Bu aralar üst üste çok değerli hediyeler aldım.
Ama en önemli hediye sanırım birisi için harcadığın zaman.
Bu aralar üst üste çok değerli hediyeler aldım.
Ama en önemli hediye sanırım birisi için harcadığın zaman.
Bana verilen en güzel ve değerli hediye hiç bir zaman olmadı maalesef. Zaman, bir insanın en değerli varlıklarından biridir. Bu nedenle, birinin zamanını ayırıp onunla vakit geçirmek, ona verilebilecek en değerli hediyelerden biridir. Birinin sorunlarını dinlemek, ona destek olmak ve onun duygularına değer verdiğinizi göstermek, ona verilebilecek en güzel hediyelerden biridir. Kişinin ilgi alanlarına göre özel bir deneyim sunmak, hayatında unutulmaz bir anı yaratmak için harika bir yoldur. Kişinin ismi, doğum günü veya özel bir anı içeren kişiye özel bir hediye, ona verilebilecek en güzel hediyelerden biridir. Kişinin ilgi alanlarına uygun bir kitap veya müzik albümü, kişinin keyif alacağı bir hediye olabilir. Kişinin hobileriyle ilgili bir ekipman, ona tutkusu için kullanışlı bir hediye olabilir.
Şükredebilmek kendi adıma en büyük ve en kıymetli hediyedir, böylelikle bize lütfedilen tüm birbirinden muhteşem nimetlere, hediyelere teşekkürlerimizi sunabilmek farkındalığına erişmiş hâlde yaşarız. Sonsuz şükürler olsun ve sonsuz teşekkürler!
Kesinlikle. En güzel hediye sana ayrılan zamandır. Benim aldığım en güzel hediye bir aksesuardı. Öyle maddi olarak çok pahalı bir şey değil. Hatta görsen basit bir takı. Ama benim için değerli kılan hediyeyi veren kişi ‽
Cevap
8Cevap
Eski bir flörtüm dedesinden kalma bir kalem hediye etmişti. Anlam verememiştim o zamanlar. Saygı için saklıyorum, belki bir gün geri ister
Aslında pahadan ziyade kimden geldiği önemli kılıyor hediyeyi benim için. Keyifli günler..
Uçaklara ilgim olduğunu bilen bir arkadaşım uçak maketi hediye etmişti
Cüzdan, yağmurluk hem de pembe, ayakkabı çekeceği, kalemtraş, bilye..
Başka aklıma gelmiyor
Almadım daha bakalım sonrasında hedıye gelırmı
Bi arkadasim baba en sevdigi kitaba ufak notlar ve cumleler ekleyerek bana hediye etmisti, kitabin yipranmis ve anilar barindiriyor olmaai da degerini extra arttirmisti
Ben usalı bır kadın ıle evlendım. Kayın babam bana hem bir ev hem de kendı Rolexini hediye etti.
Bi arkadaşım çok sevdiği ve hiç çıkartmadığı bi kolyesini bana vermişti. Hayatımda aldığım en değerli hediyeydi.
Kardeşim Osmanlı fesi ve paltoı aldı 2 hafta evvel. En güzel hediyelerden biriydi
Hepsi maddiydi değerli olduklarını düşünmüyorum
Bi bardak su
bileklik sonra attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?