Alışveriş & Hediyeler 2 ay Pandora almak mantıksız mı? kkonuşanlar Takip Et Xper 2 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Charmları falan gözüme çok hoş geliyor sizce değer mi Pandora almak mantıksız mı? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BiBusesinFenomen Takip Et Guru Yaş: 22 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 924 cevap paylaştı. yok yaav adamın boynuna zincir al bitanee 0 0 Yorumla
Karabibertuz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay maddi bir karşılığı yok , kesinlikle mantıksız bunu bana bir erkek arkadaşım anlatmıştı çok mantıklı geldi. Rolex alan biri tekrar Rolexini zarar etmeden satabiliyor. Pandoranın maddi bir değeri yok 0 0 Yorumla
deniz888lara Takip Et Xper 1 Yaş: 22 2 ay Hayat kısa istediğini alıp tadını çıkart emin ol sen mutlu olduktan sonra herşeye değer 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 622 cevap paylaştı. Hoş geliyorsa al 0 0 Yorumla
İsletb Takip Et Xper 2 Yaş: 24 2 ay Değer bence 0 2 Yorumla kkonuşanlar 2 ay Bana da öyle geliyor ama kimi insan boş diyor ya Yorumla İsletb 2 ay İnsanlara göre hareket etme Hoşuna gidiyorsa al bencd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yok yaav adamın boynuna zincir al bitanee
maddi bir karşılığı yok , kesinlikle mantıksız bunu bana bir erkek arkadaşım anlatmıştı çok mantıklı geldi. Rolex alan biri tekrar Rolexini zarar etmeden satabiliyor. Pandoranın maddi bir değeri yok
Hayat kısa istediğini alıp tadını çıkart emin ol sen mutlu olduktan sonra herşeye değer
Evet ya
Altın değer kaybetmez
Hoş geliyorsa al
Değer bence
Bana da öyle geliyor ama kimi insan boş diyor ya
İnsanlara göre hareket etme
Hoşuna gidiyorsa al bencd