Pandora yüzük şart mı?

2 aya yakındır bir ilişkim var ve cicim ayları olduğu için hep güzel videolar filan atıyoruz birbirimize. Bu videoların yarısına yakını pandora yüzükle ilgili (şu meşhur olandan). 2024teki Sevgililer gününde sevgilime kuyumcudan 1500₺ ye 925 ayar gümüş Set aldım.(kolye, çift küpe ve yüzük. Taşları doğalmıymış neymiş. Mor parlak bi taş ve setteki her üründe var.) hediye paketini büyük bir kutuya koydum kutuyu en kaliteli çikolatalarla doldurdum ağzına kadar. Verirken pandora yüzük beklediğini bilerek biraz çekimser verdim "ya beğenmezse?" diye. Ona söyledim eğer o yüzüğü alsaydım o ay parasız kalacaktım diye. Çünkü pandora yüzük 3300₺ ve benim hediye olayına harcadığım toplam para 2100₺(1500 hediye 600 çikolatalar). O gün kahvaltı, sinema mısır, Gratis derken ortalama 3500 3600luk oldum. O gün öğlen ayrılıp akşam tekrar buluştuk. Takmıştı aldıklarımı. Ama o günden beri 1 kere taktığını görmedim. Her buluştuğumuzda soruyorum takmamışsın diye. Kombinime uymuyor diyor. Ben ise aldığım hediyenin sadece mor pembe giydiği 1 davette (düğün nişan vs.) takılacağını onun dışında yüzüne bile bakılmayacağını düşünüyorum ve bu beni üzüyor. Çünkü elimden gelen herşeyi yaptım. Ne yapmalıyım yardım istiyorum.

Pandora yüzük şart mı?