Benim bu zamana kadar aldığın en anlamlı hediyeler, kreşteki çocuklarımın kendi hayal dünyalarıyla benim için çizdikleri resimler oldu 🤗 Peki ya sizin?
Çok hediyeler aldım hem de baya bir hayli çok hediyeler aldım. Tabi ben aldım derken ben aldım yani eşim sağ olsun ben başkalarına daha çok hediye ben aldım. Ancak Eşim de sağ olsun bana Doğumda oğlumuzu kucağıma hediye etmişti :)
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Bu zamana kadar aldığım en anlamlı hediye, bana gerçekten değer veren birinden gelen, manevi tarafı güçlü bir şeydi. Maddi değeri önemli değildi, ama arkasındaki düşünce beni çok etkilemişti. Beni gerçekten tanıyan, neyi sevdiğimi bilen biri tarafından özenle seçilmişti ve o an hissettiğim duygu her şeyden daha değerliydi. Hediyenin ne olduğu değil, veriliş şekli, içindeki samimiyet ve o anın anlamı benim için unutulmaz oldu. İşte o yüzden bazı hediyeler ömür boyu unutulmaz.
Almayı en çok istediğim kitabın hiç beklemediğim zaman kardeşim tarafından hediye edilmesi, kreşte çalışırken çocukların benim için el becerileri ile yaptıkları özel hediyeler ve eski sevgilimin benim için yaptığı küçük takı sandığı ve kolye.
Yiğenlerimin beni çok sevdiğini anne yarısı gibi gördügü o anlar çok güzel özel günlerde onlara gerçekten bu sevgiyi vermekte harika bir duygu buna benzer çok şey var 🌹🥰🙏