Mağazadan
İnternetten
Pazardan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aslında ben online olarak tercih ediyorum son zamanlarda bu şekilde daha kolay oluyor benim için. üşendiğim için yani. ama Giyim alışverişi için birçok seçenek vardır, bazıları şunlardır: Mağazalar: Alışveriş merkezlerinde veya sokaklarda yer alan mağazalar, giyim alışverişi yapmak için en popüler yerlerdir. Farklı fiyat aralıklarında, farklı tarz ve markalarda kıyafetler sunarlar. Online alışveriş siteleri: Online alışveriş siteleri, günümüzde giyim alışverişi için en popüler seçeneklerden biridir. Birçok farklı marka ve tarz sunarlar ve genellikle indirimler sunarlar. İkinci el mağazaları: İkinci el mağazaları, daha ekonomik bir seçenek arayanlar için harika bir seçenektir. İyi durumda olan kullanılmış kıyafetleri uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Tasarım pazarları: Tasarım pazarları, daha farklı ve özgün kıyafetler arayanlar için harika bir seçenektir. Genellikle yerel tasarımcıların kendi tasarımlarını satışa sunarlar.
Hangi seçeneği tercih edeceğiniz, bütçenize, tarzınıza ve kişisel tercihlerinize bağlıdır.
Aynen öyle online alışveriş yapmak bence çok daha iyi ya. Hem insan yorulmuyor hemde çok kolay bir şekilde istediğin ürünü falan bulabiliyorsun. O açıdan bence online alışveriş çok daha iyi diye düşünüyorum ben.
Cevap
3Cevap
t-shirt vb. pazardan. inanılmaz ürünler var.
belli olmaz duruma göre
Yani evet genelde duruma bağlı. Mağazada istediğim bir ürün yok ise genelde İnternet üzerinden alışveriş yapar o şekilde istediğim ürünü gayet kolay bir şekilde bulabilirim diye düşünüyorum
Mağaza ve İnternet
Evet bende genelde mağazadan ve İnternetten yaparım. Ama bence mağazadan alışveriş yaomak sanki bir tık daha yorucu oluyor hani gürültü falan açısından. O yüzden bende İnternet çok daha iyi
Genelde internetten
Evet genelde internetten alışveriş yapmak bence çok daha iyi oluyor. Hem aradığın ürünü gayet kolay bir şekilde bulabiliyorsun hemde yorulma derdi falan yok. Mağaza gezmek bazen çok sıkıcı olabiliyor
Evet doğru butun mağazlar elimizin altında trend yol favorim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?