Alışveriş & Hediyeler Bir muma 127 TL verir misiniz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gorseldeki mum a denk geldim sipariş vermek icn fiyat sordum sormaz olaydiiim tanesi 127 tlymis 🙈 Bir muma 127 TL verir misiniz? Cevapla Sipariş Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır vermem tabi ki 0 0 Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Ucuz bişey yok artık maalesef ayrıca mumlar güzelmiş sevgileler günü için mi alıcaktın? 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Hayr hem dekorasyon ama li hemd kullanmak çok güzel görünüyor Yorumla Onurrr007 +1 yıl Evet çok güzel romantizm için de ideal👍 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ama güzel duruyor ya. Süs olsun diye verir miyim, olabilir 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Kullanmaya kıyamaz insan 😅 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Kullanım için değil ya zaten, bakmalık 😂 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Ne ucuz ki artık? 🤷♂️Ama fiyatı görünce koşarak uzaklaşsaydın... 🤦♂️ 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç anlamam ki bunlardan. İlla lazım olursa veririm bunlarda fiyat algım yok 🥺 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Romantizm ve romantik bir akşam için kesinlikle veririm affetmem 😊 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Daha neler ya.Git bir tane mum al bir de çilek reçeli al kavanozun üstüne koy mum bitene kadar yansın sonrada çilek reçelini kaşıkla 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Hoşuma giderse veririm 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Gorseldekiler peki Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Hoşuma gitmedi çilek reçeli gibi duruyor Yorumla
artemiscelenn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl marka degilse cok begenmedigim surece hayir 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgili için verilir 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı. Hayır vermezdim. 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Açıkçası vermem ya altı üstü mum yani 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 430 cevap paylaştı. Yok artık, ne özelliği varmış o mumun? 0 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Reçel e benzio 😅🍓 Yorumla uusluu +1 yıl Ekmeğin üzerine sürüp yiyebilcez mi 😀😀😀 reçel daha ucuz yaa 😀😀😀 Yorumla seyda028 +1 yıl 😅😅🤷🏻♀️ Yorumla uusluu +1 yıl Reçel almak daha mantıklı 😀😀😀 üzerine yüzen mum alırız daha mantıklı olur 🤭🤭 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. enayilik 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 732 cevap paylaştı. Vermem sanırım 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. Tabiki hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır vermem tabi ki
Ucuz bişey yok artık maalesef ayrıca mumlar güzelmiş sevgileler günü için mi alıcaktın?
Hayr hem dekorasyon ama li hemd kullanmak çok güzel görünüyor
Evet çok güzel romantizm için de ideal👍
Ama güzel duruyor ya. Süs olsun diye verir miyim, olabilir
Kullanmaya kıyamaz insan 😅
Kullanım için değil ya zaten, bakmalık 😂
Ne ucuz ki artık? 🤷♂️
Ama fiyatı görünce koşarak uzaklaşsaydın... 🤦♂️
Hiç anlamam ki bunlardan. İlla lazım olursa veririm bunlarda fiyat algım yok 🥺
Romantizm ve romantik bir akşam için kesinlikle veririm affetmem 😊
Daha neler ya.
Git bir tane mum al bir de çilek reçeli al kavanozun üstüne koy mum bitene kadar yansın sonrada çilek reçelini kaşıkla
vermem büyük ihtimal el emeği olduğu için bu kadar pahalıdır
Hoşuma giderse veririm
Gorseldekiler peki
Hoşuma gitmedi çilek reçeli gibi duruyor
marka degilse cok begenmedigim surece hayir
Sevgili için verilir
Çilek reçeli daha ucuz.
Hayır vermezdim.
Parayı sokakta bulmuyoruz ki
Açıkçası vermem ya altı üstü mum yani
Yok artık, ne özelliği varmış o mumun?
Reçel e benzio 😅🍓