İnsan kendi kendine hediye alıp yollar mı?

Yeni bir ilişkim var. Aldığım hediyeyi notuyla paylaştım. Herkes gördü dayım da gördüm. Anneanneme bu sevgilisi mi var demiş anneannem de yok ne sevgilisi o öyle şeyleri sever kendi kendine alarak yollamış sallamış demiş 🤣🤣🤣 çok sinirlendim ameliyatı çocuk küçük ya da hastalığılı bir beyine sahip olduğu düşünülenür yani anneannemdesunu götürsün. Dayım da şaşırmış ama komiklik burada ya oda inanmış 🤣 anneanneme baya kızdım neden böyle bir şey dedin dedim ne dicektim sevgilisi mi var diyecektim öyle şey denir mi kızardı ortalığı yıkar dedi. Ne alaka ya onu ilgilendirmez o kim ki dedim nasıl ilgilendirmez ilgilendirir dayın o senin falan yaptı baya sinirlendirdi beni bende bağırıp çağırdım işte. Bir insanın kendisinden başka kimseyi ilgilendirmez çünkü. Resmen rezil oldu beni ne olacak diyor. Sizce kızılacak bir şey değil mi bu? Hangi aklı başında insan kendi kendine bir şey almak yazıp yolları değil? Yaşın çok küçük olması gerek ya deli olması gerek ya çok sevgiye aç olması gerek. Siz ne yaşıyorsunuz?

İnsan kendi kendine hediye alıp yollar mı?