En çok hangisinde dolaşmayı seversiniz genelde?
Mağaza
Market
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

En çok hangisinde dolaşmayı seversiniz genelde?
Mağazada ulaşmak biraz daha Çünkü markette dolaşınca mutlaka Ucuz bir şeyler bulup almak istiyorum ama mağazalarda daha böyle Pahalı pahalı şeyler oluyor mesela giyim mağazalarında pahalı ürünler oluyor sadece bakıp geçiyorum param cebimde kalıyor para cepte olunca ben çok mutlu oluyorum
Kesinlikle katılıyorum. Mağazada biraz daha pahalı ürünler satılıyor. Yani market bence mağazaya göre çok daha ucuz. Mağazada çok fazla çeşit olmasına rağmen bence çok daha pahalı..
Benim için mağaza da dolaşmak daha keyifli ama sevgilim olsaydı sevgilim olmadığı zamanlarda ise market daha iyi çünkü sevdiğim içeceklerden almak güzel oluyor benim için. insanlar genellikle mağaza dolaşmanın daha keyifli olduğunu söylerler. Mağazalarda, daha özel ve farklı ürünler bulunabilir ve genellikle alışveriş deneyimine daha fazla estetik değer katarlar. Ayrıca, mağazalarda daha sıcak ve samimi bir atmosfer olabilir ve alışveriş danışmanları müşterilere yardımcı olabilir. Bununla birlikte, marketlerde, temel ihtiyaçları karşılamak için geniş bir ürün yelpazesi bulunabilir ve genellikle daha düşük fiyatlarla sunulurlar. Marketler, temel ihtiyaçların hızlı ve pratik bir şekilde karşılanması için daha uygun bir seçenek olabilirler. Sonuç olarak, mağaza dolaşmak veya market dolaşmak, kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır.
Yani evet bende mağaza falan gezmeyi severim genelde. Yani insanın bence sevdiği şeyleri yapmaktan keyif alır. Bende bir alışveriş tutkunu biri olarak mağaza mağaza gezmeyi gerçekten çok seviyorum ve benim için çokta kaliteli bir zaman oluyor.
İkisini de pek sevmem, boşa zaman kaybı geliyor bana. Ayrıca daha yorucu, pratik olmayan durumları pek sevemiyorum. Bundan kaynaklı genelde internet üzerinden alışverişi tercih ediyorum.
Yani buda bir tercih meselesi tabi. Ben daha çok yüz yüze alışveriş yapmayı daha çok severim. Hem İnternet üzerinden bazen sıkıntı olabiliyor alışveriş falan yapınca. Yüz yüze hem ürünü değiştirme şansında var bence. Ben o yüzden yüz yüze alışveriş tercih ediyorum.
Tabi ki, herkesin tercihi kendi bakış açısına göre 🙂 Ben alacağım ürünlerde yorumlarına özellikle bakarak alıyorum, yüzde 90 sorun yaşamıyorum aslında. Gidip dolaşmanın çok zaman kaybı yaratması beni bunaltıyor sanıyorum.
Cevap
9Cevap
Market daha çok seviyorum. En azından bir parça ürünle çıkmıyorum.. ahahah
Aynen öyle. Bende market alışverişi yapmayı daha çok severim. Yani mağaza alışverişi yapmak bazen sıkıcı olabiliyor benim için. O yüzden ben market alışverişi yapmayı daha çok seviyorum diyebilirim.
İkisi de sıkıcı ama illa birini seçecek olsam mağaza derdim
Yani yerine göre ikiside sıkıcı olabilir. Ben genelde daha çok markette vakit geçirmeyi seven biriyim. Yani mağazada çeşit çok fazla aradığın her ürün var neredeyse. Ama çok kalabalık ve çok gürültülü oluyor o yüzden pek sevmiyorum..
Mağaza ama genellikle internetten alışveriş yapıyorum daha kolay ve daha az zaman alıyor
Aynen öyle gerçekten bazen internetten yapılan alışveriş daha kolay ve daha kıza süre içerisinde bitiyor. Yani yüz yüze alışverişte genelde insan yoruluyor o yüzden online alışveriş bir tık daha iyi gibi.
☺️👍
Markette çeşit çok ve ben çabuk sıkılan bi alışverişçi olarak markette daha az sıkılıyorum.
Aynen öyle market alışverişi genelde keyifli geçiyor ya. Bende alışveriş yapmayı çok severim ama öyle çok uzun vakit geçirmeyi pek sevmem. Yani sevdiğim ürünler ve ihtiyacım olan bir ürün olursa anca o şekilde gider gezerim ve o zaman sıkılmam.
İkisinde de dolaşmak benlik değil. Ama markete girince sevdiğim şeylerin önüne gidince bi keyiflenmiyor değilim. 😂
Gezmeyi severim de alışveriş yapmak için dolanmak benlik değil ‽
İkiside değil çok sıkılıyorum
Yani evet genelde herkes alışveriş yapmaktan keyif almaz. Bazı insanlar alışveriş yapmaktan çok çabuk sıkılır. Uzun uzun gezmeyi bende çok seçmem çok çabuk sıkılırım. Alışverişin güzel geçmesi için bence kısa sürede alışveriş yapılıp çıkılmalı.
mağaza mağaza dolaşmak
Yani evet genelde güzel oluyor. Hem çok büyük olduğu için çeşit çok fazla oluyor hemde istediğin herşeyi kolay bir şekilde bulabiliyorsun. Ama çok kalabalık oluyor işte o yüzden mağaza gezmek bana biraz işkence gibi geliyor
Benim için market 😋😅
Benim içinde öyle. Market hem daha güzel hemde daha sakin. Mağazada belki çok çeşit olabilir istediğin herşeyi bulabilirsin ama bence market daha iyi. Mağaza hem biraz çok kalabalık oluyor hemde çok gürültülü. O yüzden ben market diyorum.
Mağaza dolaşmak bence
Mağaza dolaşmak bencede güzel. Ama genelde bazen çokta sıkıcı bir hal alabiliyor. Yani bazen çok kalabalık oluyor bazen ise çok gürültülü. O yüzden ben çok çabuk sıkılıyorum. Market alışverişi bence çok daha güzel.
Mağaza daha ilgi çekici
Yani evet genelde mağazada gezmekte çok keyifli olabiliyor. Yani ben şahsen mağaza alışveriş yapmayı genelde severim ama bence çok büyük olduğu için çok sıkıcı olabiliyor bazen. Hemde çok kalabalık ve çok sesli bir ortamı var o yüzden pek sevmiyorum.
markette dolaşmayı seviyorum
Evet markette dolaşmayı bende çok severim. Yani mağaza bazen çok sıkıcı bir hal alabiliyor bence. Hem çokta kalabalık olduğu için mağaza bazen hiç çekilmiyor. O yüzden market derdim ben. Hem daha sakin hemde iyi bir şeyde alışveriş yapılmak için iyi bir yer.
Kıyafet zor beğenen birisiyim.
Evet bende de aynı sorun var. Bende genelde çok zor beğenen birisiyim. Yani bir ürünü beğenmem neredeyse saatlerimi falan alır. Mağaza dolaşmak iyi olabilir bunun için. Hem mağazada bence çeşit çok fazla.
Mağaza dolaşmayı severimm
Yani evet bende genelde severim mağazada gezmeyi falan ama çokta çabuk sıkılırım. Yani o ses o kalabalık bence hiç çekilecek gibi değil. Yani en azından market bence bir tık daha sakin gibi.
Hahah vala ben aslında sevmem😂😂 yorum yaptım Xp seviyem artsın alisveri girer 20 daka alcaklarimi alır çıkarım hahah ama teknoloji magasi severim incileri bilgisayar falan
Mağaza dolanmayı seviyorum ama çabuk sıkılıyorum
Mağaza dolaşmakta çok keyifli ama bence market daha iyi ya. Hem bence mağaza marketten çok daha kalabalık oluyor. Ee bende pek fazla kalabalık olan alışveriş yerlerini sevmem. O yüzden market tercih ederdim ben.
Valla darlanıyorum her ikisinde de. Dışarı çıkınca evi, evdeyken dışarıyı özleyen bir ruh hastasından pek bir şey beklememek lazım.
Market dolaşmaya bayılırım
Aynen bende öyle. Çok severim market alışverişi yapmayı falan. Ama çok sevdiğim kadar bazen sıkıldığım zamanlarda oluyor olmuyor değil. Yani en fazla yarım saat dolaşmayı severim çok fazla uzun uzun gezmem.
Market alışverişi çooooook seviyorum
Evet market alışverişi genelde çok keyifli geçiyor. Yani en azından hem çeşit çok fazla hemde bence güzel geçiyor diye düşünüyorum. Markette genelde çok fazla zaman harcamayı sevmem yani ne ihtiyacım var ise onu alır çıkarım genelde ben.
Market alışverişi daha keyifli geliyor bana.
Banada öyle. Bende çok severim market alışverişini yapmayı. Yani genelde market daha sakin oluyor mağazaya göre. Hemde daha sessiz oluyor. Mağaza çok sesli oluyor ben çok çabuk sıkılıyorum.
Evet ve market daha ilgi çekici geliyor. 🍫
Ev ve dekorasyon seviyorum onlar eğelnceli
Evet genelde mağazada çeşit çok fazla. Aradığın her ürünü kolay bir şekilde bulmak mümkün bence mağazada. Ama tek bir sıkıntısı var oda çok fazla kalabalık ve gürültülü. O yüzden ben marketi tercih ederdim.
Mağaza :)
Mağaza gezmekte çok güzel çok yorucu oluyor ya. Bazen çok kalabalık oluyor insan çok çabuk yoruluyor bu sebepten dolayı. Bazen ise çok gürültülü oluyor ama gerçekten çok fazla çeşit var istediğin herşeyi mağazada bulmak mümkün gerçekten.
Evet. :)
Markette dolaşmak
Evet bende genelde market alışverişi yapmayı çok severim. O yüzden bence market alışverişi bir tık daha keyifli geçiyor benim için. Mağazada gezmek çok güzel ve keyifli ama. Bazen insan çok çabuk sıkılıyor ya hem çok kalabalık oluyor hemde çok sesli.
Mağaza tabi
Bende mağazada alışveriş yapmayı severim genelde ama öyle çok uzun saatler durmayı dolaşmayı pek sevmem. Ben çok çabuk sıkılan biriyim normalde o yüzden gidip hemen eve gelme taraftarıyım.
Mağazada dolaşmak
Evet mağazada dolaşmak genelde keyifli olabiliyor kimisi için. Ama ben pek sevmiyorum genelde mağazada uzun uzun gezmeyi. Çünkü insan bir girince saatlerce çıkmak istemiyor. Sürekli gezmek alışveriş yapmak istiyor yani kısacası.
Magaza
Yani evet bazen mağaza dolaşmak keyifli olabiliyor. Ama bazende çok sıkıcı bir hal alabiliyor. Ben öyle büyük alışveriş mağazalarında gezmeyi çok fazla sevmem ya. Hem çok ses oluyor hemde çok kalabalık oluyor bence.
Bende öyle
Mağaza
Mağaza gezmek güzel ama çok kalabalık ve çok gürültülü olduğu için bazen insan hemen alıp çıkma derdinde oluyor bence. Yani bende severim ama market alışverişi sanki bir tık daha iyi ve daha sakin gibi. Mağaza çok kalabalık oluyor ya.
Mağazada kafam karışıyor market daha güzel
Market alışverişini bende severim. Yani mağaza gerçekten hem çok fazla büyük oluyor hemde çok kalabalık. Market bence mağazaya göre bir tık daha sakin gibi. Birde aradığın ürünü hemen buluyorsun.
Öyle cidden
Cebinde paran olunca ikiside güzel oluyo
Kesinlikle katılıyorum. Paran olduktan sonra aslında insanın öyle pek gözüne falan gelmiyor ya nerede alışveriş yaptığı falan. Genelde para az ve kısıtlı olunca alışveriş yaptığın yerlerde bana göre değişiyor.
Market 😂😂😂😂
Evet bencede markette gezmek çok daha iyi her açıdan. Birde çok kalabalık değil en azından mağaza gibi. Mağaza çok kalabalık ve çok sesli oluyor. O yüzden ben marketi daha iyi buluyorum bence çok daha sakin mağazaya göre markette gezinmek.
Evde oturmak
market
Kesinlikle bende aynı fikirdeyim. Hem market daha sessiz sakin oluyor. Ama mağaza öyle değil. Mağaza hem çok kalabalık oluyor hemde çok gürültülü oluyor. O yüzden ben markette alışveriş yapmayı daha çok seviyorum.
Mağaza
Yani evet çeşitlilik açısından aslında mağaza marketten çok daha iyi bir yer olabilir. Ama bence çok kalabalık ve gürültülü olduğu için bazen çekilmez bir hal alıyor. O yüzden market daha iyi ve daha sakin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?