Alışveriş & Hediyeler konusunda 345 cevap paylaştı.
Bana alınan çok çok güzel hediyelerim oldu ancak ilk hediyen olmalı kendi tasarladığın koala ve kirpi t-shirti. Gerçekten ince düşünülmüş bir şeydi. Beni düşündüğünü ve sevgini kanıtlar nitelikte. En işlevsel olan kulaklığım ama 🤣😘
Sınıf arkadaşım kendi elleriyle bere örüyordu kendine yatılı okulda okuduğumuz için bazı arkadaşların böyle zaman gecirmek için hobileri olurdu bilenler orerdi arkadaşım kendine ördüğü bereyi herkes istedi bu bereyi bana verirmisin derlerdi sadece ben istemedim arkadaşım sordu bir gün herkes beğendi istedi bir tek sen istemedin yoksa sen begenemedinmi diye sordu bende hayır çok beğendim ama sen ona emek verdin sen tak sen kullan dedim bana ne kadar dusuncelisin kimse verdiğim emeği düşünmüyor birine verecek olsan diğerleri kusecek bana vermedin diye dedi sonra bana hediye etti bereyi içinden gelmiş kırmadım kabul ettim sonra o kız okul izininde evine gitti ve bir daha gelmedi duydumki vefat etmiş bir kaza sonucu hiç kaybetmedim 20 yıldır saklıyorum
Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı.
İsmime ve mesleğime özel içten gelen yazılı bir hediyeydi. Herhangi bir özel gün değildi ama çok üzgün olduğum bir gündü. Hissedilip yollanmış gibiydi, çok mutlu olmuştum🌸
Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı.
Daha henüz hiç hediye almadım, aldıysam da pinterestten link kopyalayıp mesaj atarak yaptım bunu 😂 ama bir gün hediye alacağım birisi var o günü sabırla bekliyorum