Pahalı hediyeler
Manevi hediyeler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Herkesin beklentileri farklı olabilir, ancak genellikle manevi hediyeler daha çok etkileyici olarak kabul edilir. Bu tür hediyeler, zaman, çaba ve düşüncenin bir göstergesi olarak görülür ve alıcıya gerçekten değer verildiğini hissettirir. Bununla birlikte, pahalı hediyeler de bazı durumlarda kabul edilebilir olabilir, ancak hediyenin gerçekten anlamı ve nedeni önemlidir. İnsanlar pahalı hediyeler alarak kendilerini veya alıcıyı özel hissetmek, karşılarındaki kişiye değer verdiğini göstermek veya bir konuda takdir kazanmak isteyebilirler. Ayrıca bazı insanlar pahalı hediyelerin kalitesinin daha yüksek olduğuna inanırlar ve bu nedenle daha uzun süre dayanacaklarını düşünürler. Ancak pahalı hediyelerin her zaman daha etkili olduğu söylenemez, bazen kişiselleştirilmiş ve anlamlı bir hediye, alıcının daha fazla takdir ettiği bir şey olabilir.
Pahalı ya da ucuz olmasından ziyade benimle ilgili aklında kalmış bir şeyden esinlenerek onu düşünüp araştırıp bana hediye etmek için uğraşması yani ince fikirler görmek daha çok etkiler beni.
Ben bir şeyler hediye etmeyi ve o hediye için aylarca düşünüp araştırıp hazırlık yapmayı falan çok severim. Hediyeler benim için çok değerlidir. Ama karşımdakinden o özeni ve kıymeti görmemek beni üzer ne yalan söyleyeyim.
Bir keresinde başka şehirde yaşayan bir arkadaşıma doğum günü hediyesi hazırlamıştım aylarca. Cidden ama deli gibi uğraşmıştım her yerden bir şeyler sipariş edip falan böyle. Sonra doğum gününe yakın ona hediyesini gönderip üstüne evde kalpli pasta yapıp görüntülü konuşma ile kutlamıştım doğum gününü. O ise bana doğum günümde benim yaptığım hediyenin aynısını yapıp yanına bir iki farklı varyasyonlarla göndermişti 😅😅 Doğum günümde de görüntülü konuşma açıp pop kekin üstüne mum dikip kutlamıştı 😅😅 O günden sonra da kimse için bu kadar emek harcamadım yeter diyip. İnsanlar hak etmiyor ince düşünülmeyi ya ❤️🩹
Aynen öyle beni düşünüp değer vermesi benim için çok daha önemli her zaman. Yani pahalı veya ucuz olması aslında pekte önemli değil benim için. O yüzden ben pek takılmam ucuz veya pahalı olmasına.
manevi hediyeleri daha kıymetli buluyorum. ama mesela babamın aldığı telefon beni yıllarca eski telefonda çektiğim çileden kurtardı yeni telefonun hem manevi hem maddi değeri var ama eski telefonumuda kendim aylarca çalışarak almıştım onunda manevi değeri var asla atmicam ve hep saklıyorum onu da kullanıyorum arada
Evet bende aynı şekilde. Manevi hediyeler her zaman benim için çok daha önemli ve değerli olur. Yani ben genelde pahsli hediyeler almayı seven biri değilim pek. O yüzden beni düşünmesi bile yeter benim için.
Açık sözlü olmak gerekirse dikkate alınmamışçasına, düşünülmeden alınmış, basit hediyeler beni etkilemez. Artık paranın sadece adı var, kıymeti kalmadı. Dolayısıyla gereğinden ucuz hediyelerde istemem. :D Biraz göze gelsin yani...
Cevap
19Cevap
İhtiyacım olan hediye kullanabiliyor olmam lazım. Bir köşede durmasın üzerimde kullanayım veya taşıyayım vs işlevi olsun parası mühim değil
Yani evet genelde bunu aslında karşıdaki insanın düşünmesi lazım. Yani kullanışlı bir hediye olması çok daha iyi olur bence bizim için. Yani ben daha çok karşımdaki insana bile hediye alsam kullanışlı olmasına dikkat ederim.
Evet benim içinde manevi bir hediye her zaman çok daha değerli olur. Öyle pahalı hediyeler seven biri değilim ben genelde. Benim için düşünmüş olması bana değer verdiğini göstermesi bile yeter
hediye anlam içermelidir
para ile değeri olmaz.
Aynen öyle bence parası veya küçük büyük olması pek önemli değil en azından benim için hiç önemi değil bu. Yani beğenmem daha önemli aslında benim için. Beni düşünmüş olması bile yeter benim için
Nedense manevi hediyeler daha çok etkiliyor beni..
Benide öyle. Pahalı hediyeler seven biri değilim ve beni şahsen çok pahalı hediyeler asla mutlu edemez. Benim için en önemli olan manevi ve değeri yüksek olan hediyeler. Öyle beklenti içinde olmam pek
Manevi hediyenin yerini hiç bişey alamaz. Özellikle kendi eliyle yaptığı bir şey.
Aynen öyle her zaman manevi bir hediye bence çok daha kıymetlidir. Benim için en önemli olan manevi hediyeler. Öyle pahalı hediyeler seven biri değilim. Çok mahcup oluyorum hatta pahalı hediye alınca.
Emek verilen maneviyatı yüksek hediyeleri saklamayı severim. Bu bir not bile olsa.
Aynen öyle bende öyle. Emek verilmiş düşünülmüş hediyeleri almayı çok severim. Pahalı hediyeler almayı seven biri değilim ben genelde. Benim için düşünmüş olması bile yeter hatta
Bir soru sormuştum ama cevap vermedin araya mi kaynadi?
Tabi ki manevi öncelikli gelir her zaman ama hani bir tane gül ve ya kolye ve ya küçük bir kar küresi de çok mutlu eder
Evet benide aynı şekilde. Benide öyle büyük hediyeler mutlu etmez. Yani değerinin ne olduğu aslında benim için pek önemli değil öyle. Benim için en önemli olan şey genelde değer vermesi ve düşünmesi.
manevi hediyeler.. kimi hanım pahalı hediye sever ama.. win win durumu.
Aynen öyle manevi hediye bence çok daha değerli. Maddi hediyeler almayı seven biri değilim ben genelde. Manevi hediyeler her zaman beni çok daha mutlu eder. Çünkü küçücük şeylerden bile mutlu olan biriyim.
çünkü mantıklı , akıllı ve maneviyata değer veren kızsın🙏
bilemedim ya pek haz etmem aslında manevi hediyeleri ama manevi hediye var hediye var yani ne olduğu da önemli
Bazen düşünmesi bile yetiyo
Düşünüp alması bile manevi değeri yerinde
Aynen öyle düşünmesi bile bazen insanı mutlu etmeye yetiyor bence. Yani ne kadar olursa olsun fiyatı ne olursa olsun aslında benim için pek bir önemi yok bunların. Benim için en önemli olan şey değer vermesi
Evet bencede
İkiside olabilir ama manevi hediye olursa daha güzel olur
Yani evet aslında karşındaki insan ne alıyorsa alsın bence insan her şekilde mutlu olur. Yani öyle pahalı hediyeler falan arayan biri değilim ben genelde. Benim için en önemli olan şey manevi değeri
Ben hediyeye değilde sarılma ne bileyim hatırlanmak beni çok mutlu ediyor hediye olsun olmasın fark etmiyor
Aynen öyle. En önemli şey bence düşünmesi. Bende hiç değer vermem böyle şeylere. Benim için en değerli olan şey genelde bana değer verip beni düşünmesi. Yoksa öyle pahalı hediyelerden hoşlanan biri değilim..
Kendisinin düşünerek yazdığı bir mektubun yerini araba alsa tutamaz bence
Aynen öyle. Benide öyle her zaman düşünülmüş hediyeler çok daha mutlu eder. Öyle pahalı hediyelerde gözü olan biri değilim ben. Benim için en önemli olan beni düşünüp bana değer verdiğini göstermesi
tabiki de manevi hediyeler, değeri bir başka oluyorrr
Aynen öyle manevi hediyeler bence çok daha anlamlı oluyor her zaman. Ben pahalı hediyeler seven biri değilim öyle. Benim için en önemli olan şey beni düşünüp bana değer verdiğini göstermesi
Maneviyat her zaman kalbimde güzel izler bırakmıştır, pahalı olmasına gerek duymuyorum
Aynen öyle benimde aynı şekilde. Bende öylece pahalı hediyeler seven biri değilim. Beni her zaman değerli ve anlamlı hediyeler çok daha mutlu eder. Önemli olan beni düşünmesi aslında
Manevi hediyeler.. pahalıdan ucuzdan geçtik artık
Aynen öyle. En önemli olan bence manevi değeri yüksek olan hediyeler. Bende asla öyle büyük bir beklenti içerisinde olan biri değilim. Benim için en önemli olan şey beni düşünüp bana değer vermesi.
Maddiye bakmam, benim için manevî önemli.
Aynen öyle bende maddi hediyelere bakan biri değilim. Benim için en önemli olan şey düşünmesi. Pahalı hediyelerden hoşlanan biri değilim o yüzden pahalı hediye kabul etmiyorum ben genelde.
Bana pahalı hediyeler göz boyama gibi geliyor ya. Sanki pahalıya bakıyormuşuz gibi. Valla bana da kimse almasın. Önemli olan manevî yönden düşünülmüş olması. Seni de tebrik ediyorum bak cidden ne güzel manevîye bakmak.
Pahalı hediyelere karşıyım ben.
Aynen bende pahalı hediyeler seven biri değilim o yüzden pahalı hediyeler almayı pek sevmem. En güzeli bence manevi değeri olan hediyeler. Benim için her zaman manevi hediyeler çok daha önemli
Aynı şekilde düşünüyorum.
Manevi hediyeler benim için çok anlamlı
Aynen benim içinde aynı şekilde. Her zaman manevi değeri olan hediyeler benim için çok anlamlıdır. Ben öyle maddi değeri olan hediyelerden hoşlanan biri değilim genelde. Manevi değeri olan hediyeler daha anlamlı bence.
Bencede
Maneviyatı yüksek anlamlı hediyeler
Aynen öyle benim içinde her zaman manevi değeri yüksek olan hediyeler çok daha önemli. Ben öyle pahalı hediyeler seven biri değilim. Beni mutlu etmek için küçücük bir şey bile yeter aslında
pahalı bir ps ya da cep telefonu daha çok etkiler tabi.
Parasi olana pahali hediyeler gozune gozukmez ama fakirse begenir
Manevi arkadaş manevi
Gönülden olanlar
Manevi hediyeler benim için daha önemli
Manevi hediye
Pahalı hediyeler net her ne kadar almasam da
Manevi
Evet benim içinde manevi hediyeler çok daha önemli. Yani ne gerek var pahalı hediyelere falan. Bence değeri ve anlamı yüksek olan hediyeler çok daha değerli ve önemli. Ben pahalı hediyeler seven biri değilim..
Kesinlikle
Manevi
Aynen öyle benim içinde her zaman manevi hediyeler çok daha önemli. Ben öyle pahalı hediyelerden hoşlanan biri değilim genelde. Benim için düşünmüş olması bile yeter aslında öyle büyük şeylerde gözüm yok.
Manevi hediyeler
Evet benide aynı şekilde. Küçücük birşeyden bile mutlu olan biriyim ben aslında. Benim için en önemli olan şey beni düşünüp bana değer verdiğini göstermesi ve hissettirmesi. Öyle yüksek hediyelerde gözüm yok benim.
Manevi tabikide
Evet benide manevi hediyeler çok daha mutlu eder. Pahalı hediyeler almayı seven biri değilim ben pek ya. Benim için en önemli olan şey aslında beni düşünmesi ve bana değer verdiğini göstermesi.
Aynen bende seviyorum
Manevi hediyeler
Yani evet bende genelde manevi hediyeler seven biriyim. Benim için hediyenin çok pahalı olup olmaması aslında pekte önemli değil. Benim için en önemli olan şey beni düşünmesi ve bana değer vermesi.
Bu soruyu sormuştun:)) tabiki manevi.
Baktikca hatirlanir iste
Aynen manevi hediyeler bence çok daha anlamlı ve bence çok daha özel oluyor. Şahsen ben öyle pahalı hediyeler almayı seven biri değilim. Benim için düşünmüş olması bile aslında yeterli ve özel bir hediyr
pahalılar zaten manevî içerir manevî her türlü
Manevi anlamlı hediyeler hoş.
İkiside
Kesinlikle manevi
Pahalı
İkisi de
Hepsi çok iyi bence.
Ikiside🤪🤪
Daha anlamlı
Evet benide genelde daha anlamlı ve daha çok düşünülmüş hediyeler daha mutlu eder. Öyle pahalı hediyeler seven biri değilim ben genelde benim için düşünmüş olması bana değer vermesi bile yeter
kişiye göre degişir
Aynen aslında kişiye göre değişen bir şey bu. Kimisi çok pahalı hediyeler almayı sever kimisi ise manevi değeri olan hediyeler. Benim için en önemli ve en değerli olan hediye beni düşünmesi.
Çok pahalı severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?