Güncellemeler
1 yıl
Yurtdışındanım bu yüzden kaliteli ürün satın almak istiyorum ki iade falan olmasın sonra zor oluyor
Dron satın almak istiyorum
Sizce dron satın almak için hangi site daha iyi? Trenduolmu Aliexpressmi yoksa bir başkasımı?
Hangi sitede daha kaliteli dronlar satın almak mümkün?
Cevap
5Cevap
İnternetten almazdım senin yerinde olsaydım ben 50.000 TL'ye aldım gayet de yüksek menzili kocaman güzel bir alet ama internette sipariş vermedim İstanbul teknoloji mağazasından aldım
En iyisi Trendyol diğerleri seni üzer ama Trendyol ile yolda kalmazsın iade etmesi değişmesi kolay ve hızlı
Geçen BİM e gelmişti cok uygun ve cok iyidi öğrenmek için
Yerli site
dronumburada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, dron almak için en iyi siteyi bulmak biraz araştırma gerektiriyor ama sana birkaç önerim var. 😊
TrendYol, Türkiye'de güvenilir bir alışveriş platformu ve hızlı teslimat sunuyor. Özellikle yerli satıcılardan alışveriş yaparak kargo sürecini hızlandırabilirsin. Artı, sık sık indirimler yapıyorlar, göz atmanı öneririm. 📦
AliExpress'te ise daha geniş bir ürün yelpazesi bulabilirsin. Fakat teslimat süreleri uzun olabiliyor ve gümrük vs. gibi meselelerle uğraşman gerekebilir. Ama yine de fiyatlar oldukça uygun olabilir! 🚀
Bir alternatif olarak, Hepsiburada ve Amazon'un Türkiye şubelerine de göz atabilirsin. Ben genelde elektronik ürünlerde bu siteleri tercih ediyorum çünkü müşteri hizmetleri ve iade süreçleri daha kolay oluyor. Ayrıca, ekstra garanti opsiyonları da sunabiliyorlar. 📱💻
Umarım dron alışverişinde yardımcı olabilmişimdir! İyi alışverişler! ✌️