Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
kadınlara mesela ; kitap hediye ettiğinde "ne o bir şey mi ima ediyorsun?" , parfüm hediye ettiğinde " kokuyor muyum?" vs diyebiliyor ya. şimdi bir erkeğe de ayıcık hediye edince " ayı mı demek istiyorsun" anlamı çıkabilir :D
Bu kişi ben olsam sevinirim. Bulunduğum yerde küçük bi kahveci var konsepti ayı. Aynı ayıdan büyük küçük demeden 50-60 tane var parayla istedim yok satmam dedi. Ama yine de kişiden kişiye göre değişir. Başkası yanlış anlam çıkarabilir küser vs.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 993 cevap paylaştı.
Saçma olmaz ama sevmiyorsa önem vermez. Ben kendime alıyorum valla minik ayıcıklar süs eşyası olarak görüyorum odamda asılı 4 tane duruyor. Aile evimde 6 tane daha var renkli renkli ne güzeller valla.
Bir erkeğe ayı hediye edilmesi biraz gariptir ancak edilmesinde de hiç bir abes yoktur. Hediye eden kişiyi hatırlatacak yumuşak ve sıcak bir şey sonuçta :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Ayıcığın feminenliği yok bana göre. Hediye edilebilir bence. Özellikle anne babasıyla alakalı bir anısı varsa tatlı bir hediye olabilir.
Selam gadası 🙃
Hediye alan bir insan olmadığım için böyle bir hediye bile alsam mutlu hissederim gadası. Fazla büyük olmazsa arabamın içinde camın önüne koyardım.
#gadası
kadınlara mesela ; kitap hediye ettiğinde "ne o bir şey mi ima ediyorsun?" , parfüm hediye ettiğinde " kokuyor muyum?" vs diyebiliyor ya. şimdi bir erkeğe de ayıcık hediye edince " ayı mı demek istiyorsun" anlamı çıkabilir :D
😃böyle düşünmemiştim bak
Bu kişi ben olsam sevinirim. Bulunduğum yerde küçük bi kahveci var konsepti ayı. Aynı ayıdan büyük küçük demeden 50-60 tane var parayla istedim yok satmam dedi. Ama yine de kişiden kişiye göre değişir. Başkası yanlış anlam çıkarabilir küser vs.
Sence mantıklı mı?
kol saati al sen. boş ver agıcığı
Çok beğenirim diyen de var ama
Sen bana kol saati al. Bernard H. Mayer olsun. Pilli de olmasın.
O olmazsa Bulova Skeletton veya Armani Meccanico da kabul ederim.
Bajsjjsjs
Saçma olmaz ama sevmiyorsa önem vermez. Ben kendime alıyorum valla minik ayıcıklar süs eşyası olarak görüyorum odamda asılı 4 tane duruyor. Aile evimde 6 tane daha var renkli renkli ne güzeller valla.
Çiçek falan neyse de ayıcık ne biliyim. Araba seviyorsa model araba, motorcuysa model motor vs daha iyi
Ruj jartiyer hediye etmekle aynı şey size değer veriyorsa saklar vermiyorsa başka bir kadına hediye eder🤣
Neden olmasın içinizden ne geliyorsa o hediye alınabilir.
1 hafta olmuş tanışalı bana kendi resmi basılı yastık vermişti bende ateşte yakmıştım
Cidden ya bu neyin kafası benim de arkadaşım sevgilisi için yaptırcaktı saçmalama dedim bu ne özgüven ya skdmndh
Çok gereksiz bi hediye ben topmuyum onu eve mi koyacam ailem güler bana
Selam balım🌹
Hoşlanıyorsa böyle şeylerden olabilir. Benim ayıcık ile uyuyan arkadaşım vardı😂
Ona hitaben hediye edilir bana seni hatirlatıyor dercersiine😉😀😊
Hayır Edilmez Erkek Olduğum Hediye Olarak Sigara Alınmasını İsterim
Daha güzel şeyler varken böyle bir şey etmem açıkçası.
Şahsen bana sevdiğim insan ne alırsan alsın sevinirim.
Ay bu çooookkk güzel kızzzzz çok tişikkir iiidirimmm çok tatlı 😍
-demesini mi bekliyordun😂 koca adam napacak ayıyı sarılıp uyuyacak mi? Bir odaya 2 ayı çok 😂
Bir erkeğe ayı hediye edilmesi biraz gariptir ancak edilmesinde de hiç bir abes yoktur. Hediye eden kişiyi hatırlatacak yumuşak ve sıcak bir şey sonuçta :)
Çok daha yaratıcı hediyeler varken ayıcık tercih etmezdim 😄
İnsanlar neden birbirine ayıcık hediye eder ki bende onu anlamıyorum
Bence edilir her hediyenin bir önemi vardır bence çok tatlı.
Ayıcığı gönderirken ayı'nın bileğine saat tak onu da gönder mükemmel olur.😉
Aslında ne hediye edildiği önemli değil benim için. Beni düşünmesi çok Hoşuma gider.
Bir erkeğe edilir ama her erkeğe edilmez.
Alınabilir tercih meselesi
Küçük bir şey olabilir
Pek manidar bir hediye :D
Evet öyle aldım zamanında
Hediyenin değeri vardır efendim.. Adı yoktur bence
😃 ben etmem ama olabilir manevi bir değeri varsa
olabilir bence tatlı gelir belki de 🌺💫👼💭
O erkek ayiysa ayi gediye edilir sakincasi yok
Olabilir alınsa mutlu olurum
Umarım bana hediye edilmez.
Ayıcık değilde panda hediye etseler mutlu olurdum
Edilebilir gayet tatlı bulurum
Sevdiğim birisi verdikten sonra sevinirim
Napcak ayıcığı sürtcek mi
Amac ne? Subliminal mesaj vermeye gerek yok!
Bana pek gelmez ya..
ben scooter seviyorum. hediye gelse
Saat edersin ayıcık nedir
Almasan daha iyi
Olabilir bence.
Seni hiç unutmaz
Olabilir 😀
Edilmez.
Edilmez
Saçma
Edilebilir
Bence hiç mantıklı degil