Bence asla değil ben her özel günde kendime mutlaka bir hediye alıyorum. Siz de alır mısınız kendinize hediye?

Bence asla değil ben her özel günde kendime mutlaka bir hediye alıyorum. Siz de alır mısınız kendinize hediye?

Ben hep bir gün sevgilim olsun da bana ayıcık alsın diye bekliyordum. Çok heves ediyordum. Bir gün aydınlanma yaşadım. Dedim neden illa bir sevgili alsın ki? Ben kendime alayım bu hediyeyi? Ve doğum günümde aldım. Hatta o gün iskender yedim tek başıma ve sinemaya gittim. Güzel bir gündü benim için. İyi ki de almışım çünkü yaş oldu 28 hala sevgilim olmadı😂
Kendime sürekli bir şeyler alırım, çoğu insan gibi. Ama hediye niyetiyle almadım hiç. Ancak saçma değildir. Kendini mutlu edebiliyorsan, senin için anlamı olan bir jestse müthiştir müthiş.
Cevap
22Cevap
Hayır değildir bende kendime hediye alıyorum
Ben hep alırım. Kendimi çok seviyorum hiç kimseden hədiyyə falan beklemem direkt kendim alırım. Zaten kendimi o kadar seviyorum ki kimseye ihtiyacım yok şu hayatda. Bir laf vardır ya duydum benden soyumussunuz o zaman cəhənnəmin dibinə kadar yolunuz var belki orada isinirsiniz :)) tamda o kafada insan olduğum için hep kendime sürprizler yaparım canım kendim 🥰
Hayır tabiki değil insan kendini ara sıra da olsa mutlu etmeli
Kendimize aldığımız seyleri hediye diye değerlendirmek ruh sağlığı için kötü bir durum.. sevgi isteyen ve çocukluğunda beklentileri olmuş fakat umutlari yıkılmış kişilerde bu beklenti olur.
Bence değil kendine hediye almak kendini değerli hissetmek demek ve bu çok güzel birsey ben sürekli yaparim bunu ve hakediyorim en güzelini
Sende böyle düşün
bu kişinin kendine olan sevgisini ve öz güvenini gösterir buna saçma diyenlerin de ne kadar korkak bir benliğe sahip olduğunu
Değildir bence. Kendimi mutlu edebiliyorsam, kime ne? Alıyorum kendime hediye edeceğim çokomeli, derin bir kaba su koyarak içinde yüzdürüyorum.
Valla ben aldım hoş doğum günüme 10 gün kadar var ama olsun😁😁😁şimdiden başladı kutlamalar🥰🥰🥰
Hediye alan olmayınca ben kendime bazen bir şeyler alıyorum :D
aldım yine alırım hatta bir tane gözüme kestirdim bakalım
Kendime hediye olarak benzin alıyorum sadece ve hiç absürt değil. 😅
Alacak kimsesi yoksa kendine küçük iyilikler yapabilir 💪💪🙃
Hayır bu kendini sevdiğinin göstergesidir gayet güzel
Özel olmayan günlerde bile aldığım her şey kendim için hediye.
Evet alirim arada bu keratayi da sevindirmek gerek🤭🦦
Neden absürt olsun? Hediye alanımız yok biz de kendimize alıyoruz 😅
Kendine hediye almak nasıl oluyor ki? Bir yere para yatırıyorsun rastgele bir şey mi geliyor?
Hayır. Kendini ödüllendirmek kadar güzel bir şey yok. Kendini simartmaya devammm
insan kendine hediye mi alır ihtiyacını alır 🙄🙄🙄
Canım isminden de anlaşılıyor ki sana bahaneler tukenmezzz
Alıyorum arada bu günde birisine almaya düşünüyorum ona bırakıcam 😇
Hediye kendine alinmaz kendini ödullendirisin sadece hediye başkasina alinir adi ustunde hediye
Almayan var mı ki.. Ben de alırım..
Değil bence bu kendine verdiğin değeri gösterir ve kendine değer vermek müthiş bir şey herkes vermiyor çünkü
Hep kendime alırım canım kendim mucuk
başarılı bişey yaparsam alırım
Önceleri almıyordum, şimdi evet
Son zamanlarda gayet normal
Tabi ki değil, kendini mutlu ediyorsun sonuçta.
Değil niye absürt olsun ki
Ben bazen kendimi odullendiriyorum
Ewet sıklıkla alırım. Değerliyim
hediye olmaz ki o saçma bence
Anca ben alıyorum zaten 😅
Bu ben.😎Kendimi gaza getirme şeklim.
kendini şımartmak güzeldir al gitsin
Hayır, absürt değil tabi ki...
Aldığın her şey kendine hediye zaten
neden absurt olsun
Bende alırım
Yok güzel