıyla hiç yapmam falan gibi düşüncede olan insanlar olabilir tabii ki de saygı duyuyorum ancak yani bu durumu kafanızda neden büyüttüğünüzü de anlayabilmiş değilim bazı insanların :D Sevgiliye tamamen mutlak anlamda güvenmedikçe rahat olmadıkça o ilişkinin ne anlamı ne önemi vardır ki? Sevgilinin parasıyla alışverişte yapılır gezilir de tozulur da. Önemli olan bu alışverişin gezmelerin tozmaların sevgili ile yapıldığı için olması gerekir.
Eğer onun parasını yemek için yapıyorsanız zaten bu karakterde biten bir durum :)
Kadın ekonomik özgürlüğünü kazanmadığı sürece af edersiniz ama asalak gibi yaşamaya mahkumdur. Hayatın her alanında böyle insanları görüyoruz ama ben görmeye maruz kalıyorum.🤨
Şu maskarayı da alalım, fondötenim bitti deyip çocuğu yağmalayan kızlar.😐 Bazen diyorum acaba benim oğlum olsa o da mı böyle kuçu kuçu olacak. 😂 Ulan gelirken eve ekmek al desek 2 saat ağlayan bebeler, kızların peşinde Gratis, Watsons, o mağaza senin bu mağaza benim diye geziyorlar.👌🏽
Yapılmaz. Ben ailemin parasıyla da mecbur kalmadıkça yapmamaya çalışıyorum kimseye borçlu hisetmek istemem ki kendi param yoksa neden alışveriş yapayım bunu başkalarına güvenerek yapmam şu olmasa yaşayamam kafasında da hiç olmadım imkanlarına göre yaşadım.
Öyle tabi birilerini sömürmeye bayılıyorlar imkanım kadar yaşayayım diyen yok herkes daha fazlasının peşinde.
Zaten bunları düşünecek insan birşeyleri aşmış olur tek sıkıntısı bu olmaz 😅
Ayaklarımın üzerinde duran bir kadınım, çalışıp kazanıyorum hiç bir erkeğin 3 kuruşuna ihtiyacım yok, o kadar düşmedim, değil sevgilim kocam dahi olsa yine para istemem.
Cevap
53Cevap
Anasını bile ağlatıyorlar gadası
Düşünüyorum ve sorulara bakınca cidden artık evlilikle sevgililiğin farkı kalmamış insanlar için bu kadar yozlaşmış bir toplum haline gelinmiş.
Türklüğün adı kalmış kültürü ölmüş resmen.
Sevgili kim ki alışverişini senin yerine yapsın yani kocan değil karın değil.
İstemem diyen çok kadın var ama ne hikmetse alışveriş yerlerinde mağazalarda çok fazla ödeyen erkek var madem hiçbirisi istemiyor o zaman neden reel hayatta erkeklere ödetiyorlar merak ediyorum cidden.
Samimiyetsiz geldi cevaplar.
Bence evlilikle sevgililik arasındaki çizgiler korunmalı ve bu tarz şeyler olmamalı.
Ben kendi adıma anket sonuçları üzerinde belirtmiş olduğum gibi yapılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü insanların gerçek yüzlerini düşüncelerini kendi işlerine nefislerine zor geldiği zaman daha ki iyi anlıyoruz. Bir insana seni seviyorum canım gülüm deyip ondan sonra hediyeler alınıyor paralar dökülüp de anlaşmazlık nedeniyle ayrılınca ben şu kadar para harcadım bunu şunu yaptım gözüne dizine dursun diye beddua oluyor. Evlilik dışında alınan hediye ve harcanan paraya karşıyım kimse kimseye aşırı derecede maddi olarak harcama yapmasını doğru bulmuyorum.
Ben abimle çıktığımızda bile dikkat ediyorum yediğime içtiğime
Sevgili parası yemek ne ya?
En sinir olduğum şey. Tamam arada birbirine jest yaparsın arada da "aşkım kartın şifresi ne bir çanta beğendim balenciagadan. Annemin pazardan aldığı çantayla gidemem partiyeee"
tiplemesini ellerimle boğmak istiyorum.
Bir kere arkadaşım su ısmarlamıştı bana. Mutlu olmuştum. Millet ne rahat lan 🙄
Grçen kuzenler avmde idik. Bişeler aldı parasını ödüyor derken dedim bende poşete koyayım. Dedim ne güzel oluyor böyle sevgilim kredi kartını verse ben bu tarafta olsam. 😃 Sevgili parası yenmez de ne bileyim eşinse çalılıyorsa bişeler aldınız diyelim versin arada parayı. Öyle yok 😃
Daha az önce internetten birşeyler alırken erkek arkadaşımla konuşuyordum benim kartımı yaz dedi ısrar etti çok yapmak istesem de gerçekten elim gitmedi yapamadım nasıl yapabiliyorsunuz taktik verin vicdan azabı çekiyor insan
Karşı taraf bundan zevk alıyosa bana zevk vermek düşer 🤣🤣🤣
Benim en güzel yaptığım şey birini kullanmak için onun bana borçlu hissetmesini sağlamaktır birinden bişey istemeden önce onun bana borçlu hissetmesi için cömert ve centilmen olurum parasını ödemediğim hiçbi ikramı kabul etmem su dahil
Sevgilide olsa onun parasıyla alışveriş yapılmamalı. Sana her istediğini alabilmek için türlü işlerde çalışıyordur ama buna mecbur değil, senin gözünde düşmemek için devamlı çalışacaktır. Bu yüzdende onu görememeye başlayıp bu seferde onu görmediğimiz için tartışıcaz. Yani onun parasıyla onu çalışmaya mecbur bırakıp görmemeye başlayacağıma kendim bir işe girer kendi paramla alırım.
Ya ben babamdan para almaya utanıyorum çekiniyorum nasıl sevgili parası kullanılır aklım hiç almıyor. Kızlar yapmayın az gururunuz olsun gelmişiz kaç yaşına üç beş çaput parçası için değer mi yani.
Gururlu bir kişinin yapabilecegi iş değil
Biraz rahat ve pişkin kişilerin yapabileceği bir eylem
Parayı geri çevirip almamak daha doğru
Duruma gore degısır nıyete göre degısır. Karsındakı yeme amaclı takılıyorsa o bıraz zor ama gercek anlamda etkılesım ve güçlu baglar söz konusu ise zaten gerekenı ben yaparaım
Eğer bu durum karşılıklıysa evet.
Bir gün ben ondan alışveriş yapıyorsam başka bir gün de o benden alışveriş yapmalı.
Yoksa tek taraflı bir durumsa hayır etmem.
Güven meselesi bu biraz, iki tarafta birbirine güveniyorsa o değeri veriyorsa her iki tarafts çatır çatır birlikte para yiyebilir
Yapılır. O da benim paramla yapsın. Böyle şeyler sorun olmaz. Tabi bu konun da dozunu kaçıranlar mevcut.
Ben devamlı görüyorum yapanlar var geçen gratise gittim kız 250 tllik alışveriş yaptı kız torbaları doldururken oğlan kredi kartını uzattı kasiyere. Evlilermi acaba diye elinede baktım yüzük müzük yok.
.
Eski karım “ YSL Or Rouge Crème “ bakım kremini 400 USD ye alıyordu.
250 TL lik hatun masrafsız hatundur.
.
Çalışıyorum sonuçta sevgilim den alışveriş için para almam nasıl olur beraber tatile gitmistiriz sabah ben bakkala gidicektirim o an üzerimde felan para kalmamıştır o zaman alırım (Öyle durumda beni göndermez bakkala bu da ayrı konu )🤣
Olmak zorunda değil ama olabilir, neden olmasın ki.
Ben yapmam yapan vardır, babamın parasıyla bile yapmıyorum sevgilimin parasıyla asla yapmam
Erkeklerin en sevdiği kadın tipi 😊
Yapılır neden yapılmasın... Bugün onun parası yarın benim. Sevgilim diyorsam paranın lafı olmaz aramızda
Sevgilimi maddi acıdan zorlamayacak miktarda ve eğer yapmamı özellikle kendi istiyorsa neden yapmayım ki. Adam jest yapmak istemiş geri mi çevirelim 😅
Tedirgin olmak çok normal. Sonrasında bazıları asalak diyor insana. Bu tamamen birlikte olduğun erkekle alakalı.
cebe sevgili parası doldurup harcamak için harcamak değil de berber alışveriş yapsak sevgilim benden bir şeyler istese alırım o da alabilir
Paraya fazla anlam yüklememek gerek. Kimde para varsa varsın o ödesin ne olacak.
Sonunda akıllıca yorum gördüm bende eger karsimdakinde yoksa öderim samimiyetine inaniyorsam ne varki bundan önemli olan para degil para sadece gecinmek icin bir araçtır. Amaç haline asla gelmemeli yoksa senden çok sey götürüyor. Ama gerektigi durumlarda lazimsa o gercekten zor bir durum yasayan bilir. Hastalik saglik vs.
Zaten boyle kucuk seylerin hesabi yapilmaz sevgide senin paran benim param olmaz.
Çok mecbur kalmam lazım. Ve önünde sonunda öderim..
Yia ben çikolata bile aldırmıyorum millet çok insafsız 😃
Elbette ki hayır kocan değil nişanlı olsan hadi bir nebze...
Gururlu olan sevgilisini seven bir kız hayatta sevgilisinin parasını kabul etmez
fırsatçılık gibi olaylardan hoşlanmıyorum. hep bana hep bana gibi bir dünya yok.
Neden sevgilinin parasina ihtiyaç duyasinki gurur denen şey var kendin harca
Sev mi gili? Yok ya yapılmaz zaten param yoksa neden biriyle çıkayım ki? Gururluyum ben
Şu güne kadar çatır çatır yaptım hiçte vazgeçemeyeceğim :D
Bazen zararı yoktur. Tek vücut olurken sorun yoksa tek cüzdan olmakta da sorun görmüyorum.
Yapılır durumu varsa o istemeli ben değil o beni alışverişe götürmeli
Eğer zor durumda ise ve bu her daim olmazsa olabilir. Neden olmasın ki
Kızlar bu yüzden babaları yaşında adamlarla takılıyor ki
Yok olgun erkekmiş yok erkekler geç olgunlaşıyormuş yok yaşıtları ilgilerini çekmiyormuş hikaye bunlar
Edepsizlik bu. Özellikle kızlar çok rahat sömürebiliyor.
Karı-koca olurlarsa yapılabilir sevgilim ise gidip 1 tl ye su almam.
Yapilmaz, doğru bulmuyorum kimsenin parasına ihtiyacımız yok çok şükür
Ben gergin olan kısım olurum. Sevgili parasıyla alışveriş yapmam
İmkan varsa, taraflar bu durumdan rahatsız değilse yapılabilir.
Karşı taraf ne kadar senin paran benim param mı var dese de ben yemem. Ucunda evlilik olsun olmasın. Yine de içim rahat etmez.
Bu şarkıyı çok seviyorum. Tek taşımı kendim aldım, tek başıma kendim taktım, girmesinler havaya 🌺
Onun için herkes çalışmalı. Kimseye parasal olarak muhtaç olmamalı
yapılır diyenler nasıl çekinmiyo hayret ben 5 lirasını bile almam arada o ısmarlar ben ısmarlarım tamamda bune rahatlık kullanıyosunuz
Bazen çok ihtiyac olduğunda yapıla bilir. Ama ben yapamam belki içik rahat etmez.
Hesabı biz odedikte ne oldu ama gene olsa bir kurusu bana gecsin istemem cok zorda kalırsam kullanirim alirm
Eşimin parası ile yapıyorsam sevgilimin parası ile yeri olunca yaparsın ama eşimin parası gibi kolay olmaz. Benim için ne alırsa izin veririm.
Sevgilin de olsa minnet etmemek gerekir. Bazen döner dolaşır önüne gelebilir
Yapılmaz karşılığını verecek kişiler yapar o ayrı tabi. Ama ben yapmam doğruda bulmuyorum
Baba parasıyla büyümüş bir kız, sevgili parasıyla alışveriş yapıp, koca parasına çöker.
Boşuna dememişler
Dünya kadar malın olacağına
Fındık kadar taşın olsun
Aman düzgün biri çıktı da parasını yemesi kaldı önce adam olsunlar
Bazen yapılabilir tabi. Erkeğin sevgilisine alışveriş için destek olmasında bir sakınca görmüyorum.
yapsın ne isterse alsın lan benim kadınım her şeyime sahip olabilir :D
Zenginse ve illa para harcamak istiyorsa neden olmasın. 🤣🙈
Aynen bu mantıkı diğer türlü zaten orta ve az gelirli insana yüklenmek yazık olur düşünceli olmak lazım
Fikrim yok çünkü sevgilim olmadı yıkığım ben ama olursa alışveriş yaptırmam kendi ihtiyaçlarımı kendim alırım
Tek ona yüklemem yeri gelir ben öderim yeri gelir o öder , ayrımcılık yapmam ikimizde parayı çöpten toplamıyoruz sonuçta iyi günde kötü günde destek olunmalı :)
Bir kızın parasını yiyen erkekten hayr gelmez. Erkek adam sevdiğine yedirir içirir kendi yemiş gibi , hesap yapmaz. Ama kız arkadaşın bunları hakedecek kadar masum olmalı. Hakedene harcayacaksın...
Eşim olsa olabilir ama sevgilimin parasıyla ıhh yapamam
Sevgili parasıyla onu aldatmıştım yazıklar olsun ben ve benim gibi karaktersizlere 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?