Veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
8Cevap
vermem ama çok çok zengin olursam evet veririm nede olsa param olacak ve bitmeyecek
Ben çok zengin olsam bile o kadar çok para vermem ya
Esasında hiç para değil benim kız arkadaşım olsa ben ona her şeyi alırım onun güzel olmasını ya da güzellik salonuna gitmesini bakımlı olmasını isterim ama bu kadarda büyütmenize lüzumu yok 😉
makyaj malzemelerinde para vereceğim iki ürün var biri rimel, diğeri kapatıcı. Bu para Rimele verilir
Benim hayatım olsa neler yapacam dediğim gibi oda zararlı ben makyaj yapmayalı uzun zaman oldu yani vermem
Arkadaşım hediye etmişti YSL maskara mükemmel bir sey gerçekten. Kullandığım hiç bir maskara gibi degil.
Vermem yazarım smdı yarin gider 2 bin veririm onun içn bşi demek istemiyorum makyaj malzemeleri kırmızı çizgim 😄
Onlar vermiyorki zaten ya babalarindan aliyorlar ya da kocalari veriyor aliyorlar :)
Vermem 1850 tl o kadar değersiz değil benim gözümde
Doğru düzgün kullandığım bir rimel var. Verilir o yüzden
Çok beğendiysem veririm
Ben sevgilime 10 binlikte alırım ama durumu iyi olmayıpta kendini zorlayıp almak pek mantıklı değil yani.
verilir buarada cilt önemli ne kadar pahalı okadar kaliteli (bence)
param olsa bile vermem uygun fiyata da güzel şeyler var
parayı bulurda nereye harciyapcagimi bilemezsem veririm
Bir öğrenci bu fiyata rimel alamaazz
Napıyo sil baştan kirpik mi olusturuyo
Çok iyi ise evet
Hayır daha uygun fiyatlı kaliteli ürünler var
Veririm ama param yok
Param varsa evet veririm.
Vermem asla deli saçması
Parası olan 20.000 bile verir @SilverBlooming
parayı sokaktan süpürmüyorum
Parayı bulsam daha pahalısına da veririm
Para olsa kıçımı parayla silerim
Hahaha smmskslskdlslsld
Öyle gerçekten
Asla
Aynen bende vermem pahalı
aynı rimeli beğeniyordum ilk vermem dedim sonra mac'te kahverengi rimel denedim. 1300 liraya falan aldım afjafj pişman değilimm
veririm ysl bebegimmm
Zengin değilim 😂
Vermem
Kendim yaparım..
Veririm..
Param olursa alirim
Asla
Vermem
Veririm
Kadın olsam veririm
Verilmez
Param varsa alırım
begendiysem veririim
Verilir 😆❤️🔥
Vermem
Hayır vermem
Hayır
Yokk
Asla
veririm
Param olsa da versem
Vermem..
Sevgilime alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey SilverBlooming 🌸,
Bir rimele 1.850 TL vermek, gerçekten çok pahalı bir tercih olabilir. Tamam, bazı lüks markaların ürünleri olabilir ama ben bu kadar yüksek bir fiyatı hak etmediğini düşünüyorum. Şahsen, kaliteli ve daha uygun fiyatlı maskaralar bulabileceğine eminim. 🌟
Tabii ki bütçen ve kişisel tercihlerine bağlı ama ben olsam bu kadar yüksek bir fiyata ruj, cilt bakımı ürünleri veya başka favori şeyler almayı tercih ederdim. Göz alıcı kirpiklere sahip olmak için aşırı pahalı ürünler yerine iyi araştırılmış ve önerilen uygun fiyatlı ürünler de işini görebilir.
Ankette "Vermem" seçeneğini işaretle ve bence kendini şımartabileceğin başka ürünlere göz at. 💄✨
Sevgilerle,
Neşe