Alışveriş & Hediyeler 1 ay Erkeğe viski seti hediye almak saçma mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Erkeğe viski bardağı ve viski sürahi seti almak saçma mı ( alkol kullanıyor ) Erkeğe viski seti hediye almak saçma mı? Cevap Yaz 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kimbilirkimimm Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% 1 ay portresini çizdirebilirsin (portre siparişi alıyorum resim öğrt okuyorum ) düşünürsen 0 0 Yorumla
Ssebastian Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% 1 ay Ooo sana sahip oldu için çok şanslı jack al jack 0 2 Yorumla Soran 1 ay Güzel bir hediye yaniii Yorumla Ssebastian 1 ay Olmazmi çok iyi dusunmussun yalnız sete bak içinde muhakkak viski taşı olsun Yorumla
dogaa8 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay saçma değil bence 0 2 Yorumla Soran 1 ay Saat gibi klasik bir şey değil dimi Yorumla dogaa8 1 ay değil ama klasik olmak zorundada değil Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Bence alma başka birşeyler al 0 2 Yorumla Soran 1 ay Pırlanta bileklik? Yorumla Gncdelikanlı 1 ay 🙄🙄😒😒 kıyafet al parfüm al saat yüzük al Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay kıroluktan bir adım öteye gitme sakın hediyesi 0 4 Yorumla Soran 1 ay Pırlanta bileklik? Yorumla Cevap sahibi 1 ay çizgili kumaş pantolon yumurta topuk ve beyaz çorap ile de kombinlersen efsane olur hatta ekstra olarak boynuna da gümüş kolye Yorumla Soran 1 ay Dalga mı geçiyorsun? Yorumla Cevap sahibi 1 ay ben ne dalga geçicem kardeşim sen bu tiplemeyi tarif ediyorsun düşündüğün hediyelerle. Ya da sen aşırı zevksiz vizyonsuz birisin onu bilemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
portresini çizdirebilirsin (portre siparişi alıyorum resim öğrt okuyorum ) düşünürsen
Ooo sana sahip oldu için çok şanslı jack al jack
Güzel bir hediye yaniii
Olmazmi çok iyi dusunmussun yalnız sete bak içinde muhakkak viski taşı olsun
saçma değil bence
Saat gibi klasik bir şey değil dimi
değil ama klasik olmak zorundada değil
Bence alma başka birşeyler al
Pırlanta bileklik?
🙄🙄😒😒 kıyafet al parfüm al saat yüzük al
Harika bence
saçma değil
güzel hediye
Benim hoşuma giderdi alkolü seven biri olarak
kıroluktan bir adım öteye gitme sakın hediyesi
Pırlanta bileklik?
çizgili kumaş pantolon yumurta topuk ve beyaz çorap ile de kombinlersen efsane olur hatta ekstra olarak boynuna da gümüş kolye
Dalga mı geçiyorsun?
ben ne dalga geçicem kardeşim sen bu tiplemeyi tarif ediyorsun düşündüğün hediyelerle. Ya da sen aşırı zevksiz vizyonsuz birisin onu bilemem
Değil
Mantıklı