Sevgilim hic hediye almiyor?

Öncelikle 3 yıllık ciddi bir ilişkim var ve bu zamana kadar size yemin ediyorumki bir parça çiçek bile almadım. ben hediye gibi şeylere çok önem veririm ama sevgilimin hiç umurunda değil. battaniye ördüm sevdiği markanın saatini ve parfümünü aldım ama o hiç bir şekilde bana birsey almiyor ve de hediyelerimle mutlu da olmuyor battaniyeyi verdigimde cok mutlu olur sandim neredeyse hic tepki gostermedi nötrdu. parası da yok değil. ya ben zaten maddi bisey beklemiyorum keşke yoldan bi çiçek koparıp verse de ömrümün sonuna kadar saklasam. Ama yok ilk zamanlar çok utanıyordum niye almıyorsun demeye arkadaşlarım aracılığıyla söylettirdim konudan sapmış başka şeyler demiş. kuzenim konuştu cevap vermemiş. en sonunda gururumu ayaklar altına aldım ben söyledim. sen diğer 2 3 günlük ilişkilerde alınan hediyeleri kiskaniyorsun dedi bana. ya diyorum 2 3 günlük ilişkilerde bile o hediyeler alıyorlar ben senin kac yıllık sevgilinim benim değerim bu kadar mi diyorum sacmaliyorsun üstüme gelme daha fazla falan filan. ya bitane video gördüm kız sevgilisinden ayrılmış ona aldığı hediyeleri yakiyordu benim geriye baktığımda yakacak bir hediyem bile yok. kaç yaşına gelmişim bunları düşünmek istemiyorum şaka gibi gerçekten çok yoruldum sevmesem ve yılların emeği olmasa ayrilicam artık bir şey söyleyin lütfen

Sevgilim hic hediye almiyor?