Alışveriş & Hediyeler 1 ay Erkeğe hediye cüzdan alınmaz mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Arkadasım alınmaz dedi de sasırdım nedeni nedir Erkeğe hediye cüzdan alınmaz mı? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪFenomen Takip Et Guru Yaş: 23 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 695 görüş paylaştı. Alınabilir çok güzel cüzdanlar var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Vâkıf1358 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 98% 1 ay Şu sıralarda cüzdanım hasarlıydı. Yenisi lazım. Güzel bir cüzdan hediye eden olsa hayır demem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Bana aldılar arkadaşın neden alınmaz dedi merak ettim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Ben de anlayamadım Yorumla Aserehehadejetejebe 1 ay Arkadaşınla bir konuşalım hep beraber Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 31% 1 ay alınır cüzdan kartlık vs Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
act-x Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Bana alınabilir mesela Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 99% 1 ay alınır niye alınmaz ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Ben de onu sordum🙈😂 Yorumla DrErtuğrulbey 1 ay alır 😂😂 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 28 1 ay Alınır hediyenin büyüğü küçüğü olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
CagriDen Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 ay İçi doluysa neden olmasın? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,1b görüş paylaştı. Alınır bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ulysses_butterfly Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Alınır be niye alınmasın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AllTimeTrader Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Saçma çünkü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Alınabilir çok güzel cüzdanlar var
Şu sıralarda cüzdanım hasarlıydı. Yenisi lazım. Güzel bir cüzdan hediye eden olsa hayır demem
Bana aldılar arkadaşın neden alınmaz dedi merak ettim
Ben de anlayamadım
Arkadaşınla bir konuşalım hep beraber
alınır cüzdan kartlık vs
Bana alınabilir mesela
alınır niye alınmaz ki
Ben de onu sordum🙈😂
alır 😂😂
Alınır hediyenin büyüğü küçüğü olmaz
İçi doluysa neden olmasın?
Alınır bence
Alınır be niye alınmasın