Fiyatına bakarım
Kullanışlı olmasına bakarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hediye alırken hem fiyatına hem de kullanışlılığına dikkat etmek önemlidir. Tabii ki, bütçeniz doğrultusunda bir hediye seçimi yapmanız gerekebilir. Ancak sadece fiyatına bakarak hediye almak yerine, kişinin ilgi alanlarına, tarzına ve ihtiyaçlarına uygun bir hediye seçmek daha anlamlı olacaktır. Kullanışlı bir hediye, alıcının günlük hayatını kolaylaştıracak ve uzun süre hatırlanacaktır. Ancak hediyenin sadece kullanışlı olması, kişisel bir dokunuş taşımaması nedeniyle yetersiz kalabilir. Dolayısıyla, fiyatıyla birlikte, hediyenin kişisel ve anlamlı olmasına da dikkat ederek bir seçim yapmak daha uygun olacaktır.
Evet bencede birine hediye alırken dikkat etmemiz gereken şey genelde onun ihtiyacı olan bir ürünü almış olmamız. Yani bence ihtiyacı olan bir ürünü almak onun için çok daha güzel bir hediye olacaktır. Tabi aynı şekilde kullanışlı bir hediye olmasıda çok önemli
Cevap
0Cevap
Malum ekonomi altında hediye alırken fiyatına bakmadan almak neredeyse imkansız. Öncelik kullanışlı olması ancak fiyatınında bütçemi sarsmaması lazım
Aynen öyle tabi bütçeye uygun bir hediye seçilmesi lazım bencede. Yani bende genelde karşımdaki insana hediye alırken kullanışlı ve gerçekten ihtiyacı olan bir hediye almayı tercih ederim her zaman..
Her ikisi de önemli ama yanımda kullanışlı olması daha önemli
Yakınımsa*
Aynen öyle bence birine hediye alırken kullanışlı ve uzun süre saklayacağı bir hediye olmalı bence. Ben birine hediye alırken hem kullanışlı olmasına dikkat ederim hemde uzun süre saklayacağı bir hediye olmasına dikkat ederim genelde.
Ona hitap eden bir şey olmasına
Aynen öyle bende genelde ona hitap eden bir hediye almayı tercih ederim. Yani onun hoşuna gidebilecek bir ürün Almatı tercih ederim. Yani kendi beğendiğin bir ürünü belki o beğenmeyebilir o yüzden ona hitap eden bir ürün olmalı.
Kullanışlı olmasına daha çok.
Kesinlikle katılıyorum. Kullanışlı bir ürün olması bence onun için çok güzel bir hediye seçimi olur diye düşünüyorum ben. Ben genelde onun ihtiyacı olan bir ürünü veya eşyayı almaya dikkat ederim.
ben senin sorunu şimdi gördüm seninkine benzer soru sormuşum (Birine hediye alırken ilk neye bakarsın: fiyat mı, anlamı mı?) bende bunu sordum
Kullanışlı olmasina
Aynen öyle bende kullanışlı bir hediye almaya dikkat ederim genelde. Yani ihtiyacı olan bir ürünü almak bence onun için daha güzel ve kullanışlı bir hediye olması tek tercihim. Yani sevdiği bir hediyeyi almak çok güzel olabilir onun için.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?