Benim büyük annemden aldığım tektaş. Takınca nişanlandım sanıyorlar ama 😂 çok anlamlı benim için. Peki sizin en değerli bulduğunuz hediyeniz nedir?
Hayırlı Bayramlar dilerim. ❤🎉

Bu soruyu okuyunca düşünmeye başladım ve fark ettimki ailem geröekten istediğim birçok şeyi almış bana o kadar çok ki şu bu yazamıyorum buraya ailen haricinde en yakın arkadaşımın hediye ettiği albüm benim için çok değerli 🥰❤
Hayırlı bayramlar, üniversite hazırlık senesi bittikten sonra manavgata şu sıralar gündemde olan birinin oteline yazın çalışmaya gittiydim. Orda mesaideyken Polonyalı bir turist ailesiyle beraber kırk yaşlarında bir adam, kısa bir sohbetimiz üzerine "sen bankada staj yapacaksın o yüzden bunlara ihtiyacın olabilir" diyerekten avuç içlerimi açtırıp bozuk birkaç eurolar koymuştu giderken en son. Şaşırarak ben ve karşılık gülerek o an böyle bir anım olmuştu.
Sevgililer gününde ablam bana pijama almıştı. Değerli bir hediye almadım hiç, doğum günlerimde en çok kitap hediye edilmesini istemiştim ama kutlamadılar bile. Unutuyorlar genelde.
Ölen arkadaşımın bana verdiği kolye
Cevap
22Cevap
Oyle cok degerli bi hediye almadim belki de beni degerli bulan olmadigi icindir
Dedemim çakısı ve köstekli saati benim icin degerli bir hatıra. Birde babaannemin dedesinden kalma el yazması kur'an,-ı kerim.
çok hediye almadım bugüne kadar ama sanırım ortaokulda biri parfüm hediye etmişti pahalı bişiydi o olabilir
Benim Galatasaray kupam var. Yani bildiğim ve elimde kalan tek hediye o. Onu da askerdeki memur abla almıştı sağolsun.
ilk doğduğumda aldığım şeyleri yazıyım bari:
hayatım
ailem
kendim
El yapımı tesbih. Maddi bir değeri yok ama üzerinde emek olduğu için aldığım en değerli hediye o.
öyle değerli bir hediye almadım zaten toplamda aldığım hediyeleri saysam 5 falan ancak eder
Annem çok güzel bir saat almıştı sonra kırıldı maalesef
Abim zamanında 90 li yıllarda uçağa binmeyip bana uzaktan kumandalı araba almıştı
maddi diyorsan, araba geldi. ama bu değersizdi.
küçük bir minyatür ev yapılmıştı, ağlamıştım sevincimden.
meraba, madde bağımlılığından uzak durun.
Hediye degil ama babamin yaptigi verdigi esyalardi bana kullanmam icin artik babam yok onlara baktikca babami hatırlıyorum onu cok ozledim
Çevremde hep odun insanlar var kimse hediye almadı bu tatliş kıza şuana kadar 😒😏
allahın lütfundan başka kimseden bişey almadım
Hayatımda hiç hediye almadım maalesef
Dostumun bana almış olduğu kolye🥰
Arkadaşım yapmıştı özel olarak
Dedemin bana verdiği saat
değerli diyebileceğim bir hediye almadım..
Valla öyle bir şey almadım desem inanır mısın? 😂
Anaokulunda en yakın arkadaşımın verdiği bir kolye
Safir yüzük , evlenme teklifi yüzüğüm
Dedemin bana verdiği saat
Değerli bi hediye almadım
Araba
saat
Kendisiydi
Tatil
hediye almadım
Hiç almadım ki
Saç teli
almadim hic
Araba
@benfavor evet
@benfavor teşekkür ederim
Kırmızı don
Kızlık 😂
evdi
Geçen yıl kaybettim ama tatilimde yanına gidicem söylerim hiç bilmedigin insanlardan selam getirdim derim 😊
Araba
Sevgi
Sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?