+1 yılBen prensip gereği yapamazdım. Şayet yaklaşık 6 senedir evliyim ve eşimin parasını bile ev alışverişi harici mecburi olmayan keyfî özel isteklerime harcarken çekiniyorum. Ayrıca birinin parasını harcarken, sanki onun bir karşılığı varmış gibi gelir bana. O minnet etme hissinden nefret ettiğim için, kendi param varsa harcarım, yoksa harcamam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDevir değişti buna eminim, fakir kızlar ruhsuz zengin kızlar hiçbirşeye ihtiysçları olmadığı halde duygulu konuşuyorlar bende benden daha zengini ile konuşmayı sürdürülebilir bulmuyorum. Zenginden kastım daha önce yabancı banka sahibinin kızı ile denk gelmiştim öyle zenginlik yani hiçte evlenmemiş bir kızdı kendi halinde kalbi çürümemiş ama bunlar beni baya aşar deyip sürdürmedim
00 Yorumla
+1 yılOnun yediğim her parası ona katkı sağlayacaktır. Üst baş alsam ona giyinecem, en güzel yemeği yesem ona form tutacam, estetik yapsam onun işine yarayacak daha ne istiyor mk Ben yemicem de sekreteri mi yicek... Ay valla çatır çutur yerim yiğidimin parasını
1217 Yorumla- +1 yıl
Açılın valla aradığım yorum hahahah
- +1 yıl
@Thedeissyyyyyu kız banada bulun bende yicem vsjsjabahahhaajajaj
- +1 yıl
Zengin olup da bu çirkinlikle dolaşan adam, konuşmasın bir zahmet.
- +1 yıl
Sekter ordan
- +1 yıl
Engellemede hayır vardır sjsjs
- +1 yıl
Seni seven adam neden senden estetik vesaire güzel giyinmeni beklesin ki 😁
- +1 yıl
Bütün kızlar like atmış. Karıların ne kadar paragöz olduğu bu yorumdan beğenen erkek düşmanı feministlerden belli. Size Nahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh para veririz. 1 kuruşumu bile yedirmem. Ayrıca bu düşüncede olduğunu hissettiğim kızı aşağılarım. Kendime köle yaparım. Hizmetçim yaparım. Bu tarz düşünen, erkeği yürüyen cüzdan olarak gören kızları yürüyen birer va ji na olarak görürüz biz de erkekler olarak. Yaptığınız yorumlar iğrenç. Paraya bakan leş kızları, para avcısı gold digger ları hiç sevmem. Sert, maskülen erkekler böyle kızları disipline etmeli, gerekirse boyun eğdirmeli. Böyle kızlar esas duruşa getirilmeli.
- +1 yıl
Sen niye coştun şimdi
- +1 yıl
Ben bu kızı desteklemiyorum. Da madem senşn için önemli değiller böyle ciddiye alma. Paraya bakan insandan hayır mı gelir
- +1 yıl
Ama maalesef size bakan yok 🤦
- +1 yıl
Bu görüşü neden KS çok süper görüş seçti ddjxkkxlxkxclc
- +1 yıl
Ne kadar boş yorum bu mk bide bepenmişler. Kendin için yapacağın şeyler olmalıydı öncelik bunlr
+1 yılSevgili parasıyla gayet de alışveriş yapılır. Sadece ben onun parasıyla değil o da benim paramla alışveriş yapabilir. Ama işte genel olarak paramız yok :D :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeven yapabilir
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadınların parasını yemeli ve kadınları hem cinsel, hem maddi anlamda sömürmeli , artı üstüne bir de aldatmalı. Türk kızları hiçbir şeyi hak etmiyor. Çoğu paragöz. Erkekler de onları sömürmeli. Eşitlik için kadınlar erkeklere itaat ettirilmeli ve paraları sömürülmeli alfa erkekler tarafından. Kadınlar, erkeklere hizmet etmeli :D :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu dünyada her zaman erkeğin parasını yiyen, nazdan ve tripten yerden yere vuran, her şeyin en iyisini isteyen kızlar bir numara nedendir bilinmez. Erkekler böyle tiplerden hoşlanıyor, kıyamam diyip kendi ayağı üstünde durup elini cüzdanına atan bir kızı hiçbiri sevmez. Bayılıyorlar yedirmeye.
Bana gelirsek, kendisi alırsa sorun etmem ama direk ben parasını harcayamam utanırım.
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@met96 valla öyle bi yediriyorlar ki aklın hayalin durur
Cevap sahibi+1 yıl@met96 buluştuğu herkesin yemeğini ödemek enayiliktir zaten :)
Cevap sahibi+1 yıl@met96 cimrisin demek ki.
Cevap sahibi+1 yıl@met96 ya yedirmek evlenmekle ne alaka? Ben sadece arkadaşıma bile dünyaları yedirdim. Altı kardeşti babası çok para vermiyordu, benim babamda para veriyordu beraber yiyorduk dershane arkadaşımla. Dünyanın en güzel şeyi yedirmek içirmek. Erkek arkadaşıma da elimde olduğu kadar yediririm tabii ki
Cevap sahibi+1 yıl@met96 bu kültürümüzde var çünkü eskiden seminde bildiğin gibi kadınlar çalışmıyordu. Şimdi de mesela benim erkek arkadaşımın işi gücü var ama benim yok o yüzden bana ödetmez. Biraz ince düşünmek lazım, yoksa yedirirsin. Varsa zaten sen onu yedir o seni yedirsin ödeşirsiniz ama cimri olma cimri insan hiç sevilmez valla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhh miss gibide yapılır 😄valla şaka yapiyom zaten Allahdan kimseden bir şey görmədim bu güne kadar almadimda zaten. Birtane çikolataya bile mutlu olurum onu bile kendim kendime alıyorum. En sonunda birtane işdən erkek kankam bana çikolata almışdı. Hayatımda ilk defa 😂yani kimseden bir şey görmedik bu günə kadar
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya ben bu tür şeylere herzaman karşıyım bir erkeği maddi bir sekilde kullanmak bana ters geliyor istisna bir durum olursa belki olabilir bir erkeğin gelirine bakmak veya taleplerde bulunmasını hiç hoş bulmuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Onlar bizi kullanıyor ama
+1 yılMaddi durumu iyi olmayan biri yapabilir. Bunda bir sakınca yok. Param varsa da ben yapmam. Ki aslında param olmasa da almam. Gider ailemden alırım. Sonra lafını eder diye düşünürüm.
10 Yorumla
+1 yılBir keresinde eski sevgilimle geziyorduk marketin önünde durmasını söyledim parfüm alıcam dedim para uzattı bana hiç hoşuma gitmedi yani almamıştım..
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılNeden yapılmasın ki sonuçta sevgiliyle herşeyimizi paylaşıyoruz, ben eşimle sevgiliyken kredi kartı bendeydi ne istesem alıyordum o da sağolsun beni hiç mahrum bırakmadı.
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğimiz kesinse yapılır ben onun parasıyla yapsrım oda benim paramla yapar neticede evlilik için ikimizde biriktiriyo oluyoruz ama kız yok işte 😃
00 YorumlaBen daha yemek yemiyordum, tok gidiyordum yanlarına para harcamasınlar diye bir de Allah muhafaza alışveriş yapıp, paralarını yicem :D
010 YorumlaYapilir, karimla çokça yaptık, yaparken de yanindaydim çoğu zaman 😊
10 Yorumla
+1 yılYapılmaz, ben yemeğe gidince bile hesap ödeme kavgası yapıyorum. Hayat müşterek oda çalışıyor bende. Herşeyide erkekden beklememek gerek
10 Yorumla
+1 yılÖyle bi yaparım ki erkeğin iki tabağı varsa birini sen kır demişler
29 Yorumla- +1 yıl
Bunu ilk defa duyuyorum
- +1 yıl
Yaa
- +1 yıl
Ne demek cidden?
- +1 yıl
Yani erkegin malının yarisina ortaksin demek neye harcayacak baska isi ne sevgili yapmasin malına parasına ortak etmeyecekse
- +1 yıl
Ahaha okeyy aynen
- +1 yıl
Kes ulan ibiş
- +1 yıl
@FreshManN o pomba yapıp s... Ettiğiniz kadınların yüzde 99 u zamanında aşık olup duygularıyla oynanip terk edilen sonrasında da erkeklerin parasını yemeye yemin eden kadınlardir ve çok da iyi yapiyorlar yem zevk alıp hem paranızı yiyorlar 😄
+1 yılBana ucuz bi şey ısmarlansa bile mahcup oluyorum siz nasıl böyle düşünebiliyosunuz yaa.
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi para için kullanmam, kimsenin de benden faydalanmasına izin vermem.. Menfaat ilişkisine tokuz.. Keyifli geceler.
00 Yorumla kendisi içinden geldiği için veriyorsa yapılır. bence en güzel hediye para verilmesi zaten hhahhahah. erkeklerin çoğu zevksiz oluyor çünkü.
00 Yorumla
+1 yılEşim olana kadar ne parasını harcarım ne de paramı harcattırırım. İki gün sonra neyi başına kakacakları belli olmaz, gerek yok.
00 YorumlaKendi ihtiyaclarim için başkasının parasını kullanmam. Ama olursa , kendisi bana harcayabilir. Malum çok zengin ya.
00 Yorumla
+1 yılEvimiz için ise evet. Ama kişisel ihtiyaçlar için hayır.. bunu kendim yaparım. Ama ev için ise aşırıya kaçmam. Bütçesine göre harcarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim babam olan babamın parasını almamak için kredi bile çektim ben bırak sevgiliyi esim olsa bile ondan para beklentim olmaz çok şükür insan kendi ayaklarının üstünde durunca kendi kendine yeter.
00 YorumlaBı laf vardır eskilerden kalma. Kadın malı kapıda asılı tokmak gibidir.. girerken cikarken kafana vurur.
00 Yorumla
+1 yılHayır kimsenin parasını kendi ihtiyaçlarım için kullanmam. Kendi paramı harcamayı tercih ederim.
01 YorumlaVarsa zengin manita aşk yok
Yapılır
Çatır çatır parasını yiyeceğimizi söyleyeceğiz ama oda bizden faydalanacak00 Yorumla
+1 yılOnur ve gururu kaybetmemek gerekir, nasıl olsa zengin yerim enayinin parasını dememek gerekir
11 Yorumla
+1 yılRahatsız olurum. Gerek yok hem kendi param dururken.
10 Yorumla
+1 yılKadın, erkeğin parasıyla yapabilir ama erkek bence yapamaz kadının parasıyla.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Eskide olsa yapmazdım da şimdi hediye gibi alırsa hayır demem.
10 YorumlaKimsenin parasını yemem kimseye paramı yedirmem beleşcilik den nefret ederim gurursuz davranış
14 Yorumla- +1 yıl
Sende bu tutumluluk varken iyi yerlerde olursun tam aranan insansın MasaAllah 🙈😊
- +1 yıl
Gelirsen sen yorumlarını okuyorum çok tutunlusun MasaAllah 😅
+1 yılBiri zengin sevgilimi dedi👀 şaka bi yana yaparım😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen yapıyorum kredi kartı parası herşeyi benimle paylaşır
10 YorumlaHayır, başkasının parasını harcamayı kendime yakıştırmıyorum
10 Yorumlazenginse catir catir yenir. denk seviye ise yenmez
00 YorumlaKendi ayakları üzerinde duramayan her kadin açılmasıdır.
00 YorumlaSözlü olsa bile yapılmaz, yemek ısmarlayabilir ama alışveriş ödetilmesi hoş olmaz
01 Yorumla
+1 yılSadece sevgilisinin sırtından geçinenlere gerçek bir orspudur
00 Yorumla
+1 yılŞu an çok iyi yaparım valla biri beni alışverişe götürsün :D
02 Yorumla- +1 yıl
yapılmaz hocam şu dönemde herkes fırsatçı olmuş SLJADFAŞLDSK
00 YorumlaBen yapmam. Soruya kapak fotosunu çok aradınız mı o ne yahu
00 Yorumla
+1 yılYapmam. Kendi paramı harcamak daha içimi rahatlatır. İleride yüzüme vurulmasından hoşlanmam
00 Yorumla
+1 yılSanırım artık ince dusunmuyorum eskisi gibi..
00 YorumlaKişiye bağlı rahat biriysen yaparsın hemde çatır çatır
00 Yorumla
+1 yılYapılır tabiki. Benim param varsa benimkini onun varsa onunkini ezeriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bi keresinde zenci manita yapmistim, tek tük turkce konusuyordu, ben istemedigim halde surekli bana birseyler aliyordu, alistirdi beni artık yapcak bisey yok sjsjsj
00 YorumlaNe manita ne de koca parası yerim, çalışıyorum kazanıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Kadınsın
+1 yılYapamam ya. Mahcup olurum fazlasıyla. Eşim olsa neyse ama sevgilim iken yapamam.
00 Yorumla
+1 yılBen yapmam, bana ters. Evlenmişim kocam olmuş orası ayrı ama sevgiliye para harcatmam kendim için.
03 Yorumla- +1 yıl
O kadar israfçı, aç gözlü değilimm
+1 yılHerkes kendi parasını yer eziklik yapmaya gerek yok midemi bulandırıyor bu tipler
00 Yorumla
+1 yılKız erkek farketmez de bir erkeğe de hiç yakışmıyor şunu söylemek ya basitlik resmen git çalış
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılBen yapamam. Benim param ile de alışveriş yapmak isteyeni ben istemem.
00 Yorumla Bence yapılmaz. Birisi bana su bile alsa hemen parasını geri ödemeye çalışırım, herkesin böyle olmasını beklerim. Çünkü para, soyut olan emeğin somut karşılığıdır. Yani birisinin parasını harcamak, emeğini çatır çutur harcamak ile eşdeğerdir.
00 YorumlaSevgiliniz yıllardır hayatınızdaysa beelirli bir noktaya kadar abartmadan yapılır ama tabiki 💩 çıkarmamak lazım her iki taraf içinde. Sonucunda sevgili veya eşle arada belirli noktadan sonra senin paran benim param oluyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgılımjn parasını ıhtıyaclarım ıcın kullanmm esım olursa belkı ama sevgılıyken ıstemem bıle
00 Yorumla
+1 yılYapılır yapılması lazım gururlu kız olunca kıymet bilmiyorlar catır catır yiyince anca değerli oluruz
22 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi dedin
- +1 yıl
Katılıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim olsa olabilir ama sevgilimle sanmıyorum. Borç almışlığım oldu ama
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarakterli biri ile birlikte olacağım için böyle vasat sorular beni bağlamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yapmadım ama hesapları vs erkek arkadasım ödüyo. Eğer ona kızdıysam hedapları pahalı tutuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeksin lan az gururun olsun kız parası yemekte ne
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten cinsiyetcilige cok karşı olan biri olarak babamı gordukten sonra erkeklerden tiksindim. Kadınin bunu yapması bazi şartlarda normal de erkegin yapması cok cirkin ve acizce
Kadinlara o dusunce yapisi ile yaklaşmadim kaldi ki yapilmaz var ise harcarim yoksa sesimi cikarmam bir sey istemem
00 Yorumlaaçıkçası biraz mahcup hissederim kendimi ama gelişmiş ve uzun güzel bi iliskim varsa hani böyle o yakınlık aşamasına geçtiysek neden olmasın;)
00 YorumlaAyrıldıktan sonra onun parasıyla aldığın eşyaları kullandığında onu hatırlıcaksın ve üzuluceksin bence yapılmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat