Pandora'nın Kutusunu açalım mı?

İslam'da kadının yeri mi sorunlu yoksa tarih boyu mu bu böyleydi?
...
Dünyada en saf, en iyi kalpli kızı bulurlar ve ona bu kutuyu emanet ederler. Kıza, bu kutuyu kesinlikle açmamasını, açarsa çok kötü şeyler olacağını, ne olursa olsun bu kutunun kapalı kalması gerektiğini söylerler. Kız da kabul eder, ve kutuyu alır. Fakat kutunun içinde ne olduğunu çok merak eder, içi içini yer. Bir süre sonra dayanamaz ve kutuyu açar. Kutu açılınca, bütün kötülükler, 7 Ölümcül Günah gibi birçok şey serbest kalır ve dünyada savaşlar başlar, kötülükler yaşanır, günahlar çoğalır.
Ben demedim kitap dedi 🤭✌️🤭
Ben demedim kitap dedi 🤭✌️🤭
...
Fakat Feminizm’i anlamadan bunu erkek düşmanlığına çeviren, elinde sırf hak var diye bunun b*kunu çıkaran bazı koltuk altı kılları orman olmuş mor saçlı kitle yüzünden Feminizm’in de adı kötüye çıkmış durumda. Feminizm demek altınıza tanga giyip çıplak bir şekilde taksimde koşturmak değildir. Böyle saçma propaganların da hiçbir yere varacağı yoktur ya neyse, biz konumuza dönelim. Zaten yazının da sonlarına geldik
...
✌️😳✌️
✌️😳✌️
Durum böyle giderse ilerde de erkeklerin feministleri türeyebilir, özgürlüğü bünyesi kaldıramamış birtakım kişiler yetki alırsa bu sefer işi Feminazi’ye çevirebilir, benden demesi.
...
👍⚠️👍
👍⚠️👍
Kim ne derse desin, tarihte nasıl olmuş olursa olsun, hepimizi bir kadın doğurdu ve cennet, kadınların ayaklarının altına öyle sadece lafta serilmemeli. Erkeklerin de kadın özgürlüklerine, kadın haklarına, negatif ayrımcılıklara karşı dikkatli eğilmesi gerekiyor.
...
Uzunca bir makale... Okumanızı tavsiye ederim... Ama her tesbit doğru mu onu bilemem..

...
... Arkadaşlar bu bir alıntıdır... Ayni fikirde miyim?
Ama buyrun birlikte tartışalım..

https://medium.com/@diamondtema/dünya-tarihinde-kadının-yeri-ve-değeri-def7e2238f57
Güncellemeler
+1 yıl
Yine güzel ve anlamlı bir soru değer görmedi
Güncellemeler
+1 yıl
Evet bayanlar nerdesiniz
Hiç mi fikriniz zikriniz yok
Konu sizsiniz ama siz yoksunuz

Pandora'nın Kutusunu açalım mı?