Bu sene ailemden ayrı eve çıktım zaten ayri sehirlerdeyiz. Calisiyorum. Evimde birkac eksik var ama cokta muhim degil benim icin. Bunlardan biride bulasik makinesi. Zaten tek yasadigim icin cok bulasigim olmuyor genelde. Ilk basta alirken gerek görmedim. Ilerde alırım dedim.
Arkadaslar geliyor evime. Iftara olsun normalde olsun. Onlar gelince tabi cok bulasik çıkıyor. Kiz arkadaslar bazen yardim ediyorlar yikamaya.
Benim bu hafta dogum günümdü. Bugun evime bulasik makinesi geldi. Bu benim degil , istemiyorum dedim. Kurmamiz lazim, adres burasi dediler, fatura kimin adina dedim erkek arkadasin adini verdiler.
Adamlar geldi makinenin kurulumunu yapti gittiler, mecbur iceri aldim, ne oldugunu da anlamadim, bir yandan iş yorgunlugu, bir yandan oruç kafam çalışmadı. Yoksa hic kurulumda yaptırmazdim.
Bu erkek arkadasi aradım. Acar acmaz cok kizacaksin biliyorum ama dogum gunu hediyen, hediye de geri cevrilmez, taki toka yerine ihtiyacin olan bir sey almak istedim dedi.
Taki toka en fazla 200-300 lira gidip 6-7 bin liralik hediye almissin, ben kabul edemem. Iade falan yapalım dedim. Gercekten gerek yok, gule gule kullan dedi.
Ben boyle rahat edemem bari borc olarak sayalım, suanki borclarim bitince bunun ödemesini sana yaparim dedim. Borc falan yok. Benim dogum gunu hediyem bu. Hediyenin borca girdigi ne zaman görülmüş, gule gule kullan dedi kapatti. Daha konusacagimi ve fircalacagimi biliyor çünkü.
Bu devirde evlenecek ciftlerde erkekler dahi bu tarz seyleri kadina aldirmaya çalışıyor, kendileri ödemek istemiyor. Kendi yuvasina alirken bile bunun hesabini yapiyorlar. Ama bu arkadaş bana boyle bir seyi hediye olarak alıyor. Yani işin bu tarafi da düşündürüyor beni ve icime sinmiyor bu durum. Yani ilerde bunu basima kaksın falan da istemiyorum. Benden beklentiye girsin istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer