İlk buluşmada bir çiçek buketine 3 bin tl veren adam zengin midir yoksa savurgan mı?

İlk buluşmada bir çiçek buketine 3 bin tl veren adam zengin midir yoksa savurgan mı?

Yorumların çoğu kadınların ne kadar yanlış düşündüğünü gösterdi bana. İki taraf da birbirini seviyorsa bir parça gül bile yeterli o para daha mantıklı şekillerde kullanılabilir büyük çiçek büyük sevgi değer anlamına gelmez. Son zamanlarda instagram kurbanı oldu insanlar herkes maddiyatçı hayatı o postlardan storylerden ibaret sanıyor sonuç hüsran ve mutsuzluk. Bir zırva uydurmuşlar erkek para harcamazsa kolay vazgeçer diye ben şahsen bu zihniyete karşıyım gözü yüksekte olan meteryalist insanlardan hoşlanmıyorum karşımdaki kız ne kadar alçakgönüllü ne gerek var düşünmen yeter tarzında yaklaşıyorsa o kadar değeri artıyor ve daha fazlasını yapmaya çalışıyorum.
Para kadın için harcanmaz zaten kadını mutlu etmek için harcanır. Seni mutlu etmişse
savurganlığına değil o çiçeğin tohumundan toprağına suyuna ilacı gübresi nakliyesi çiçekcisi, onu satan firmanın veya dükkan sahibinin kısaca ekonomik kim nasiplenmişse o paradan iyi bir yere gitmiştir birazı diye düşün.
Bırak 3 bine şakayık da alsın, 30 bine yüzük de alsın. Erkekler para harcamadıkları kadınlara değer vermezler. Sakın gerek yok falan deme. Erkeğin doğası bu sefasını sür
Ah benim sevdiğim erkek bana istediğim kitapları alsa bana, beni daha mesut eder, bu arada eksik olan ne? Sevdiğim erkek, öyle birisi yok, olsun isterdim
Cevap
35Cevap
her şeyden önce, karşıdaki kıza değer verdiğinin bir göstergesidir bence. Ama savurgan ama aşırı zengin bence orasını boşverelim. Aşırı zengin diyelim, öyle birini kızlar daha cazip bulur elbette hele bir de yakışıklı ise... Savurgan diyelim, bence kızlar cimri erkek sevmez ya yok. :) Savurgan olsun biraz boş ver sana harcasın kendini değerli hissettirsin bırak güzellikler olsun buna izin ver haberler kadına şiddetle vahşetle doluyken sen işin çiçek buket tarafını fazla düşünme bence... :) ah bir an bu şekilde düşündüğüm için inanamadım alışmışız haberlere çevrede olup bitenlere artık...
Parası vardır, değer veriyordur, almıştır. Değer verdiğimiz insanlara her şeyin en güzelini almaya çalışmaz mıyız? Bu da o hesap. Bence direkt savurganlık olarak bakılmamalı. (Yeterince maddi imkânı varsa tabii. Yoksa akşamına aç kalmak pahasına bunu alıyorsa savurganlık tabii ki)
Türk kızına para harcanmayacagini bilmeyen beyni bacak arasinda gezen birisi sadece turk kizlari bunlari sever tabi ama turk kizlarina degmez degersizlere deger verirsen olmaz yorumlarda var zaten bozuklar
😂
Üçbin e çiçek ölücek zaten onun yerine üçnin tlye saat alsa daha mantıklı. Hatta isterse daha fazla versin saat için. Sonuçta saatin solucak hali yok.
Ben hediye olarak çiçeği sevmiyorum. Kadınlar gününde çiçek yerine çikolata aldım. Arkadaşlarıyla yemişler miss gibi. Çiçek olsa 2 gün sonra solacaktı.
Bir çiçeğe o kadar para vermem.
Onun yerine güzel bir iç çamaşır alır, giydikçe o, çıkardıkça ben mutlu olurum.
😂
Sevgiline harcanır ama sirf hediye almak icin degil birlikte vakit gecirmek veya zor aninda ona destek olmak icin kullanilabilir. Cicek solup gidecek sonucta ama paylasilanlar anilar kalir.
Romantiktir, deger veren adamdir anlamiyorsan ayril
Tamam 😅
Yani 1 2 gün sonra kuruyup giden bir çiçeğe o kadar verilmez bence, zenginse de parasının şovunu yapıyordur :D
Aveldir, ne kadar paran olursa olsun her şeyin bir min- max ederi vardır. Şovcu insan sevmem dolayısıyla öyle biriyle olmam şahsen.
Sanki biraz akılsızdır. 3 bine bir çiçek ne?
Şakayıklar pahalı 😅
Allah akıl fikir versin. Millet faturasını ödeyemiyor. Bu kış gününde
Herkesin maddi durumu farklı tabi 🤷♀️
Herkes bir şekilde mutlu olabiliyor. Az veya çok
Değer verdiğim bir kadınsa 50 bin de veririm... Savurganlıkla ne ilgisi var...
Kadına değil çiçeğe 😂
Ben de onu diyorum... Kadına değer veriyorsam ona alacağım hediyeye değer biçmem, alırım...
Almak istemiş almış. Maddi durumu belirlemek saçmalık
Soruyu ve kızların cevabını okuduktan sonra "sevmek bitmiş" dedim...
Göz boyamaya çalışıyodur zengin midir bilmem de savurgan olduğu kesin
İnce dusuncelidir kaliteye onem veren biri olabilir maddiyatı da her seyin onune koymuyor olabilir. Bir tek bu davranısı ile savurgan mi zengin mi anlayamazsin gozlem yapman lazim
Hiç birşeydir kızın gözüne girmek için kendince birşeyler yapmaya çalışmış
görmemiştir ama senden de o elektriği almıştır yani 3000 tl ye sen yatağa atacağının garantisini görmüştür
😂
3000 verecek beklentisi olmayacak mı sandın, yıpratır seni yıpratır aşınırsın o 3 bini ödeyene kadar piston çalışır hazırlıklı ol
Aman o bir akşam yemeğine bile en az 2 bin öder 3 bin tl ne ki 😂
onun için bişey olmayabilir ama senin için çok olduğunu biliyor mesele de bu
3 bin tl mi çok benim için 🤣
Ben 200 bin harcadım üç ayda. Zenginlik doğruda savurganlık kesin var
Zengindir kanks yoksa vermez türk erkeği 3 bin lira bir çiçeğe
Olgun bir davranış değil. Yine de onun parası tabi bize düşmez eleştirmek.
Yani çok çok iyi kazaniyorsa bir şey değil ama o kadar vermeye de gerek yok bence.
Savurgandir tabiki. He illa o parayi vericem diyorsa sürekli ustunuzde gorebilecegi yuzuk, kolye vb seyler almasi daha ince olur. Bana kalirsa sevgisini parasiyla gösteren erkek ya yanlis kadini sevmistir ya da ezik psikolojisindedir.
Hayır zengin değil helal para kazanmayan biridir
Kazandığı para eğer helal ise sen iftira atmış olmaz mısın 🤷♀️
El emeği calisrak emek veren biri o parayı o çiçeğe vermez
Kendi işi yani emeksiz kurmamıştır herhalde
Peki o zman o kadar parası var madem düşün sende
Alabilecek bir durumu varsa, daha kaliteli çiçek almak mantıklıdır. Ama kaliteli çiçek yani öyle dandik çiçeğe gidipte 3000tl verilmez.
En ucuz buket 500 liradan başlıyor ki
Enayidir kusura bakmayında
😂
Ne kadar kazandığına bağlı
Yani maddi olarak onu zora sokacak bir meblağ değil 3 bin
Var ki harcıyor adam ne var bunda.
Değer veriyor demekki sevdiğine
Hem zengin hem savurgan
Benim gözümde savurgandır
Yılların birikmişliği
İkiside olmayabilir. Deger verdigi icin almistir
Sanırım zenginliğin verdiği bir savurganlık
İkisiyle de alakası yk
O çiçek ayçiçeği ( yag) Değil se boş ver
Maaşı ne kadar ona göre
Salaaaaktır, hatta önde gidenidir
Ilk buluşma bi de
Aşırı zengin demekki
Savurgandır... allah korusun ocak batırır😅
Savurgan gösteriş meraklısı ukala maIn tekidir
Kaliteli yaşamayı seven biridir
erkekler asla vermez
Sadece iyi bir yalancıdır
Neden 😅
İlk buluşmada bunu yapması normal gelmedi
Hapishaneden çıkmıştır.
😂
Bence C aptaldır.
Bana alıyorsa zengindir😂
Savurgan
Savurgandır ya ne gerek var o parayı bana versin.
Enayidir.
Savurgan.
Maldir xd
Maldır
Savurgan
Andaval
gereksiz bana göre
Aptaldır bence.
Maldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?