Alışveriş & Hediyeler Erkek arkadaşıma drone almak istiyorum, sizce hangi model drone almalıyım? TechnoGirl Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Drone alırken nelere dikkat etmek gerekir, sizce erkek arkadaşa drone hediye edilir mi? Erkek arkadaşıma drone almak istiyorum, sizce hangi model drone almalıyım? Cevapla Hediye Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. kullanmak yasak 0 0 Yorumla
onuratalay Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl djı spark başlangıç için ideal 0 2 Yorumla TechnoGirl +1 yıl baktım inceledim ama başlangıç seviyesinin üstünde almak istiyorum, drone kullanmayı biliyor ehliyeti var yani Yorumla onuratalay +1 yıl o zaman djı mavic 2 veya pro Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 388 cevap paylaştı. kullanmak yasak :) yani alsanizda zor isi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl önce drone ehliyeti alsın. cezasıvar artık. 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.iha.shgm.gov.tr inceleyin Yorumla TechnoGirl +1 yıl drone ehliyeti olduğu için almak istiyordum zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kullanmak yasak
djı spark başlangıç için ideal
baktım inceledim ama başlangıç seviyesinin üstünde almak istiyorum, drone kullanmayı biliyor ehliyeti var yani
o zaman djı mavic 2 veya pro
kullanmak yasak :) yani alsanizda zor isi
önce drone ehliyeti alsın. cezasıvar artık.
www.iha.shgm.gov.tr inceleyin
drone ehliyeti olduğu için almak istiyordum zaten