Alışveriş & Hediyeler Maddi hediyeler mi yoksa manevi hediyeler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siz sevdiğiniz kişinin nasıl hediye almasını istersiniz? Maddi hediyeler mi yoksa manevi hediyeler mi? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı. Yani manevi hediyelerin de önemi tabii ki büyük ama ben insanlara hediye alırken maddiyata önem verdiğim için karşılığını o yönde de beklerim açıkçası 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 418 cevap paylaştı. maneviyatı daha önemli benim için altın gümüş pırlanta vs benim için önemsiz. basit bir anahtarlık hediye bile değerlidir gelen kişiye göre değişir tabi 0 0 Yorumla
Kaçın__Kurası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Zevkimi bilmeleri nokta atışı hediye beni daha mutlu eder. 0 0 Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Tabiki maddi hediyeleri seviyorum ama herkes cimri sanki 0 0 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hediye olsun da maddi manevi önemi yok be 0 0 Yorumla