Eğlenirim.
Çok çabuk sıkılırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genel olarak çok sıkılırım ama bir şekilde alış verişi eğlenceli hale getirmeyi denerim her zaman. hatta sıkılan olursa mesela şunları deneyebilirler.
Alışveriş yapmadan önce, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi belirleyin. Liste yaparak, alışveriş yapacağınız yerleri araştırarak ve farklı seçenekleri inceleyerek kendinize bir plan hazırlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte alışveriş yapmak, eğlenceli bir deneyim olabilir. Farklı fikirler alarak, birbirinize yardımcı olarak ve birlikte vakit geçirerek alışveriş yapabilirsiniz. Alışveriş yapacağınız yerleri değiştirerek, farklı mağazaları ve alışveriş merkezlerini keşfedebilirsiniz. Alışveriş sırasında yemek yemek, enerjinizi yükseltir ve mola vermek için iyi bir fırsat sunar. Alışveriş yaparken kendinize ödüller belirleyebilirsiniz. Örneğin, bütçenize uygun bir ödül belirleyerek, alışverişinizi tamamladığınızda kendinize hediye alabilirsiniz.
Aynen öyle katılıyorum dediklerine. Genelde aslında alışverişi keyifli bir hale getirmek bence bizim elimizde. Yani çok keyif alan biri isek bu durumdan bence o alışveriş çok keyifli ve güzel geçer. Ama bundan hiç keyif alan biri değilsek kötü geçebilir o alışveriş bizim için diye düşünüyorum.
Cevap
2Cevap
Kıyafet denemeyi hiç sevmem. Mecbur kalmadıkça direkt alıp çıkıyorum
Aynen öyle bende hiç ama hiç sevmem. Beğenip direk alma taraftarıyım ben genelde. Yani sevmiyorum öyle kıyafet alışverişi yaparken sürekli ürün değiştirmeyi falan. Hoşuma giden bir elbise ise bedeni tam bana göreyse benim için yeterlidir.
Aynen öyle
Sıkılıyorum, daralıyorum çünkü çok kalabalık oluyor ve ter kokusu 🤢 iğrenç tek kelimeyle.
Aynen genelde evet çok sıkıcı olabiliyor. Yani bende pek sevmem kıyafet giyinmeyi alışverişte. Çünkü o kıyafeti üzerine neredeyse herkes deniyor. O yüzden ben hemen beğendiğim ürünü alıp çıkma derdindeyim.
Sıkılırım çünkü istediğim parçalar olmuyo
Aynen öyle hem istediğin ürünü bazen zor bulabiliyorsunuz hemde gerçekten alışveriş kıyafet denemek bence bazen çok sıkıcı olabiliyor. Ben onun yerine genelde hemen beğendiğim ürünü alıp çıkarım.
Magazaya baglı ve ürüne
Aynen öyle aslında bazı mağazalarda ürün deneme genelde bulunmuyor. Bu yüzden her mağaza aynı oluyor diyemem ben. Birde bence kıyafet değiştirmek sürekli sıkıcı hal alabiliyor alışveriş falan yaparken.
Kesinlikle iç giyim deneme sansın yok gerçi siz deniyorsunuz ama orada da elemanlar dibinde en sıkıcı gömlek alışverişi birde kozmetik parfüm vs ölüm, 😂
Sıkılıyorum ya
Aynen öyle ya bende fazla sevmiyorum alışverişte kıyafet falan denemeyi. Birde üzerine aynı kıyafeti giyen bir sürü insan var. O yüzden ben pek fazla kıyafet denemeyi falan sevmiyorum genellikle alışveriş yaparken falan.
Sıkılıyorum.
Aynen genelde çok sıkıcı olabiliyor. Bende çok fazla sevmem alışverişte kıyafet denemeyi falan. Onun yerine eğer beğendiğim bir ürün falan olursa onu alır direk o şekilde çıkarım. Kıyafet denemek bence çok sıkıcı olabiliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?