Tesekkurler ve gunaydinlar. ☀️
Aldığınız en anlamlı hediye ne oldu?
Tesekkurler ve gunaydinlar. ☀️

İnsan Kaynakları tarafından üst düzey yöneticiler ve tüm şirket çalışanlarına gönderilen bir mailde benden bahsedilmişti. Gösterdiğim çabamla ilgili 3 paragraf halinde bir teşekkür maili...
Küçük çaplı şirket olsa bunu pek umursamazdım ama toplamda onbinlerce işçi çalıştıran bir kurumsal şirkette bunu yaşamak ve o günden sonra çoğu çalışanlardan farklı bir yaklaşım görmek, ne bileyim...🤗
Tebrikler :)
Hatırlattığın için asıl ben teşekkür ederim🙏
Tebrikler, biz bunun üstüne hediye söyleyemeyiz maalesef bu çok iyiymiş çünkü
Teşekkür ederim😊
Okul degistirmistim. Ilkokuldaydim. Yil bilmem kac. Telefonumuz yok bilgisayarimiz yok. Eski okulum, yeni okula benim icin fax yollamis, seni cok ozledik sen de bize yaz diyorlardi.
Bir de cok zor donemden gectigim, kimse tarafindan hatirlanmadigim bir sirada bir ogretmenim, dersime giren bir ogretmen olmadigi halde adimi hatirlamisti, kitap hediye etmisti. Bunu yaptigi sirada o kadar zor gunler yasiyordum ki her hatirladikca aglayasim gelir.
Cok guzelmis:)
saglik okuyan bir erkek arkadasim var. bir defter verdi ve bunu sakin eve gidene kadar acma dedi. eve geldim defteri actim. defterin bir sayfasinda uzun bir not ve yan kisimda defterin ici oyulmus sekilde bir kan tupu vardi. notun sonunda benim bir parcam her zaman seninle, kanim senin icin akiyor yaziyordu.
Cok guzelmis. Birini animsatti bana
Kız kardeşimin bana askere giderken ördüğü içlik diyebilirim ve hediyeyi verirken bana olan bakışı beni çok mutlu etmişti düzgün bir abi olabildiğimi o an bir kez daha anlamıştım.
Cevap
22Cevap
kıyafet olabilir. oda bir kere. başka anlamlı hediye almadım
En son kardeşim protein tozu almış sağolsun, Allah ne muradı varsa versin.
Keyifli okumalar size.
Tesekkurler
Almadım ancak bir kitap olurdu. Okunmuş. Düşüncelerde buluşmak isteği.. Kitapla iletişim kurmak..
Uzun zamandır hediye almadım...
Gelin ve damat barbie (anısı büyüktü ve en anlamlı hediyeydi benim için)
En anlamlı olarak nitelendirebileceğim bir hediye hatırlamıyorum. Düşünülmüş ve çaba gösterilmiş her hediye benim için anlamlıdır.
Vefat eden arkadaşim doğum günümde çiçek almıştı ondan sonra çiçek gönderen olmadı tabii bunda benim yurtdışında olmamaminda etkisi vardır
Hediyenin anlamı hediye ile değil veren kişi ile belli olur.
Haberdiz beklemediğm halde arkadaşlarım doğum günü kutlamışlardı o memnun etti
Nargile takımı olmuştu harika birtakım ama =)
Arkadaşımın kendi el emeği ile yaptığı hediyeler. Benim için uğraşmış olması beni çok mutlu etti
Çok hediye aldım ama en anlamlısını hatırlayamadım.
sevgilim anahtarlık almıştı.
karşı cinsten aldığım ilk hediye bende yeri çok kıymetlidir.
Sevdiğim bir abim kitap almıştı. Güzel bir hediye oldu bana
Sevdiğim kadına koala diyordum. Aramıza mesafe girecek diye bana koala almıştı.
Oğlumun ilk maşiyla aldığı hediye
uzun suredır hedıye almadım
Bir kitap almıştım o çok anlamlıydı
Şiir yazmıştım.
Anlamlı bir hediye almadım hiç
: ) güzel soru! Da verecek cevabım yok : )
Hiç hediye almadım
Kitap benim de
Bilgisayar
Tabşklde kitaplar
Pembe kolye olmuştu.
Resimli saat
İmzalı Fenerbahçe forması
Viski
Hiç almadım
altin kolye
Hic hediye almadım
Kırlangıç