Komşumuzun kızı bana hediye bileklik örmüş, hediye paketiyle anneme vermiş. 😅 Hiç beklemiyordum, çaresizce KPSS çalışırken böyle bir hediye almak beni çok garip hissettirdi. Aklıma böyle bir soru sormak geldi. Sizin aldığınız en değerli hediye nedir?
Hiç haberiniz olmadan, ansızın gelen bahar yağmuru kadar güzel bir sürpriz olmuş sizin için. Ne kadar güzel birinin sizi düşünmesi, emek sarf etmesi ve değer vermesi. KPPS imtihanınıza kadar moral bilekliği, güç bilekliği olacak sizin için belli ki. Uğur getirmesini ve şimdiden çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Yaşınız genç daha buna benzer ne güzel sürprizlerle dolu olsun hayatınız. Sorunuza cevap veremedim duygusallıktan sonra :) iyi geceler
Annem ile babamın benim için yaptığı foto albümü o benim için gerçekten çok güzel bir hediye ayrıca da özel ve anlamlı hepte öyle kalacak birde kardeş ablam ve abilerimin benim için yaptıkları şarkı ve kutlama o günler gerçekten çok güzel günlerdi hala da hatırlıyorum tam olarak herşeyi aklımda unutamamda zaten alınan hiç bir hediyeyi unutmam ben sanada başarılar diliyorum bilekliğinde çok güzelmiş umarım istediğin yerlere gelirsin güle güle kullanın iyi çalışmalar dilerim.
Valla bugun dogum gunum hani bi hediye alan olsa iyi olurdu 😀Onu gec deger verdiğim bazi insanlar var siteden, o kadar hatrimiz hukukumuz vardi ona istinaden bi dogum gunu mesaji beklemedim desem yalan olur... Hayat yapacak bi sey yok. Herkesin icini Allah goruyor ne de olsa, kimseye gram kotuluk dusunmedim ama oyle yorumlandim...
askere giderken o zamanlar 4.5-5 yaşında olan yeğenim bana kendisine ait olan 1 lira vermişti kimsenin yönlendirmesi olmadan tamamen kendi düşüncesi ve isteğiyle içinden gelerek. o parayı halen saklarım. benim için milyarlarca dolardan bile değerli çünkü.