Çok zor değil. Önceden 2 eksenli bir helikopter falan alıp dene, el alıştır. 50-60 liraya var piyasada. Droneler biraz daha eksen ve beceri ister ama hemen hemen mantık aynıdır.
Şu anda elimde uydu bağlantılı çalışan dji phantom v2 plus var. fiyatı 4.000 lira kadar. Ama özelliklerini ve ayarlarını hiç bilemiyorum. Başlangıç seviyesinin çok ötesindeyim ama aletin o kadar çok bilmediğim özelliği varmış ki, becermek gerçekten zor.
Özellikleri ve ayarları çok zor değil ama Phantom serilerinin tümü çok aksiyon isteyen makinalar. Görüntüleride çok iyi vermiyor. Yazılımsal olarakta çok sıkıntı yaşayanı duydum. Görüntünün geç geldiģi, hızının bir anda düştüğü. Eğlenceli ve bol aksiyonlu makina. V2 ler çok kötüydü. Sonra plus çıkardılar. Oda muallakta. En iyisi Parrottur. Başka tanımam. Elini alıştır. Takıldığın şeyler varsa sorabilirsin.
Ben Parrot Bebop Drone kullanıyorum. Skycontroller'i de mevcut. Deģeri 5000 TL. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1.5 yıldır kayıtlı indirme hafızasından iç ve dış mekan seçimi, artı olarak pervane ve koruma parçaları yedekli geldi. Bataryası kısa süreliydi, artı batarya ilavesiyle yeterinin üzerinde bir performansla 3 km' alana kadar çekim yapabiliyorum. Çok zorlayıcı bir drone de değil. Her aksiyona ve dengeye rahatlıkla gelebiliyor. Tavsiye ederim.
Burada ulaşabileceğin iletişim bilgileri var. Youtube videoların altına yorum olarak yazabilirsin. İnstagram - Twitter'dan ulaşırsın. Bende tanımıyorum kendisini sadece 1-2 videosuna baktım o kadar. Oda drone neymiş nasıl bir şeymiş diye. En azından adam türk yani anlar halinden pek yaygın değil ülkemizde çünkü.
En İyi Cevaplar