Evet.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
La ne abartıyorsunuz böyle ya ne hediyesi kızım di mudinuz akıllı mı işte çıkıyorsunuz kendinize alışveriş yapıyorsunuz bu kadar basit olsa bu kendine yaptığı alışverişe 'kendime hediye aldım' diyecek kadar canım bit millet olmuşsunuz, olmuşuz yani...
Hayır, insanın kendine hediye alması absürt bir durum değil. Bazen kendimize küçük bir hediye vermek, kendimize iyi bakmak ve kendimizi sevdiğimizi hatırlamak için harika bir yoldur. Kendime araba almıştım hediye olarak 2020 de.
Aslında, insanların kendilerine hediyeler vermelerinin birçok faydası vardır. Kendimize verdiğimiz küçük bir hediye, kendimize yatırım yapmanın bir yolu olarak görülebilir ve bu da kendimize olan öz saygımızı ve kendimizi sevme duygumuzu arttırabilir. Ayrıca, kendimize aldığımız bir hediye, kendimize şımartma ve ödüllendirme duygusunu yaşatır ve moralimizi yükseltir.
Tabii ki, kendimize her zaman her şeyi alamayız, ancak zaman zaman kendimize küçük hediyeler vermekte bir sakınca yoktur. Kendimize zaman ayırarak, kendimize önem vererek ve kendimize iyi bakarak, hem fiziksel hem de duygusal olarak daha sağlıklı ve mutlu olabiliriz.
Hocam yapay zekadan mı kopyalıyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum görüşüne, sende çok güzel açıklamışsın bence insanın kendine değer verip kendine hediye alması gayet normal ve hoş bir durum. 🥰
Cevap
32Cevap
Hayır kendine hediye alması saçma değildir belki de kendini yalnız hissediyor ya da kendini o şekilde mutlu ediyor olabilir neden saçma olsun ki bende mesela kendime hediye almayı seviyorum her zaman. çok sıkılırsam markete gidiyorum ya da alışveriş merkezine gidiyorum sevdiğim ürünleri kendime hediye ediyorum böyle mutlu oluyorum çünkü
Verifel görüşünü siler misin spam çünkü
her doğum günümde anne ve babama ayrı ayrı kendi kendime hediyemi kendim seçip sen bunu alıyorsun sen de şunu tamam mı demem peki 😂😂😂
En güzelini yapıyorsun, kendine değer verip kendini mutlu etmen ne kadar güzel. 🥰
Gayet olağan bir durum. Hatta olmalı da. İnsanın kendini sevdiğini ve kendine değer verdiğini gösterir
Aynen bencede insanın kendine hediye alması bence gayet güzel bir durum diye düşünüyorum bende. 🙂
Hayır neden absürt olsun insan kendini biraz şımartmalı, çalışıyorsun, başarılısın neden insan kendini mutlu etmesin ki 😊
Kesinlikle katılıyorum görüşüne, insanın kendind hediye alması kendini mutlu etmesi bence gayet güzel bir his. 🙂
Aynen öyle, insanın kendine değer verip hediye alması sadece kendini mutlu etmeye çalışması gerçekten çok güzel. 🙂
Sakıncası yoksa takipleşmek isterim. İletişim için değil. Soru ve cevaplarda daha sık karşılaşmak için. Mümkünse sevinirim değilse saygım sonsuz 🌹
Biz kendimizi sevio hediye almayacaksak kim sevip alacak ya 🫶
Kesinlikle katılıyorum, biz kendimizi sevelim değer verelim arada da kendimizi hediyelerle şımartalım tabi.. 🥰
Kendine hediye dersen garip oluyor ödüllendirme daha normal geliyor sanki
Yani ne farkeder. Oda bir nevi hediye olmuş olmuyormu. Yani insanın kendine bir şey alması bence hediye gibi bir şey. Mutlu oluyoruz en azından.
Ben yaparım neden absürt olsun, bazen kendini şımartmak iyi bir şeydir.
Kesinlikle öyle. Hep başkalarınımı sevindireceyiz. Birazda kendimizi sevip kendimizi önemseyip kendimize güzel hediyeler almamız lazım bence.
Şımartmakta bu şekildedir... Birinin sana hediye alıp seni mutlu etmesini beklemektense sen kendine al.. Beklenti içinde olmaktansa mutluluğu önce kendi içinde yakala...
Ara sıra giderim avm ye gerek olur ya da olmaz.. Girerim bir dükkana neyi istiyorum 1 adet alma hakkı veririm alırım çıkarım... Mutluluğu önce kendi içimde kendime yaşatırım..
Biraz uzun oldu ama...:)))
hayır neden absürt olsun gayetde normal bi davranış
Kesinlikle, insanın kendini mutlu etmesi bence gayet güzel bir şey. 🥰
Kişi kendine hediye aldığında daha gecerli oluyor. İhtiyac duydugu birşeyi alıyor çünkü.
Kesinlikle katılıyorum, kendi ihtiyacın olan bir ürünü veya kıyafeti alıyorsun sonuçta. Hem ihtiyacın olanı almış oluyorsun hemde kendini mutlu etmiş oluyorsun.
Kendine aldığın neden hediye olsun ki. Zaten sonuçta kendin seçip istediğini alıyorsun.
Yani hediye olmuş olmuyor belki haklı olabilirsiniz biraz ama bence insanın kendine hediye alması kendini mutlu etmesi gibisi yoktur.
Evet canım kendine bir şey alınca mutlu oluyor insan
Hayır absürt bir şey değildir. Mesala ben kendime sürekli kitap hediye ederim.
Bencede absürt bir durum değil. İnsanın kendini sevmesi kendine hediye alması bence gayet güzel bir durum diye düşünüyorum. 🥰
Bazen kendime hediye alıyorum kendimide mutlu etmeye ihtiyacım var
Kesinlikle katılıyorum. İnsanın bazen kendini bu şekilde mutlu etmesi bence çok güzel bir durum. Yani en azından kimsenin seni mutlu etmesini beklemiyorsun bir beklenti içerisinde değilsin.
Aynen bir iş mi başarıyorum yemeğe götürüyorum kendimi başkasından beklemiyorum en azından bir tebrigi bile hak görmeyen insanlar var
hayır neden absürt olsun ben hep kendime hediye alırım
Kesinlikle bende öyle. Arada insanın kendini şımartması gerek diye düşünüyorum bu tarz güzel hediyeler ile. Kendimizi mutlu etmek gibisi yok bence.
Ben sürekli kendime alıyorum bir şeyler, neden absürt olsun ki? 🤣
Kesinlikle absürt bir durum olduğunu bende düşünmüyorum. Tam tersi bence çok güzel bir durum bu. En azından kendi ihtiyacın olan bir ürünü kendine almış oluyorsun.
Evet, çok mutlu oluyorum ☺️
Hayır, başkalarını beklemektense neden kendimi mutlu etmeyeyim?
Kesinlikle öyle. Bende bu şekilde düşünüyorum. İnsan kendini sevip kendine değer verdikten sonra gerçekten kimseden bir beklenti içinde falan olmuyor.
Hediye alanım olmadığından hep kendime ben alıyorum 😂
Yani bence buda gayet güzel bir durum. Zaten insan kendine değer verip sevdikten sonra kimseden bir hediye veya başka birşeyin beklentisi içinde olmuyor.
Kesinlikle 👍
Insanın kendini ödüllendirmesini anlıyorum ama kendi kendine hediye almasını çok anlamıyorum
Yani insanın kendine hediye almasıda bence gayet normal bir durum. Kendine yeni şeyler alıyorsun kendini bu şekilde mutlu etmeye çalışıyorsun bence gayet güzel bir durum bu.
İşte o sence bu da bence
Evet kanki o ne öyle ay kendime hediye aldım mutlu oldum so very crazy
bu hayata senin en büyük dostum sırdaşım benim hediyeyi başka kime alacağım ki..
İki isimli ise makbuldür. laki tek isimliler için sıkıntı
neden absürt olsun ki..
insanı kendinden başka kimse mutlu edemiyor günümüz dünyasında..
Kesinlikle öyle. İnsanı kendinden başka hiç kimse o kadar çok mutlu edemiyor. Zaten bir insan kendisi ile barışık ise kendine değer veriyor ise bence kimseye ihtiyacı olmuyor bu konu hakkında.
Bence çok güzel bişey insanın kendini mutlu etmesi için güzel bir şey
Kesinlikle katılıyorum. Bir insan kendini bu şekilde mutlu edebiliyorsa ne mutlu. Hem insan kendini mutlu edip değer veriyorsa kimseden hiçbir şekilde bence beklenti içerisinde falan olmuyor.
Kendini şımartabilmeli insan😉 başkasını mutlu etmek kadar kendini mutlu etmek de normal bişey
Aynen öyle görüşüne katılıyorum. Kesinlikle bir insan başkasını nasıl mutlu edebiliyor ise bence kendinide o şekilde mutlu edip değer verip güzel hediyeler alabilir.
Bu kendini sev kendini önemse sen çok değerlisin saçmalıkları son zamanlarda çok popüler beş para etmez insanlar kendini 10 paraya satıyor olaya bak aw
Şu ana kadar aldigim hicbir şeyi hediye olarak almadim ama hediyenin mantigi bilabedel baska birisine verilmesi degil mi
Kendimize aldığımız her şey kendimize hediye zaten
Kesinlikle katılıyorum. İnsanın kendine aldığı her şey aslında kendine aldığı bir hediyedir. Sonuçta insan kendi ihtiyacı olan birşeyi almış oluyor kendine.
Yoo alan olmayınca napalım yani mecbur
Yani buda bir tercih aslında. Bazen insanın hediye alacak hiç kimsesi olmayınca mecburen kendine alıyor. Buda bir tercih meselesi yani.
Ben kendime aliyorum sürekli absürt degil
Yani bencede absürt bir durum değil. Gayet güzel bir durum bence bu keşke herkes kendine hediye alıp bu şekilde kendine değer verdiğini gösterse.
arada bir kendimizi sevindir memiz güzel oluyor
Aynen öyle. Hep başkalarını değilde arada kendimizide böyle güzel hediyeler sizi sevindirmemiz lazım. O zaman kimseden bir beklenti içinde olmuyorsun çünkü.
Kendine hediye almazsın. İhtiyacını karşılarsın
Yani aslında buda olabilir. Olsun yinede yeni bir şey alırken insan kendini bir şekilde mutlu etmeyi bence başarabiliyor. Bence çok güzel bir durum bu.
hayır değil arada yaparım
Evet ben hem kendime hem eşime alıyorum
Hayır değil hatta çok güzel
Ben de kendime alıyorum güzel his
Yok, ben de yaparım genelde.
Hayır tabii ki
Yoo değil alabilir
asla değil ben arada kendimi şımartıyorum
Sağ cepten çıkarıp sol cebe koyar gibi oldu bu 😊
Değil bence
#Mirliva
Çok doğal bir şey bence
Bencede gayet doğal bir durum. En azından mutlu oluyorsun ve kimseden bir beklenti içerisinde falan olmuyorsun diye düşünüyorum ben..
Benden başka kimse bana hediye almaz
Bence cok guzel bi durum😀😀
Kendini sevindirmek de güzeldir
Aynen öyle. Arada kendini bu şekilde sevindirmek mutlu etmekte gerekir. İnsanın kendine hediye alması kendini sevindirmesi kadar doğal bir durum yök bence.
Absürt
Yoo değildir
Başkalarına almak daha saçma
Hayır değil
Hayır değil
Hayır değil.
Kendine nasil hediye alinir ki
Kendi kendine hediyemi olur
Büyük bir zevkle alırım
Bence çok güzel tabiki alabilir
Değil
Değil