Arkadaşımın sevgili ona bir kazak almış. Ama arkadaşım hiç beğenmedi ve çocuğa resmen trip attı. Ben utançtan yerin dibine girdim o an. Keşke yanlarında olmasaydım.

Arkadaşımın sevgili ona bir kazak almış. Ama arkadaşım hiç beğenmedi ve çocuğa resmen trip attı. Ben utançtan yerin dibine girdim o an. Keşke yanlarında olmasaydım.

Trip atamiycak kadar masumdum ah ilkokulda yılbaşı hediyeleşme yapıyorduk ben sınıfın en zengin ve cimrisine denk gelmiştim ben bana çıkana çok güzel ve pahalı bir hediye alırken o çocuk bana kardeşinin gözü çıkmış tüm herşeyi karalanmis çirkin ve eski bir bebek getirdi üstelik erkek kaplama kağıdı ile kaplamıştı o gün küçük düştüm ve hoca hiçbir şey demedi 😔 tüm gün ağlamıştım ( durumumuz iyi değildi ama hoca para sınırı koymuştu onun üstünde bir hediye alın diyordu birde yaşadığım şoka bakın) ortaokul sona kadar bu adet devam etti ve hep para sınırı vardı en iyi hediyeleri ben aliyordum ama bana bir kere bile düzgün bir hediye alınmadı bir daha da öyle toplara girmedim büyüyünce.
çok ayıp bir şey ya sonuçta düşünüp almış daha ne yapsın beğenmese bile en azından sahteden beğenmiş gibi yapsaydı okurken ben de utandım :D
Beğenmediğim hediye oldu ama böyle de belli edip trip atmadım tabii :D
Çok çok çirkin bir davranış. İnsan beğenmese dahi kıymet verilip düşünülmüşken o şekilde bir tepki asla vermemeli. Ben yapmadım, bana da yapılmadı şükür. Böyle bir durumda kalsam hiç hoş olmayan tepkiler veririm zaten.
Beğenmediğim çok fazla hediye aldım ama hiçbiri için trip atmadım aksine sanki o hediyeyi bekliyormuş gibi tepki verdim. Ne onlar üzüldü ne de ben çirkeflik yaptım.
Cevap
14Cevap
Hayır bana kimse hediye almadığı için trip atacak kimse de yok ayrıca zaten ben trip atmam hiç bir şekilde
Onlar hallerinden memnunlarsa sıkıntı yok demektir. Ben trip atmayı sevmem ve beceremem bu sebeple hediyeyi sevdiğim insan, değerli biri aldıysa, hediyemin en güzel taraflarına odaklanırım. Düşünmesi kâfi modunda tripsiz yaşarım, nett.
Hediyeye trip atılır mı ya? Tabi ki atmadım, beğenmesem de beğenmis gibi yaparım. Değişim kartı olanları bile kullanmam karşimdaki belki icten içe kırılır diye.
Yapmışlığım var ancak oradaki trip atma amacım karşı tarafın ben ne severim ne sevmem hiç tanıyamamış olmasaydı.. sonra zaten onu iade edip yeni hediye almıştı..
Beğenmediğimi direkt söylüyorum ben ya. Hatta sırf bu yüzden trip yemiştim bir arkadaşımdan. Ama ne yapayım, maskeleyemiyorum düşüncelerimi
Simariklik.. hediye icin trip atilirmi ya? tesekkür edilir mutlu olunur!
Trip atanada birdaha hediye alinmaz😄
Aslında arkadaşının tavrı hoş değil begenmese bile memnuniyetsizligini belli etmemesi gerekliydi
Abi kadınların çoğu değer verilmeyi hiç hak etmiyorum umarım arkadaşını tez zamanda şutlar
Etmiyor*
Hayır inanmıyorum böyle şeyler için trip aranlar mı var şaka gibiiii 😃🤧
Atmadım atmam da verilen hediye değerlidir benim için
hediye alıpta trip atarsam bu nankörlük olur sonuçta oda zorunda degil
Beğenmesemde onun tribini asla atmam ama küçücük çocukken atmıştım onda da küçüktüm yani.
Alınan hiçbir hediye beğenmemezlik yapıp trip atmam
Hediye almis ve trip atıyorum çüş yani asla yapmam
Hayır ya saçma geliyor. sonuçta hediye düşünmüş almış
Umarım çocuk en kısa zamanda gelişine sert bir tekme basar ve hayatına daha güzel insanlarla devam eder. Amin.
Hediye alinirsa guzel alinmali ama hediye begenmemek diye bir sey yok, zorunda degil hic almayabilirdi de.
Hayır yapmam gerekirse gönlü olsun diye 1 2 kere kullanırım ve çok begenmis gibi davranırım hediye düşünmüş almış sonuçta neyin tribi bu
hiç olmadı ama hediyeyi beğenmesem bile belli etmezdim
Bana kimse hediye almaz ve bu durum hiç umrumda değil
Umarım çocuk hatasinin farkina varmıştır.
Hayır. çok ayıp. Büyük saygısızlık.
Düşünmüş almış, trip atmam
Hayır çok çocukça ve kaba düşünülmesi yeter yani
Düşünmesi yeter trip atmam öyle şeylere.
Hatırlamıyorum. Zannetmem.
Hayır bu kadarını da yapamam 😃
Hayır teşekkür ederim ayıp düşünmüş almış
Hiç hediye almadım ki :))
Yok hiç öyle şeylerin yoktur 😀
Şeylerim*
Atmam olur mu õyle sey
Hiç hediye almadım ki trip atayım :)
Asla ne kadar çirkin bir davranış
Hayır atmadım saygısızlık olur
Yok yapmam öyle şeyler
Cok utanc verici ikisi içinde cok üzülürüm ben