Yillardir Morhipo'dan alisveris yapiyorum. Ozellikle indirim ustune indirim yapildiginda istemsiz bir sekilde begendiklerimi siparis veriyorum. Cunku cok uygun fiyata kaliteli urunler geliyor. Gerci bu indirimler nedeniyle satin aldigim ve henuz hic giyinmedigim bir cok esya da var ama yine de indirim ustune indirim geldigin de engel olamiyorum kendime.. Oldukca fazla kiyafetim oldu.
Genel olarak kaliteli markaları tercih ediyorum bana marka takıntın var diyorlar ancak 50 liraya alınan pantolon ile 500 liraya alınan pantolan bir olmuyor. Kaliteli ise uzun süre eskimeden kullanabilirim demek e bunun maliyeti de yüksek olur tabi ki.
Ne aldığıma bağlı. Triko ve modern kesim pamuk pantolonlarsa alacağım; hatemoğlu ve altınyıldız severim, ramsey de olur. Spor giyimse puma, adidas severim. İndirimine bağlı, üç eşofman altı aldım yaz bitmeden mesela kappa'dan, indirimi vardı. Vel hasıl, kaliteli ürün ise marka değişebilir ama giyimi internetten alamıyorum güvenip, bedende sorun çıkabiliyor.
İnternetten hiç alis veris yapmiyorum dolandirildiktan sonra
0|2
0|0
Soran
1 ay
Aslında güvenilir sitelerden yapınca dolandırılma ihtimali yok gibi be
xKimMiyimx | Alışveriş & Hediyeler konusunda 73 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İnternet üzerinden pek giyim alışverişi yapmam. Sadece şal vs aliyorum. Onun disinda kalibi küçük veya büyük gelebiliyor ya da yakismayabiliyor. Denemeden almayi tercih etmiyorum. Kumaşına dokuncam öyle
0|1
0|0
Matij | Alışveriş & Hediyeler konusunda 71 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Mağazadan yaparım, bildiğim markanın (eşyasını kullandığım daha önceden) online mağazasından da ürününü alırım.. Lufian, SARAR tekstil ürünlerini kullandığım markalar, Üç-El ayakkabı, Greyder de ağırlıkla ayakkabısını kullandığım markalar...
İnternetten alışveriş yapıyorum daha çok. Belli marka takıntım yok alacağım şeye göre de değişiklik gösteriyor. Trendyolu çok kullanıyorum. Zara ve twist’i kendi tarzıma yakın buluyorum.
En İyi Erkek Görüşü