Alışveriş & Hediyeler Birine hediye alırken kendinize de bir şeyler alır mısınız? PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Birine hediye alınca kendime bir şeyler almadan duramıyorum. Birine hediye alırken kendinize de bir şeyler alır mısınız? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır sadece hediye alıyorum 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Hayir az önce arkadaşıma kotondan aldim kendime bisey almadan ciktim 0 2 Yorumla PrettyBlue +1 yıl ben olsam kesin alırdım Yorumla flaneurx +1 yıl Aslinda elim gitti parfümlere sonra dedim neyse Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kız kardeşime sandalet aldım en son onla birlikte kendime de aldım 😂 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl hahaha kaçınılmaz son :D Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bazen aldığım hediyeyi çok beğenip ona vermekten vazgeçip kendime alıyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendime bir şey almam 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Elbette zhhsh 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır sadece hediye alıyorum
Hayir az önce arkadaşıma kotondan aldim kendime bisey almadan ciktim
ben olsam kesin alırdım
Aslinda elim gitti parfümlere sonra dedim neyse
kız kardeşime sandalet aldım en son onla birlikte kendime de aldım 😂
hahaha kaçınılmaz son :D
Bazen aldığım hediyeyi çok beğenip ona vermekten vazgeçip kendime alıyorum
Kendime bir şey almam
Evet