Cimridir
Cimri değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hediye almayan bir sevgilinin cimri olduğu sonucuna varmak yanıltıcı olabilir. Cimrilik, kişinin parasını gereksiz yere harcamaktan kaçınması anlamına gelirken, hediye almak ve vermek ilişkilerde duygusal bir bağ kurmaya yardımcı olan bir davranıştır. Hediye almayan bir sevgilinin cimri olmadığını düşünebilirsiniz. Belki de bu kişi hediye almak konusunda kendine güvenmiyor veya alacağı hediyenin beklentilerinizi karşılamayacağından endişe ediyor. Belki de bu kişi hediye almanın önemini anlamamış veya maddi olarak zor durumda olduğu için hediye alamıyor. Ancak, ilişkilerde verici olmak ve karşılıklı olarak birbirimize hediyeler vermek önemlidir.
Alakası yok. Hediyeleşmeyi sevmiyor olabilir benim gibi. Ben de sevmem. Ama cimri değilim, ihtiyacı olsun tüm paramı veririm ama hediye almayı, vermeyi sevmiyorum yani
Cevap
8Cevap
Bence evet. Hani maddi durumu yetmiyor olabilir ama kendi bütçesine göre ufacık da olsa bir hediye alabilir.
Yani evet en azından maddi değil de manevi bir şey bile alabilir. Senelerdir sevgili olanlar için diyorum ben bunu. Birde doğum gününü falan bile bile almıyorsa bence cimrinin önde gidenidir oyle biri.
Cimri değil düşüncesizin önde gidenidir. Öyle biriyle de ömür geçmez. Hediye sadece maddi şeyleri kapsamaz
Evet düşüncesiz biride olabilir tabi. Erkekler genelde bu tür şeyleri pek hatırlayan taraf değildir. Yani genelde böyle şeylere bence kadınlar çok daha değer ve önem verir diye düşünüyorum ben.
Bence karşılıklı olmalı ve almasa da almasa da cimri diyemem.
Yani evet karşılıklı olması bence çok daha iyi olur. Yani her bir taraf alıyor bir taraf almıyor ise bence alınmamalı. Yani bana nasıl karşılık veriyorsa karşımdaki insan bende ona o şekilde yaklaşırım
Katılıyorum diğer türlü bir taraf diğer tarafı eziyor veya keriz yerine koyuyor. Sağlıklı değil erkek çok zengin ise de veya tam tersi. Karşı tarafı ezici hediye de almamalı bu sefer hükmetmiş veya güç gösterisine dönüşüyor. Tabi zıt fikirli vardır benim doğrularım bunlar shippingin de öyle sanırım.
Cimridir. İstemem öylesini. Hem insan sevdiğini mutlu etmek ister. Hediyeleşmek güzeldir.
Tarzı değildir belki mesela bende nefret ediyorum hediye almaktanda bana alınmasındanda
Cimrilikse cimriyim.
Eşim olana kadar kadına para harcamam.
Değildir ama belki aklına gelmiyordur
Yani evet buda olabilir tabi. Erkekler birde böyle şeyleri pek hatırlayan taraf değildir genelde ya. Bazıları hiç hatırlamaz unutur özel günler falan olsun ne bileyim yıl dönümü olsun. İnsanlık hali sonuçta
zaman harcamak ta bişey
hayir akillidir bos islerle isi yoktur..
Evet cimridir
Yani şahsen ben hiç bana hediye falan almadı diye ona bu şekilde yaklaşmam. Yani içinden gelmiyor belki o an bana hediye almak falan. Zaten ben bir beklenti içerisinde olmam ki ona karşı.
Belki parası yoktur
Aynen öyle. Bende bu şekilde düşünürüm. Yani illa hediye alacak diye bir kural yok ki. Yani alsın veya almasın ben şahsen bu tür şeyler ile pek ilgilenmem. Veya almadı diye asla küsmem veya darılmam.
Düşüncesizdir
Yani aynen bu şekilde de olabilir tabi. Kimisi için düşüncesiz umursamaz ilgisiz biridir. Kimisi için ise tam tersi birisidir. Bende takılmam şahsen bu tür şeylere. Almasada canı sağolsun bir şey beklemem.
evet, parası olmasa bile bütcesine göre alır
Nedeni ise yapı gereğindendir
Cimridir
Yani şahsen ben kimseden hediye falan beklemem. O yüzden kimseden böyle bir beklentim falan olmuyor. Yani benim için almaması bile pek fark etmiyor açık söylemek gerekirse.
Yani ben şahsen hiç böyle şeylere takılan biti değilim. Ben birde kimseden hediye alsın falan diye bir beklenti içerisinde olmam. Yani almasa bile kimseye bu şekilde yaklaşmam ben şahsen..
Evet öyledir
değişir
Cimridir tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?