Kargocu beni tehdit etti ve Kargomu başkasına teslim etti cezası var mı?

gratisten 500 tl değerinde ürün almıştım fakat indirim oldugu için Gratis sitesinde çok yogunluk vardı sayfa kasıyordu satın alırken aynı siparişten 3 adet oluşturulup parası karttan çekilmiş bir çok kişinin basına gelmiş. Gratis ile görüştüm ve kargoyu iptal edemediklerini ve kargoyu teslim almamam gerektiğini iade olacagını söylediler. Ve ptt kargo ile kargolandıgı için kargom şubeye geç geldi bende şubeye gidip 3 siparişten 1 tanesini aldım diğer 2 siparişin yanlış geldiğini belirttim ve almayacagımı şehir dısına cıkacagımı dagıtıma cıkmamasını rica ettim ptt görevlisi de bana dedi ki problem yok dagıtıma cıkınca kargoyu istemiyorum dersiniz. Sonra ben şehir dısına cıktım seyahat halindeydim (12 saat boyunca). Kargom dagıtıma çıkmış kargocu beni aramış görmedim otobuste oldugum için 2 dakika sonra ben kargocuya döndüm ve bana kargomu karşı komsuya teslim ettiğini söyledi ben şok oldum çünkü karsı komsuyu tanımıyorum bile yeni tasınmıştım siteye şehir dısında oldugumu söyledim bana gelince alırsın o zaman dedi ben gelene kadar ne olacak kim bilir ürün içeriği 500tl ve 2 ürün var toplam 1 milyar nasıl benden baskasına teslim edilir anlamıyorum kargoların yanlış geldiğini söyledim ve iade olacagını söyledim İkisi de mi yanlış geldi dedi bagırarak ve beni tehtit etti birdaha kargon gelirse cıkarmayacagım dagıtıma sen görürsün iade göndereceğim direkt dedi yüzüme kapattı hangi yolu izlemem doğru olur bilmiyorum yardmcı olur musunuz

Kargocu beni tehdit etti ve Kargomu başkasına teslim etti cezası var mı?