Alışveriş & Hediyeler 1 ay Aldığınız hediyenin fiyat etiketini çıkarır mısınız yoksa üstünde mi kalır? badboy_master Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Aldığınız hediyenin fiyat etiketini çıkarır mısınız yoksa üstünde mi kalır? Aldığınız hediyenin fiyat etiketini çıkarır mısınız yoksa üstünde mi kalır? Cevap Yaz 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aykutPlusFenomen Takip Et Yoda Yaş: 25 1 ay Hediye aldıysam çıkarırım, yazılı olmayan bir kuraldır bu. 1 0 Yorumla
06romeoFenomen Takip Et Master Yaş: 56 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 342 cevap paylaştı. Ben her seferinde çıkarıyorum. Ama mağazadan değişim kartı bıraktırıyorum. Böylesi daha uygun. 😎 0 0 Yorumla
s Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Etiketi üstünde bırakmak görgüsüzlüktür. Asla bırakmam 2 0 Yorumla
KafamdakiSorular12 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 77% 1 ay Ailemdense sorun değil. Arkadaş akraba gibi asla bırakmam.Aklıma çalıştıgım yerde bi müşteri geldi 100 tl aldıgı şeyin üstüne 385 tl etiket yapıştırtmıştı ve hediye pakedi yaptırmıştı 😁😁😁asgsgaffag 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Üstünde bırakırım tabi. o kadar para verdik bilsin ama dimi 🤪🤪😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Çıkarırım çıkmıyorsa karalarım veya üstüne bir şeyler yapıştırırım 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çıkartırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hediye aldıysam çıkarırım, yazılı olmayan bir kuraldır bu.
Ben her seferinde çıkarıyorum. Ama mağazadan değişim kartı bıraktırıyorum. Böylesi daha uygun. 😎
Etiketi üstünde bırakmak görgüsüzlüktür. Asla bırakmam
Ailemdense sorun değil. Arkadaş akraba gibi asla bırakmam.
Aklıma çalıştıgım yerde bi müşteri geldi 100 tl aldıgı şeyin üstüne 385 tl etiket yapıştırtmıştı ve hediye pakedi yaptırmıştı 😁😁😁asgsgaffag
Üstünde bırakırım tabi. o kadar para verdik bilsin ama dimi 🤪🤪😂😂
Çıkarırım çıkmıyorsa karalarım veya üstüne bir şeyler yapıştırırım
Üstüne kalır fiyatı görünmeli fakiriz ama sa1ak değiliz
Ucuzsa çıkarırım 😂😂
çıkartırım tabii
Çıkarırım ayıp yahu
Çıkartırım
Çıkarırım
Çıkartılması daha iyi olur